Anmeldelser

Womanizer +Size

Det tyske firmaet Womanizer traff virkelig kundene sine da de for noen år siden lanserte klitorisstimulatoren Womanizer W100. Den var en stor hit hos mange kvinner, og da Womanizer kom med den forbedrede og eksklusive utgaven W500 hoppet enda flere på vognen. Etterfølgende utviklet de Pro40, en billigere men like god versjon, for å få med kvinnene som ikke er så opptatt av at sexleketøyet deres skal se så eksklusivt ut, men som bare vil ha god kvalitet for pengene.

Nå har Womanizer lansert enda en klitorisstimulator. Den fungerer akkurat som forgjengerne, men denne gangen er den ganske enkelt mye større.

Big and beautiful

Womanizer +Size er designet til paret som gjerne vil bruke sexleketøy sammen, og til kvinnen som ønsker et lengre leketøy for å kunne nå klitoris bedre.

Med Womanizer +Size trenger man verken å strekke eller anstrenge seg for å nå, og det er enklere for en partner å holde den hvis han eller hun gjerne vil være med i leken.

 

womanizer puste-suge-funktion

Til dere som ikke kjenner til Womanizer, så kan jeg fortelle at det er en klitorisstimulator og ikke en av de kjente vibratorene. I stedet for å vibrere suger Womanizeren forsiktig i klitoris ved hjelp av et vakuum.

Hodet på Womanizer er helt rundt med et hull i midten, og det myke silikonet plasseres rundt om klitoris. Jeg synes det kjennes helt annerledes ut å bruke en Womanizer i forhold til å bruke en vibrator. Følelsen er mye mer intens, fordi all stimuli skjer på klitoris og ikke på de omkringliggende områdene, som med en vibrator. Orgasmen kommer også raskere, og for meg er det nesten umulig å holde en lyd tilbake når jeg bruker Womanizer. Det kjennes helt fantastisk ut!

Womanizer +Size

Womanizer +Size er, utover det myke silikonhodet, utstyrt med tre knapper: + og – som justerer de 11 nivåene og en On/Off knapp. Den er ytterst enkel å betjene. På tross av størrelsen er Womanizer +Size ikke tung. Den ligger godt i hånden, og selv om knappene vender vekk fra en selv når man ligger med den, kan man enkelt justere hastigheten, da knappene også er plus size. Utover et standard silikonhode, leveres Womanizer +Size med et ekstra og større +Size hode. Det er bare å prøve seg frem og se hvilken som passer best.

Bedømmelse

Jeg synes det er et flott sexleketøy med sine gullmarkeringer på den sorte og hvite overflaten. Den er lekker, glatt og kurvete, samt både vanntett og lydsvak. Jeg blir aldri lei av Womanizer, og jeg synes deres nye +Size er en perfekt storesøster til den lille søskenflokken.

Jeg gir Womanizer +Size 5 stjerner.