Anmeldelser

We-Vibe Classic

– Tar sexen opp til et nytt nivå

Den klassiske We-Vibe parvibratoren er tilbake, og nå med forbedringer. We-Vibe var det første firmaet som for alvor slo igjennom med denne formen for sexleketøy til par, og har siden utviklet parvibratoren i forskjellige modeller. Med We-Vibe Classic har de gått tilbake til den opprinnelig mer buete formen, mens materialet er lekkert, silkeglatt silikon, og det er noe som virker.

Generelt:

La meg først forklare hvordan den fungerer: We-Vibe Classic er en liten vibrator som man benytter under sex. Den har 10 forskjellige vibrasjonsmønster som kan reguleres i styrke, med den medfølgende fjernkontrollen. Den nederste delen av vibratoren føres inn i kvinnens skjede, og den øverste delen hviler ovenpå kvinnens klitoris.

Mannen trenger inn i kvinnen, så We-Vibe’en blir presset opp mot kvinnens G-punkt. På denne måten får kvinnen stimulering på G-punktet, men samtidig også på klitoris, og mannen får ekstra stimulering på penis.
classic-how-to-we-vibe-800-wm-compressor

Opplevelse og funksjoner:

Vibratoren er enkel å føre inn, og partneren min og jeg opplevde ingen problemer med at den gled ut selv om vi prøvde forskjellige stillinger.

Den innvendige delen kjennes helt fantastisk ut. We-Vibe’en er ikke spesielt stor, men man opplever likevel at man blir fylt ekstra godt ut, og jeg oppnådde klimaks meget raskt og flere ganger – noe jeg ellers normalt ikke har så lett med.

Klitorisdelen fungerer dog knapt så godt. Jeg følte ikke at vibratoren var kraftig  nok og den hadde det med å flytte seg litt. Det hjalp å holde en hånd på den. Men samtidig så var den innvendige stimuleringen så intens at jeg faktisk ikke trengte den store oppmerksomheten på klitoris.

Partneren min syntes også at den var en suksess. Når han bevegde seg inn og ut føltes vibrasjonene på penisen hans meget opphissende.

Fjernkontrollen kan være litt ustabil, da den ikke alltid reagerte på «befalningene» mine. Det er det heldigvis gode råd for, da en av de nye egenskapene ved We-Vibe Classic er at den kan styres ved hjelp av en app til mobiltelefonen, som We-Vibe videre har tilknyttet til flere av produktene deres. Hvis man bruker denne er det ingen problemer med betjening av vibratoren.

Bedømmelse:

Selv om klitorisdelen ikke gjorde så mye for meg, ga We-Vibe’en meg fortsatt en enorm tilfredsstillelse og jeg er rett og slett vill etter denne parvibratoren. Jeg gleder meg til å bruke den igjen og igjen.

Tekniske spesifikasjoner:

MATERIALE: Medisinsk silikon.
MÅL: Lengde: 8,4 cm., Høyde: 5,5 cm., Diameter: 2,9 cm.
FJERNBETJENT: Ja, via fjernkontroll eller smartphone app.
TRÅDLØS: Ja.
FORBINDELSE: Bluetooth 4.0 (krever ikke innlogging).
VIBRASJONER: 10 forskjellige og justerbare.
MULIGHET FOR INDIVIDUELLE VIBRASJONSSPROGRAMMER: Ja.
LADETID: 4 timer
VIBRASJONSTID: Opp til 3 timer ved lav intensitet, opp til 90 min. ved høy.
VANNTETT: Ja.
BATTERITYPE: Oppladbart lithium (lader følger med – fjernkontroll lades opp i hylsteret)
BRUKERMANUAL: Engelsk.

Blitt nysgjerrig på We-Vibe Classic? Kjøp den her!