Anmeldelser

We-Vibe Wish – En drømmevibrator

Generelt

We-Vibe Wish er en ny kroppsvibrator fra We-Vibe. Den fungerer som en wand på den måten at du, i tillegg til klitorisstimuli, kan bruke den som et massasjeapparat på hele kroppen, og så er den meget kraftig – dog ikke like kraftig som en wand.

Opplevelse og funksjoner

Det første som slår meg når jeg åpner Wish, er at den er vakker, og da jeg tar den opp i hånden blir førsteinntrykket enda bedre. Utover den vakre blåfargen og den flotte kurvete formen, er Wish overraskende myk. Silikonoverflaten er tykk, og man kan faktisk trykke fingeren sin litt ned i den. En så myk vibrator har jeg aldri prøvd før, og jeg er spent på å kjenne om det tilføyer litt ekstra til opplevelsen.

 

We-wibe Wish

Wish er vanntett og oppladbar. Man setter den magnetiske laderen fast på de to små metallplatene. Ved hjelp av en blinkende liten lampe viser Wish at den lader. Når lampen lyser konstant, er leketøyet fulloppladet og klar til 2 timers lek.

Vibratoren er enkelt utstyrt. Ut over de to metallplatene til laderen, er det kun en hvit knapp. Den hvite knapper er til å slå vibratoren av og på med og til å skifte mellom de 10 vibrasjonsmønstrene. Den er derfor enkel å bruke. Jeg savner likevel å kunne skru opp og ned for hastigheten av vibrasjonene, når knappen kun skifter mønster – men det finnes heldigvis en løsning på dette.

Wish kan nemlig kobles til en smartphone via app’en We-Connect, og plutselig har man adgang til en masse vibrasjonsmønster, hvor man kan regulere hastigheten og mønstrene. Med app’en kan man også invitere partneren sin med i leken, så han eller hun kan ta styringen over vibrasjonene både når man er sammen i soverommet, men også på tvers av landet.

Wish har to kraftfulle motorer, og det både høres og kjennes. Den er langt fra lydsvak, men gir til gjengjeld noen kraftige orgasmer, så jeg er villig til å gå på kompromiss med lydnivået.

De to motorene ligger ved siden av hverandre, og det gir vibrasjonenene en form for rullende eller bølgete bevegelse, som når ut i hele vibratoren. På den måten er det ikke kun klitoris som blir stimulert kraftig, men hele området rundt, og den ekstra myke overflaten kjennes superdeilig ut på kroppen.

We-vibe Wish App We-Connect

Bedømmelse

Den er ganske få ting som skulle endres for å få Wish opp på toppkarakteren. Den fyller en god håndfull, noe jeg liker veldig godt, da det gjør den enkel å holde. Men da vibrasjonene er ganske kraftige kjennes det i hele hånden, noe som kan være litt irriterende. Videre er den som tidligere nevnt ikke helt lydsvak.

På tross av dette er Wish helt fantastisk. Den er vakker, myk og ikke minst effektiv.

Den får meg ikke  i mål like raskt som Sinful Magic Wand, men vibrasjonene kjennes pulserende og mer oppbyggende ettersom de fordeles på et større område og «bølger» fra side til side.

Wish er virkelig en drøm og får derfor 4,5 stjerner.