Anmeldelser

We-Vibe Sync

We-Vibe Sync er den beste parvibratoren – EVER!

Firmaet We-Vibe spytter ut den ene vibratoren etter den andre. Deres seneste produkt, We-Vibe Sync, er en forbedret utgave av We-Vibe 4 Plus. We-Vibe Sync er, som sin forgjenger, en parvibrator. Det er en liten vibrator, som man bruker under sex. Den har 10 forskjellige vibrasjonsmønster, som kan reguleres i styrke med den medfølgende fjernkontrollen. Den nederste delen av vibratoren føres inn i kvinnens skjede, og den øverste delen hviler ovenpå kvinnens klitoris.

Mannen trenger inn i kvinnen, så We-Vibe’en blir presset opp mot kvinnens G-punkt. På den måten får kvinnen stimulering på G-punktet, men samtidig på klitoris, og mannen får ekstra stimulering på penis.

I forhold til forgjengeren er det ikke noe nytt i dette. Det nye med We-Vibe Sync er at den er super fleksibel. De tidligere We-Vibe parvibratorene var laget i solid silikon hele veien igjennom og kunne kun bøyes litt. We-Vibe Sync har to justerbare punkter, som man kan hive og skubbe i, slik at We-Vibe’en kan formes nesten som man ønsker det. Det er smart, for ingen kvinner er like. Noen kvinners klitoris sitter lavere enn andres, og derfor er det godt at man kan justere hvor We-Vibe’en skal treffe.

Da jeg fikk vibratoren kunne jeg ikke vente med å ta den ut av esken og teste dens fleksibilitet. Det var lett å justere den øverste delen, men det var vanskeligere å finne punktet i den nederste delen av vibratoren. Jeg ville jo nødig knekke den midt over. Da jeg fant det ble det enkelt (og ganske underholdende) å forme vibratoren og gjøre hullet mellom de to «armene» så stort og så lite som mulig. Jeg fant raskt ut at den kan bøyes mye.

Da jeg skulle prøve den med partneren min tok det litt tid før vi fant den helt perfekte formen. Både jeg og partneren min skulle jo «kunne være der». Vi fant ut av at det var bra å gjøre vibratoren så liten som mulig. Det ga meg et større trykk både på klitoris og på G-punktet, og det ga bedre plass til ham – noe han hadde savnet på We-Vibe 4 Plus. Da vi hadde funnet den perfekte formen kjørte vi bare på.

Jeg elsker at jeg kan få vibrasjoner samtidig som jeg er sammen med partneren min. Ettersom vibratoren kan klemmes sammen trenger jeg ikke å holde den på plass på klitoris. Den satt som et skudd. Faktisk satt den så godt at jeg enkelt kunne flytte meg rundt i andre stillinger, uten at den flyttet seg. Jeg testet den også uten partneren min, og det var en veldig god opplevelse. Igjen klemte jeg vibratoren helt sammen, slik at den enkelt kunne sitte fast helt av seg selv, og jeg hadde dermed fri lek med hendene mine. Det var helt fantastisk!

Vibratoren er vanntett, lydsvak, har en lekker myk overflate og kan kjøre i 90 minutter på kun 2 timers opplading. Jeg kan ikke sette fingeren på noe som helst. Det er ingen mangler ved We-Vibe Sync. Den er uten tvil den BESTE parvibratoren!

Jeg gir We-Vibe Sync 5 ut av 5 stjerner!We-vibe Sync parvibrator