Ylistyslaulu vibraattorille
Uncategorized @no

Hyllestsang til vibratoren

Macy Gray har skrevet en kjærlighetssang til sin elskede vibrator B.O.B. Sangens noe merkelige tittel kommer av at det er navnet på hennes lille vibrerende venn, og forkortelsen står for Battery Operated – Better, “because he’s not complicated”, som hun synger.

Med nummeret har hun ikke bare skapt en morsom hit, men håper også at hun kan spre det positive budskap om bruken av sexleketøy. Hun ønsker at den vil være med på å få kvinner til å åpne opp om deres egne lyster og opplevelser, og at de selv anskaffer seg en vibrator. 

I et intervju har hun uttalt: “Man begynner å kjede seg og slutter å ha sex, og det er tragisk. Alle kvinner burde ha en Bob. De burde ha masse forskjellig sexleketøy, og ikke være flaue over det.”.

I musikkvideoen danser den animerte dildoen Bob rundt på soverommet, på badet og i stuen, mens frøken Gray synger om alle hans fordeler og gode sider: “Han kan fortsette hele natten, fra mørkt til det blir lyst, han er alltid den samme, og klager aldri når jeg vil ha en annen.” 

Finn din egen B.O.B

I musikkvideoen har Macy Gray særlig fokus på to typer vibratorer: Den ene er den klassiske dildovibratoren, som er vibratoren man ser først i videoen.

Den får senere selskap av en liten gul Sunshine-vibrator, som er en av hennes personlige favoritter. Fordelen ved denne vibratoren er at det er en pocketvibrator, som gjør at den er enkel å ha med seg i håndvesken eller i baklommen, når du er ute på farten.

Selv har Macy Gray nevnt Rabbitvibratoren som en av hennes personlige favoritter. Gjør som den frimodige sangerinnen, og utforsk utvalget av alle typer vibrerende venner, så har du en til en hver type humør og enhver anledning.

Vil du utvide repertoaret, bør du teste ut Stubby Moody. Denne vibratoren er kjent for å gi noen fantastiske orgasmer. Dermed kan du virkelig synge med på mantraet: “Tonight I’m gonna love myself”.

Pssst… For å gjøre opplevelsen mer realistisk, få en dildo akkurat som din partner med Clone-a-Willy.