Nyheter

Verdens første sexleketøy laget med ocean-bound plastic

Vi har tatt et bittelite, men viktig, skritt i retning mot en bedre verden – en måte å jobbe på som kan bety slutten på plastproduksjon. Derfor er vi så utrolig stolte over å kunne presentere…

ohhcean er verdens første sexleketøy laget med resirkulert, ocean-bound plastic. Det er et prosjekt som har tatt lang tid å få ut på markedet for Mathilde Mackowski, hjernen bak ohhcean-merket. 

Kvinne sitter på gulvet med hendene fulle av sexleketøy

Stående på stranden med vinden i ansiktet og varme og røde kinn, kjente hun en trang til å gjøre noe med det flytende avfallet som skinte grønt og bevegde seg opp og ned på vannet.

Det var i det øyeblikket hun fikk ideen om verdens første sexleketøy laget av resirkulert, ocean-bound plastic.

Hun har alltid vært drevet av nysgjerrighet og et ønske om å gjøre verden et litt bedre sted. Optimalisering, forbedring og forandring er ord hun alltid har i bakhodet.

Kvinne sitter på gulvet og ser på sexleketøy

Så hva er ohhcean egentlig, lurer du kanskje på?

ohhcean er en ny begynnelse, et lite skritt i riktig retning, en dråpe i havet. Liten, men meningsfull nok til å lage ringer i vannet som kan nå nye bredder.

For å være litt mer konkret, er det en samling blå sexleketøy laget av resirkulert, ocean-bound plastic og dekket med et tynt lag silkemykt silikon. Så langt består sortimentet av tre produkter. Klassikere som vi alle kjenner til og elsker: Magic wand, G-punktsvibrator og vibrator.

Vi kommer straks til produktene, men la oss først ta en titt på hvordan ohhcean ble til. Det har vært en reise med både oppturer og nedturer. Når man starter på noe nytt, innebærer det alltid mye læring underveis og dette er også tilfellet for utviklingen av ohhcean.

Sexleketøy fra ohhcean

Det var så utrolig viktig at vi visste nøyaktig hvor plasten kom fra, hvem som hentet den, hvor den ble behandlet og, selvfølgelig, hvordan den ble behandlet.

Vi ønsket å være sikre på at vår visjon om minimal miljøpåvirkning var en del av hele prosessen – fra å samle plasten fra havet og kysten, til å sørge for at arbeidsmiljøet oppfylte standardene vi hadde satt for satsingen. For at dette prosjektet skulle bli en suksess, måtte alle de involverte behandles med samme omsorg og omtanke som selve produktene. Etter å ha lett lenge, fant vi endelig #tide. 

Som en av verdens ledende aktører innen resirkulering av ocean-bound plastic, har #tide gjort det vanskelige arbeidet med å sørge for at alle betingelsene ovenfor ble overholdt. De begynner med å lære opp og betale fiskeren for å samle inn og sortere plastavfall i Sørøst-Asia. Innsamling av plast på og rundt øyene blir organisert, betalt og ført tilsyn med i henhold til strenge, etiske standarder, noe som er veldig viktig både for oss og #tide.

Kapsler, granulat og sexleketøy

Plasten samles inn i og rundt farvannene i Sørøst-Asia i samarbeid med sosiale entreprenører. Takket være #tides sveitsiske presisjon er materialet ikke bare laget av 100% resirkulert, ocean-bound plastic, men prosessen er også drevet av fornybar energi.     

Samarbeidet med #tide har ført til at vi nå er en del av en gruppe banebrytende merker som jobber for en ny tilgang til sirkulær ressursbruk. Vi er utrolig stolte av å samarbeide med et så troverdig merke som #tide, som jobber for sosial og miljømessig bærekraft og åpenhet.

Kvinne som holder tre stykker sexleketøy

Produktene

Så langt består kolleksjonen av tre produkter. Vi håper å utvide sortimentet til å omfatte alle slags leker som kan krydre folks sexliv med glede og intimitet, men foreløpig har vi begynt med klassikerne som vi alle kjenner til og liker. La oss presentere disse:

ohhcean OBP-01 Magic Wand 

Denne Magic Wanden er et vidunder som på magisk vis gir plast et nytt liv. Leketøyet er dekket fra topp til tå i fløyelsmyk silikon for en ultramyk berøring som vil føles enda mer luksuriøs med litt vannbasert glidemiddel. Gi kroppen din litt kjærlighet med de 7 vibrasjonsmønstrene og la nytelsen ta over, samtidig som du kan ha god samvittighet siden kjernen er av resirkulert plast.  

ohhcean OBP-01 Magic Wand

ohhcean OBP-02 G-punktsvibrator

G-punktsvibratoren er det du trenger for å gå på en opphissende skattejakt for å (gjen)oppdage G-punktet. Ikke bare har den et skrått hode for målrettet stimulering, produktet føles også som silke takket være det matte silikondekselet. Med 7 vibrasjonsmønstre kan du gå fra en myk rumling til en kraftig buzz som kan ta deg hele veien til havdype G-punktsorgasmer.

ohhcean OBP-02 G-punktsvibrator

ohhcean OBP-03 Vibrator

Vibratoren, også kjent som en bulletvibrator, er et lite, men kraftig verktøy alle bør ha i vesken til enhver tid. Du vet aldri når du kommer til å trenge (eller få lyst på) litt stønnfremkallende stimulering fra denne silkemyke silikonvibratoren. Den er ydmyk i størrelsen, men kraftig nok til å vugge båten din med de 7 vibrasjonsmønstrene – alt fra en myk lyd til en kraftig, brummende lyd. Med en behagelig passform er den perfekt til bruk både alene og med en partner.

ohhcean OBP-03 Vibrator

 

Prosessen med å gjøre gammel plast gjenbrukbar har vært enormt vanskelig, og vi er derfor utrolig glade for at produktene endelig er her. 

Det er et lite skritt i riktig retning, men forhåpentligvis er dette kun starten på et enda større utvalg av sexleketøy som er laget av ocean-bound plastic. 

 

Se kolleksjonen her: ohhcean av Sinful