Anmeldelse af We-Vibe Nova
Anmeldelser

We-Vibe Nova

Morsomt utseende – vidunderlig følelse! 

Da jeg fikk Nova med meg hjem, var mitt første inntrykk at den hadde et noe merkverdig utseende. Dildodelen hang jeg med på, men synes selve klitorisvibratoren virket veldig krum os spiss. Jeg var derfor litt bekymret over om den ville treffe akkurat der hvor min klitoris er plassert. Jeg har forsøkt litt forskjellige produkter fra We Vibe, og de pleier å ha styr på hva de lager, så jeg tenkte det var en god idé å sjekke bruksanvisningen, for å se om de selv skrev noe om den litt særegne formen. Og det ble jeg, da det nemlig ikke er selve spissen som skal treffe klitoris, men (hele) den flate delen. Dermed var jeg mer en klar for å gå i gang.

Generelt:

Nova er det man kaller en rabbitvibrator. Den har en dildodel med en innebygget vibrator, som kan føres inn og stimulere G-punktet, og videre en vibratordel, som legger seg mot klitoris når dildoen er innført.

Nova slås på med et enkelt trykk på den runde knappen i midten, og starter dermed på den innstillingen man sist hadde i bruk. Den slås helt av ved å holde inne den runde knappen i noen sekunder.

Hele rabbiten er laget i silikon, inkludert håndtaket. Så det er kun visuelt, ved at den skifter farge fra rosa til hvit, at man kan se et skille mellom selve dildodelen og håndtaket. Personlig synes jeg det er veldig behagelig at dildovibratoren ikke blir «oppdelt» i forskjellige materialer, som f.eks. ved at den har et plasthåndtak. Silikonethåndtaket er derfor også svært behagelig å holde i hånden.

Opplevelse og funksjoner:

Nova2Rabitten har 10 forskellige vibrations indstillinger, som går fra de almindelige bølgende vibrationer, til pulserende mønstre. Der er indstillinger, hvor begge vibratorer er i gang samtidig og, hvor de kører skiftevis.

Rabbiten har 10 forskjellige vibrasjonsinnstillinger, som går fra de alminnelige bølgende vibrasjoner, og over til pulserende mønstre. Det er også innstillinger hvor begge vibratorene er i gang samtidig, og kjører skiftevis.

Det tok meg en liten stund å finne ut av at man kan slå av og på de to vibratorene på skift. Det vil si at man kan velge å kun ha vibrasjoner på klitoris, kun på G-punktet, eller begge steder samtidig.

Det gjør man ved å trykke på den runde på-knappen en enkel gang. Da vil vibratoren fortsette i det vibrasjonsmønster som den er innstilt på, men kun på klitorisdelen. Trykker man enda en gang, er det G-punktsvibratoren som slås på. Trykker man dermed en tredje gang, vil de begge kjøre samtidig. Dette er en veldig smart funksjon, men jeg savnet et par ord om dette i bruksanvisningen, siden det var ganske tilfeldig at jeg oppdaget det.

Noe annet man skal være oppmerksom på, er at når man har bladd seg gjennom alle de 10 vibrasjonsinnstillingene og trykker en gang til, vil Nova stoppe helt. Det kan være litt irriterende, særlig hvis man nært å oppnå klimaks, og tenker å fyre den opp med neste nivå, men at den så stopper brått.

Bedømmelse:

Jeg savner en mer utførlig bruksanvisning, som forteller noen flere grunnleggende ting, så som: når er den ferdig oppladet, hvordan skifter man vibrasjonene mellom de to delene, osv. Men så er heldigvis ikke rabbiten mer avansert at jeg etter litt tid selv kunne finne ut av det underveis. Når det er sagt, synes jeg Nova er verdt det.

Det har et virkelig gjennomtenkt design, ved at den krumme vibratordelen hele tiden berører klitoris samtidig som man beveger dildoen frem og tilbake. Dermed føles den helt vidunderlig i bruk. Kombinasjonen av G-punkts- og klitorisstimuli får meg raskt opp i den syvende himmel, og jeg får enkelt orgasme av Nova.

Den ligger litt over i den dyre prisavdeling av sexleketøy, men du får altså virkelig noe for pengene med Nova, både designmessigt, med de ekstra tekniske features og generell funksjonalitet.

Bonusinformasjon:

15225_-_we-vibe_nova_rabbit_01We-Vibe har laget en app som kan brukes sammen med noen av deres produkter. Den heter «We-Connect» og kan også benyttes sammen med Nova. Man laster ned app’en på sin telefon, og kobler deretter Nova til telefonen. Det er en god guide i selve app’en rundt hvordan man gjør dette. Når Nova er tilkoblet, kan man styre vibratoren via telefonen. Der er det også et hav av funksjoner man kan velge mellom, så her er det bare å prøve seg frem.

En ekstra liten ting, er at man også kan koble andres smarttelefoner via sin egen, uten at de behøver å være på samme internettforbindelse. Det vil si at man kan ligge med rabbitten i Norge, mens en partner styrer vibrasjonene fra sin smarttelefon et helt annet sted på jorda. Så er det kanskje ikke lenger så hardt å være bortreiste fra hverandre, selv om man er et stykke fra hverandre.

Tekniske spesifikasjoner:

MATERIALE: Medicinsk silikone
MATERIALE: Medisinsk silikon.
VANNTETT: Ja.
LYDNIVÅ: Støysvak.
VIBRASJONSINNSTILLINGER: 10.
STØRRELSE: Lengde: 22 cm. i alt. Innførbar: 11 cm. Diameter: 3,7 cm. (bredeste punkt).
BATTERITYPE: Oppladbart litium ion-batteri (USB-kabel følger med).
BRUKERMANUAL: Engelsk og tysk.

Har du blitt nysgjerrig på Nova? Da kan du kjøpe den ved å klikke her.