Guides

WE-VIBE – DEN ULTIMATE GUIDEN

Hvis dere har vært litt nysgjerrig på sexleketøy for par og undersøkt litt her og der på det store internett, så har dere definitivt kommet over We-Vibe. Dette er absolutt ikke uten grunn, for hvis det er ett merke som spesialiserer seg på parvibratorer, er det We-Vibe. De har blitt stemplet som «banebrytende» nettopp fordi deres produkter kan brukes under selve samleiet, og hvem vil ikke oppleve stimulerende vibrasjoner mens de gir seg helt hen til hverandre?

 

Hvem er We-Vibe?

We-Vibe designer og produserer sexleketøy i verdensklasse for både par og solo. Teamet deres består av bl.a. av ingeniører, designere, sexologer og leger, noe som betyr at det ferdige produktet har blitt målt, evaluert og utviklet på omtrent samme nivå som en sveitsisk urverk. Sluttresultatet er derfor et sexleketøy med god ergonomisk design og upåklagelig høy ytelse – kort sagt: Dette er noe du vil investere i.

Oppfinneren og grunnleggeren av den anerkjente We-Vibe, Bruce Murison, kom på ideen da han selv lette etter parvibratorer og lurte på hvorfor det ikke fantes noen brukbare på forhånd som lett kunne brukes under samleie. Det som var tilgjengelig på markedet den gang var både dårlig designet og produsert, så det var absolutt ingen grunn til å rope hurra av ren entusiasme.

ung mand og kvinde der ligger i seng

Etter flere år med intenst og hardt arbeid fikk Bruce Murison endelig det vi kjenner i dag, nemlig et trygt, miljøvennlig sexleketøy av høy kvalitet for par. Etter tusenvis av forskjellige design dukket den ideelle løsningen opp, og resultatet ble den patenterte, silikonbelagte bæres-under-samleie We-Vibe vibrator.

We-Vibes-produkter er tilgjengelige i butikker og nettbutikker i mer enn 50 land. I tillegg har de mottatt en flom av priser for sin innovative tenkning, design og generelle deilige produkter, som gir kundene full tilfredshet.

Siden barndommen med en liten, frekk idé om et par vibrator, har kongeriket bare vokst. Tankene løp fritt og sortimentet har både utvidet og utviklet seg med gode, solide produkter som kan brukes både av par og til solo-økter.

Nå kjenner dere historien bak og vil helt sikkert vite mer om de fantastiske produktene.

Det beste sexleketøyet fra We-Vibe

Uansett hvilket We-Vibe-produkt du velger, får du både kvalitet og god design, som to hjørnesteiner for dine kommende orgasmer. For å gjøre det hele mer håndterbart går vi i dybden med noen av produktene, slik til og med rovfugler vil misunne deg oversikten din.

We-Vibe parvibrator

Den klassiske, den uunngåelige og definitivt en sikre vinneren er We-Vibe Sync Par Vibrator. En av Bruce Murisons antagelser var nettopp at ingen lik er like. Derfor er det alfa og omega at sexleketøyet er behagelig og til og med kan tilpasses slik at du som par kan få mest mulig nytelse. Sync parvibrator er fleksibel og kan justeres slik at den lett treffer kvinnens G-punkt mens den stimulerer klitoris. Den kan brukes under samleie, slik at mannen også føler de fantastiske vibrasjonene før det forhåpentligvis fører til uforglemmelige multiorgasmer.

Med We-Vibes Sync får du 11 vibrasjonsinnstillinger, som kan styres direkte på vibratoren eller via den medfølgende fjernkontrollen. I tillegg har We-Vibe selvfølgelig utviklet en app som heter We-Connect, som også kan kontrollere de fantastiske vibrasjonene, uansett hvor i verden en av dere er. Vi lover å utdype denne uvurderlige kunnskapen senere i innlegget, vi ville bare dele den med dere akkurat nå. Appen kan brukes til store deler av We-Vibe-serien.

lilla parvibrator med telefon app i baggrunde og hvid fjernbetjening i forgrunden

 

Den intuitive, oppgraderte versjonen av de første parvibratorene fra We-Vibe er Chorus. Det er kombinasjonen av alle forbedringene fra tidligere modeller, så du får både bedre forbindelse, sterkere vibrasjoner og en absolutt favoritt: En fjernkontroll som gjør det mulig å innstille vibrasjonene når du klemmer den under eskapadene deres. Vil du vite mer om den? Så har vi laget en detaljert gjennomgang.

Designet med lette riller gir G-spot og klitoris ekstra nytelse. I mellomtiden sørger de kjente, justerbare leddene for at den passer til den enkelte anatomi. Selvfølgelig vibrerer begge ender slik at dere kan følge hverandre. Med 10 vibrasjonsinnstillinger som kan styres via Squeeze Control-fjernkontrollen eller den tilhørende appen, har dere fri tilgang til nytelse på et helt nytt nivå.

lyserød par vibrator med lyserød fjernbetjening i forgrunden

 

Den enkle, lett tilgjengelige parvibratoren fra We-Vibe er Unite. Hvis det dere leter etter er noe enkelt, godt håndverk som ikke krever mer enn to personer og riktig atmosfære, er det Unite at dere trenger å undersøke nærmere.

Som de andre parvibratorene stimulerer den både klitoris, G-punkt og penis, og selvfølgelig kan den også justeres slik at den passer til kroppene deres. Den har 10 vibrasjonsinnstillinger, som styres enten via vibratoren eller fjernkontrollen. I tillegg har fjernkontrollen en rekkevidde på opptil 3 meter, slik at dere kan eksperimentere med den på forskjellige steder.

lilla parvibrator i venstre side md hvid fjernbetjening i højre side

 

Det beste til kvinner

Selv om parvibratorene er designet for glede sammen med en spesielt utvalgt, kan de enkelt brukes av kvinner alene. We-Vibe har til og med utviklet andre sexleketøy, eksklusivt for kvinners glede.

En kvinnelig favoritt er klitorisvibratorer, og innenfor denne kategorien kan vi mildt sagt kalle We-Vibes Touch en ekte bestselger. Den øvre delen av klitorisvibratoren er formet som en bullet vibrator slik at den kan treffe riktig sted. Resten av designet er buet og har en litt buet overflate som er plassert over klitoris. Touch bygger sakte opp orgasmen og kan for eksempel brukes til edging.

lilla klitoris vibrator med spids top og buet ende

 

Hvis noe er bra til å begynne med, bør man ikke nødvendigvis prøve å gjøre det bedre. Likevel har We-Vibe oppgradert dette lille vidunderet, og det er her Touch X kommer inn i bildet. Designet er mindre buet og bredden har blitt litt større, slik at du får bedre grep. Flere vibrasjonsinnstillinger er lagt til, og selve designet gjør det ideelt for massasje andre steder på kroppen.

Blå klitoris vibrator med buet form og sølv knapper i toppen

 

Hvis du er mer interessert i G-spot orgasmer, ta We-Vibe i hånden og se nærmere på Jive. De dype orgasmene finner lett veien via det ovale vibratoregget som gjør det hele ganske håndfritt. Med 10 vibrasjonsinnstillinger har du eller partneren din full kontroll, ettersom Jive kan brukes med appen. I tillegg sitter egget tett på, uansett om du ligger, står eller går – det er bare fantasien din som setter grensene for hvor du skal oppleve din neste orgasme.

Blå klitoris vibrator med æggeform og telefon app i baggrunden

 

Opplev spennende nytelse med klitorisvibratoren Gala fra We-Vibe. Ved første øyekast kan den se litt sprø ut, men ikke la deg lure, for med den ergonomiske formen vet den nøyaktig hva den skal gjøre. Du kan kjærtegne klitoris fra to sider samtidig. Med en motor i hvert øre som kan styres individuelt, kan du nyte to forskjellige vibrasjonsinnstillinger eller doble opp med favoritten din. Med 10 forskjellige alternativer via selve vibratoren, kan du enkelt finne din favoritt.

Rød klitoris vibrator med kaninører og telefon app i baggrunden

 

Psst! Hvis nysgjerrigheten din bobler over og du vil vite enda mer om klitorisvibratorer, så har vi skrevet denne ultimate guiden.

Det beste til menn

Som gaven som fortsetter å gi har We-Vibe selvfølgelig også utviklet sexleketøy for menn. Det er de samme kriteriene som går igjen: Komfort, god design og orgasmer på elitenivå.
Den aller første vi vil fremheve er den vibrerende prostata massasjeren som heter Vector. Ikke bare er den behagelig for øyet, den er også enkel å sette inn, og med en justerbar nakke og base kan du forme den slik at den passer akkurat til anatomien din. We-Vibe har sørget for at Vector stimulerer mellomkjøttet mens vibrasjonene tar seg av ditt indre. Involver fjernkontrollen eller appen – enten alene eller med en partner.

Mørkegrå prostata massager i højre side med hvid og grå fjernbetjening i venstre side

 

Gi deg hen og slipp deg løs, for penisringen Verge er helt klar til å ta over kontrollen for deg. Det er lett å plassere rundt penis og testiklene, slik at du både forsterker og forlenger ereksjonen. I tillegg skjemmer den bort mellomkjøttet med 10 forskjellige vibrasjonsinnstillinger som kan styres direkte fra enheten. Du kan også inkludere appen for et uendelig antall vibrasjonsalternativer. Selv om We-Vibe har designet Verge med penis, pung og skrittet i fokus, kan den dreies og roteres på forskjellige måter, slik at begge parter blir bortskjemt av vibrasjonene.

mørkegrå vibrerende penisring

 

En magic wand er noe mange umiddelbart tror bare er til glede for kvinner, men faktisk kan mannen også få mye ut av det. Med Magic Wand Vibrator Sett oppstår helt nye og fantastiske muligheter for orgasmer. For det første kan denne massasjestaven massere såre muskler rundt på kroppen, eller brukes til klitorisstimulering, men kombinert med det medfølgende tilbehøret kan mannens erogene soner også få mye oppmerksomhet.

Ett tilbehør forvandler We-Vibes-massasjestaven til en effektiv penisvibrator. Med to myke vinger blir det mulig å omfavne skaftet og nyte de stimulerende rillene. Fokuser på penishodet eller flytt det opp og ned på samme måte som en håndjobb. De 10 rumlende vibrasjonene kan enkelt styres på håndtaket, eller du kan inkludere appen for et utall alternativer. Hvis du fremdeles mangler litt overbevisning, har vi selvfølgelig en anmeldelse klar til deg.

lilla magic wand vibrator med turkis penis masturbator om hoved

Fem frekke stillinger med We-Vibe parvibrator

Som det fremgår av innlegget her, er det vanskelig å tøyle entusiasmen når noe er så bra som det We-Vibe klarer å produsere. Sync, Chorus og Unite vil alle tilføre noe veldig spesielt til dine erotiske øyeblikk, men det er fortsatt noen få posisjoner der det hele blir ekstra hyggelig med en parvibrator under dynen.

G-kraft

Han: Knel på sengen og ta tak i føttene hennes når du trenger inn i henne. Skyv hoftene fremover. Når hun er på plass, kan du flytte hendene til hoftene hennes.

Hun: Legg deg på sengen og løft knærne helt opp til brystet. La ham trekke deg opp i riktig posisjon.

Sammen: Han tar kontroll med langsom og intens penetrasjon. G-punktet hennes vil bli sterkt stimulert i denne posisjonen

illustration af mand og kvinde i G Force sexstilling

Lovers rock

Han: Sett deg på en stol og la henne sitte oppå deg.

Hun: Klatre opp på ham og senk deg ned over ham. Bøy knærne og plant føttene på begge sider av hoftene hans. Legg hendene på skuldrene hans eller på stolen.

Sammen: Roter hoftene og beveg deg opp og ned i sirkulære bevegelser.

illustration af mand og kvinde i Lovers' Rock sexstilling

Surf’s up

Han: Stå ved enden av sengen. Penetrere henne bakfra og holde fast i bena hennes, like over knærne.

Hun: Legg deg på sengen med hodet ned og bena over kanten. Spre bena slik at det er plass til ham.

Sammen: Hold det enkelt og godt når støtende gir bølger av glede.

illustration af mand og kvinde i Surf's Up sexstilling

Party rocker

Han: Sett deg i skredderstilling og hold fast i bena hennes mens hun senker seg ned over deg.

Hun: Sett deg på fanget hans, ansikt til ansikt. Legg beina rundt ham og press deg inntil ham.

Sammen: Begynn å bevege dere frem og tilbake sammen, og øk tempoet når dere nærmer dere klimaks.

illustration af mand og kvinde i Party Rocker sexstilling

Zero to 60

Han: Len deg tilbake på sofaen slik at du sitter komfortabelt.

Hun: Sett deg overskrevs på ham, med ansikter mot ham, og bøy bena slik at knærne dine er ved hans armhuler. Len deg sakte tilbake slik at hodet nesten når bakken. Legg hendene på gulvet for støtte.

Sammen: Gjør ham vill av nytelse mens du støter frem og tilbake mot ham. Samle eller spre bena for ekstra følelse.

illustration af mand og kvinde i Zero to 60 sexstilling

We-Connect App

Tidligere nevnte vi at det selvfølgelig er utviklet en gratis app som heter We-Connect, som kan brukes med en stor del av sortimentet på We-Vibe.
Appen er klar og enkel å bruke, slik at den seksuelle spenningen kan brukes på hverandre og ikke på unødvendige EBD-frustrasjoner.

Med dette lille vidunderet kan dere videochatte og skrive meldinger, koble favorittleketøyet deres til telefonen og kontrollere hverandres vibrasjoner – selv om dere er i hver deres land. Dette betyr at hvis du ikke har muligheten til å møtes fysisk i en periode, kan du starte videochatten og se hverandre i øynene, mens en av dere, eller begge, skjemmes bort med vibrasjoner som den andre har kontroll over. Det er mange muligheter, enten dere er i samme rom eller ikke. Dere har også muligheten til å lage en spilleliste med skreddersydde vibrasjoner, slik at favorittmusikken deres kombineres med favorittposisjonene deres når vibrasjonene følger rytmen til sangen.

Dere får derfor et uendelig antall vibrasjonsalternativer som kan brukes hvor og når enn dere vil nyte hverandre og We-Vibe.