Anmeldelser

Womanizer 2GO

Womanizer er igjen på banen med et nytt medlem til den Womanizer-familien.

Womanizer 2GO er navnet på den nye klitorisstimulatoren, og som navnet tilsier er den i en størrelse som gjør den perfekt til å ta med seg i håndvesken.

Generelt

Womanizer 2GO er ikke en vibrator, men en stimulator.
Den fungerer på en slik måte at den danner et lite vakuum rundt klitoris, og skiftevis suger og blåser mildt rundt klitoris. Det er ingen vibrator i den lille maskinen, men de sugende og blåsende funksjonen gir følelsen av vibrasjoner i området.

Opplevelse og funksjoner

2GO minner mye om sine forgjengere, men det er likevel noen små endringer hist og her.
Starter vi med formen, er det her vi finner den største endringen.
De tidligere Womanizer-modellene skal nok ikke forstille noe spesielt, mens 2GO modellen derimot ligner en leppestift – dog i en ekstra stor størrelse.
Først var jeg ganske skeptisk rundt dette, da jeg tenkte den firkantede formen umulig ville ligge godt i hånden, men det fungerer faktisk svært fint. 🙂

Ellers er 2GO også blitt fornyet i betjeningen, og på antallet av nivåer. 2GO har kun en knapp hvor man både slår den på, av og skifter mellom suge/blåse-nivåene. Nivåene finnes det seks forskjellige av.
De eldre modellene har både egne av/på-knapper, samt + og – knapper til nivåene – samt flere nivåer.
Ønsker man seg et bredere spenn av flere lave nivåer, vil jeg anbefale en av de andre modellene.
Men for en som meg, som foretrekker en kraftig stimuli, er Womanizer 2Go en super match for meg. 🙂

Man kan godt bli litt forskrekket når man skrur Womanizer 2GO på, da den brummer en god del.
Men når det myke silikonhodet plasseres rundt klitoris, blir lyden betraktelig dempet, og lydnivået er på ingen måte på et sådan nivå at jeg blir distrahert.

2GO er oppladbar, vanntett, og silikonhodet som følger med kan enkelt tas av. Rengjøringen er derfor så lett som det overhode kan bli.
Det følger også med et ekstra silikonhode i XL-størrelse.

Bedømmelse

Jeg har testet nesten hver eneste modell av Womanizer-serien nå, og gang på gang har de gitt meg noen gode, raske, kraftige og fantastiske orgasmer – og ofte flere på rad! En Womanizer er utvilsomt en kvinnes must-have. Når det kommer til selve stimulien er Womanizer 2GO like god som de andre modellene. Det som trekker litt ned, er at man kun har én knapp til å styre gjennom nivåene, og ikke + og -, som jeg ellers foretrakk. Da er det enklere å regulere intensiteten. Man skal også være oppmerksom på at man ikke får en klitorisstimulator som er i en leppestiftstørrelse – den er betraktelig mye større.

2GO er en svært effektiv, brukervennlig og smart klitorisstimulator. Jeg kan varmt anbefale alle kvinner å anskaffe seg denne.

Jeg gir 2GO 4 stjerner.