Anmeldelser

WE-VIBE CHORUS – DEN PERFEKTE PARVIBRATOREN

Det har skjedd mye siden We-Vibe lanserte deres første parvibrator We-Vibe 1 i 2008. De populære vibratorene har vunnet flere forskjellige priser gjennom årene og gitt haugevis av herlige orgasmer i soverom over hele verden.

Uansett om du kjenner til We-Vibes historie og tidligere modeller, eller det er første gang du hører om det bestselgende merket, bør du spisse ørene nå for deres nyeste produkt – We-Vibe Chorus Parvibrator med Fjernkontroll og App.

Chorus er We-Vibes hittil mest intuitive parvibrator og byr på helt nye teknologier som gjør sengelekene enda bedre. Men hva er det egentlig Chorus kan som ingen andre parvibratorer kan? Det vil vi se nærmere på i dette blogginnlegget.

Hvordan fungerer We-Vibes parvibratorer?

We-Vibes parvibratoren har en helt spesiell form som gjør at de kan bæres av kvinnen mens dere har samleie. Den slanke delen av vibratoren føres inn i skjeden og har en stimulerende overflate som stimulerer G-punktet hennes sammen med vibrasjonene. Den gir samtidig plass til at han kan trenge inn og dermed også få glede av vibrasjonene. Den utvendige delen av vibratoren legger seg mot kvinnens klitorisområde og også denne delen vibrerer.

Psst! Visste du at 20-25% av kvinner ikke kan oppnå orgasmer utelukkende ved penetrering? Mange kvinner behøver også å stimulere klitoris – akkurat som Chorus gjør. Dere øker dermed begge sjansen for å få deilige orgasmer under samleie.

Kilde: DR.dk

We-Vibe Chorus har to justerbare ledd som gjør at den kan vinkles og innstilles på flere måter. Det er fordelaktig fordi alle kvinner er forskjellige og ønsker derfor en passform som passer til nettopp deres anatomi – hvilket Chorus kan gi.

Parvibratorer som Chorus er et voksenleketøy som kan bæres håndfritt, slik at dere kan bruke hendene deres til å kjærtegne andre erogene soner imens. Det krever litt øvelse før man finner den riktige fremgangsmåten, men når dere først gjør dét, vil dere ikke angre på at dere tok dere tiden til å øve. 

Inntil dere finner den, kan dere forsøke å variere mengden av glidemiddel, la en hånd hvile på den utvendige delen eller prøve ulike stillinger, som for eksempel misjonær, skje eller cowgirl, som er spesielt gode til We-Vibes parvibratorer.

Hva er nytt?

We-Vibe kaller Chorus for deres mest intuitive vibrator hittil, men den byr på mye mer enn velutviklet intuisjon.

Chorus kan brukes på mange forskjellige måter, alt etter hva dere foretrekker. Velg mellom 10 forutinnstilte vibrasjoner ved å trykke på knappen på selve vibratoren, eller utforsk de mange mulighetene vibratoren tilbyr ved å bruke fjernkontrollen og We-Vibes gratisapp We-Connect.

Fjernkontrollens knapper gjør den mulig å skifte intensitetsnivået og vibrasjonsmønstrene, men har også en ny Squeeze Control-funksjon som gjør det mulig å øke intensiteten på vibrasjonene ved å klemme rundt fjernkontrollen.

Med den smarte AnkorLink-teknologien har We-Vibe dessuten forbedret Bluetooth-forbindelsen til gratisappen We-Connect. Tidligere modeller har vært tilkoblet til selve vibratoren, men med AnkorLink dannes i stedet forbindelsen via fjernkontrollen og din smarttelefon.

Det betyr at forbindelsen ikke svekkes eller blokkeres av kroppene deres, eller av andre materialer som for eksempel vann. Så lenge fjernkontrollen befinner seg nærme vibratoren kan dere dermed oppholde dere i hvert deres rom uten at forbinnelsen brytes.

Appen gjør det også mulig å styre vibratoren på avstand og kan derfor bevare erotikken selv om dere befinner dere i hver deres verdensdel. Den ene av dere kan for eksempel styre vibrasjonene fra smarttelefonen sin under en forretningsreise i Kina, mens den andre ligger hjemme under dynen og fniser av fryd.

Med Chorus introduserer We-Vibe dessuten deres Touch Sense-moduser. De lar dere styre vibrasjonene ved hjelp av berøringer eller bevegelser, og dét er intuisjon i særklasse!

Er det enda mer?

We-Vibe Chorus har enda et par ekstra ess i ermet. Den er nemlig også vanntett, hvilket gjør den helt perfekt hvis dere elsker å leke under dusjens svarme stråler eller i badekaret. Det gjør også rengjøringen av vibratoren enkel og hygienisk. 

Både vibratoren og fjernkontrollen er oppladbar, så dere trenger ikke tenke på å skulle skifte batterier. Det følger med en smart ladestasjon med USB-kabel som begge kan lades opp i. Det er også det helt opplagte stedet å oppbevare dem på en diskré måte frem til neste gang du er klar til å leke igjen.

We-Vibe Chorus? Ja takk!

Uansett om dere har erfaringer med We-Vibes tidligere modeller, eller er på ute etter deres aller første parvibrator, kommer dere ikke utenom Chorus. Dens eksklusive design, brukervennligheten og alle de frekke lekemulighetene den byr på gjør den uten tvil til et nytelsesfullt bekjentskap.

I videoen under kan du se hvordan We-Vibe Connect App’en fungerer.