Anmeldelser

We-Vibe Unite

Det har ettehvert kommet et helt hav av We-Vibe parvibratorer på markedet, og nå slår de til med enda en: We-Vibe Unite. Det kan fremstå som en lite jungel av parvibratorer der ute, og dermed vanskelig å finne ut om den nyeste modellen er den riktige for deg. Her får du derfor en anmeldelse av Unite:

Generelt

Du kan velge We-Vibe Unite, hvis du foretrekker:
– Et enkelt design
– Milde vibrasjoner
– Enkel betjening

Den nye We-Vibe Unite ligner sine forgjengere. Det er en vibrator man bruker sammen med partneren sin under sex for å gi mer stimuli til både kvinnen og mannen. Den lille, nederste delen føres inn i kvinnen, og den øverste delen hviler over klitoris og gir henne dermed vibrasjoner på både g-punktet og klitoris. Mannen trenger inn i henne og får dermed vibrasjoner på penishodet når han støter inn.

We-Vibe Unite skiller seg ut fra de tidligere modellene med å være en mer nøktern utgave.
Den er fremdeles svært deilig og laget i toppkvalitet, men med denne modellen har de valgt å spare på ekstrautstyr og funksjoner. Her får du dermed en modell til en billigere pris.

I motsetning til de andre modellene kommer ikke Unite med app-styrt funksjon, og Unite kan kun brukes sammen med fjernkontrollen som følger med.
Dessuten har fjernkontrollen kun én enkelt knapp, noe som gjør det svært enkelt å skifte mellom de 10 forskjellige nivåene/mønstrene.

Den er ikke vanntett, men ‘splashproof’, noe som betyr at man ikke kan skylle den under springen når den skal rengjøres. Man kan heller ikke ta den med i badekaret.

Vibrasjonene synes også litt annerledes enn fra de tidligere We-Vibes.
De ligger i den mildere enden av skalaen. Man kan godt kjenne dem under sex og de stimulerer godt, men hvis man foretrekker kraftigere vibrasjoner, er det ikke Unite man skal gå for.
Dessuten er Unite også en anelse slankere i modellen, og fyller dermed ikke så mye i skjeden.

Jeg vil derfor hevde at Unite er god til de parene som gjerne vil ha litt ekstra krydder tilført leken, uten at leketøyet blir for dominerende.

Bedømmelse

Jeg synes det er supert at We-Vibe kommer med en litt billigere og enklere parvibrator, slik at de som eksempelvis ikke har lyst til å bruke smarttelefonen under akten heller ikke skal betale for en funksjon man ikke bruker.
Med We-Vibe Unite som siste tilskudd på stammen vil jeg påstå det finnes en We-Vibe modell for alle.
Jeg gir We-Vibe Unite 4,5 stjerner.