Anmeldelse af We-Vibe Rave
Anmeldelser

We-vibe Rave

En asymmetrisk og herlig G-punktsvibrator! 

Så har We Vibe kommet med en ny og spennende G-punktsdildo, Rave, som jeg virkelig har sett frem til å prøve. Grunnen til at jeg har gledet meg ekstra mye til denne, er at Rave har en ganske spesiell utforming, da den er asymmetrisk. I følge We-Vibe selv, skal den være formet slik at den treffer G-punktet helt perfekt, og det gleder jeg meg til å prøve.

Generelt:

Rave har ti forskjellige vibrasjonsmuligheter. Det er de «klassiske» konstante vibrasjonene, og så er det et par utgaver av dem som har et «mønster» eller en pulserende rytme. Styrken på vibrasjonene er svært forskjellige. Man kan skru dem ned til noen ganske milde noen, og opp til de virkelige kraftige. Så her bør det finnes en vibrasjonsintensitet som kan passe til enhver smak.

Rave er veldig lett å betjene. Man trykker på den runde knappen mellom +/- tegnet, så kjører den. Videre kan man skifte mellom de 10 vibrasjonsmønstre ved å trykke på den runde knappen igjen. Intensiteten av vibrasjonene styres på + og -, så dette er svært enkelt å forstå seg på.

Rave er oppladbar, så den bruke noen timer med første oppladning før den var klar for bruk. Vibratoren er i 100 % silikon, vanntett og med tanke på hvor kraftig motoren er, ganske støysvak. Under en dyne er den nesten ikke å høre.

Opplevelse og funksjoner:

Rave er lett, og ligger derfor godt i hånden. Den kan også brukes både innvendig og utvendig.

Når jeg fører Rave inn, er jeg svært oppmerksom på hvordan den føles. Jeg forestilte meg at dens skjeve form i designet, ville føles svært tydelig innvendig, men det gjør det faktisk ikke. Jeg kjenner at den har en asymmetrisk form, uten at den er for mye, noe som føles svært deilig ut.

Treffer den dermed G-punktet helt perfekt? Ja, det gjør den helt klart, selv om jeg også må si at det gjør mange av mine andre G-punktsdildoer også. Knappene på Rave er litt harde og vanskelig å treffe i kampens hete, men å ta en liten titt på hva man egentlig holder på med, kan jo også gi et ekstra piff i selve leken.

Bedømmelse:

We-Vibe har helt klart laget en riktig stilig dildovibrator for G-punktsstimuli. Den har en glatt og myk overflate, som dekker hele Rave, gir den et enkelt og elegant design, og krumningen vinkler dildovibratoren så den treffer G-punktet bra. Vibrasjonene er intens og gir noen gode, dype og effektive vibrasjoner.

Bonusinfomasjon:

We-Vibe har laget en app som kan brukes til noen av deres produkter. Den heter «We-Connect» og kan også benyttes sammen med Rave. Last ned app’en til smarttelefonen, og koble deretter Rave til. Det er en god guide i selve app’en som vise hvordan man gjør dette. Når Rave er tilkoblet, kan man styre vibratoren via app’en. Der er det mange funksjoner og velge mellom, så det er bare å prøve seg frem.

En ekstra feature er at man kan tilkoble andres smarttelefoner via sin egen, uten at de skal være på samme internettforbindelse. Det vil si at man kan ligge med dildoen i Danmark, mens en partner styrer vibrasjonene fra et helt annet sted. Så er det kanskje ikke så hardt å være uten hverandre, selv om man ikke er på samme sted.

Tekniske specifikationer:

MATERIALE: Medisinsk silikon.
VANNTETT: Ja.
LYDNIVÅ: Støysvak.
VIBRASJONSINNSTILLINGER: 10.
STØRRELSE: Lengde: 22 cm. Bredde: 3,5 cm. på det bredeste sted.
BATTERITYPE: Oppladbart litium ion-batteri (USB-kabel følger med).
BRUKERMANUAL: Engelsk og tysk.

Har du lyst til å stifte et nærmere bekjentskap med Rave? Du kan kjøpe den her.