Guides

Veien til (enda) bedre orgasmer

Det sitrer i tærne, åndedrettet blir tyngre, alt trekker seg sammen og orgasmen ruller inn over deg som et intenst jordskred. Hvis du er en av dem som nyter når din kropp bare gir slipp og sender deg en tur ut i galaksen, har du kanskje lyst til å utforske dine klimaks, slik at de kan bli (enda) bedre. Les mer her og få gode ideer til hvordan du kan oppgradere dine orgasmer. 

Orgasmer er i virkeligheten en gode, og nærmest sendt fra gudene når det skjer. Det finnes mange ulike typer orgasmer – fra hurtige og heftige, dype og intense til myke og kilende orgasmer. Og når du nå allerede har erfaring med å komme, hvorfor så ikke prøve å eksperimentere litt med din lyst og tilfredsstillelse for enda større nytelse?

Tren ditt underliv

Bekkenbunnsmusklaturen er som mange andre muskler. Den skal trenes og holdes vedlike for at den kan yte det beste for deg og din lyst. Og det behøver bestemt ikke være kjedelig å trene. Det har med tiden kommet mange produkter på markedet som både trener din bekkenbunn, men også gir deg en herlig fornøyelse ut av det, da de er utstyrt med vibrasjoner og forskjellige features, som gjør det mye morsommere å trene og tilfredsstille deg selv samtidig. Du kan f.eks. prøve Magic Motion Smart Kegelball Master Bekkenbunnstrener.

Pirrende forarbeid

En stor del av det å komme, foregår slett ikke mellom beina, men mellom ørene. Hvis du vet det er opplagt å ha sex med din partner en aften, kan du bruke dagen på å fantasere om hva dere skal gjøre, hvordan han skal kjærtegne deg, og omvendt osv.

Du kan også røre diskré ved deg selv i løpet av dagen, f.eks. dine øreflipper, på brystene, huden på magen og venusberget, for å holde dampen oppe frem til dere ses senere. Så er du godt varmet opp til en kveld i romantikkens tegn, og vil sikkert komme raskere enn du pleier.

Lange forspill

Det er nok ingen nyhet at de fleste kvinner trenger lengre tid for å bli opphissede enn menn. Gi forspillet tid – hva enten du har solosex eller er sammen med en partner. Jo mer tent du er, desto enklere vil du også ha det med å komme, og bedre muligheter for å oppleve det enda mer intenst og dypt.

Gi det hele god tid. Sett om mulig av hele kvelden av til forspillet. Kjærtegn ham, og la ham kjærtegne deg. Nyt hverandre, kjenn på hverandre og smak på hverandre. Finn deres erogene soner og utforsk dem sammen. Hvis du er svært sensitiv eller veldig tent, kan det å bli stimulert i lang tid på f.eks. brystene eller innsiden av lårene i seg selv utløse en orgasme.

Prøv en erotisk film

Du kan også bruke mer visuell stimuli for å oppnå klimaks. Riktig mange tenner på å se og/eller høre andre nyte sex. Mange har derfor glede av å se en erotisk film, og kanskje til og med få litt inspirasjon til en ny stilling eller to. Det finnes mange filmer med et kvinnelig perspektiv, hvor det er kvinnens lyst og tilfredsstillelse som står i fokus.

Slipp fantasiene løs mens du ser filmen, og kjenn hvordan du bli pirret og stimulert, både visuelt og fysisk. Du kan også prøve å se den sammen med en partner. Kanskje har dere til og med lyst til å etterligne det som foregår på skjermen?

Trekk pusten og sett lyd på

Din pust kan være med på å fremskynde og gjøre din orgasme enda bedre. Du har sikkert lagt merke til at den måten du puster på endrer seg når du er opphisset – at den blir dypere og tyngre. Det kan du gjøre nytte av, ved at du aktivt gjør den enda dypere og tyngre, og på den måten blir helt avslappet og lar din opphisselse strømme lettere gjennom deg og få dypere orgasmer.

Du kan også gå den andre veien, og prøve å hyperventilere i en kort periode. På den måten øker du blodgjennomstrømningen i hele kroppen, og kan få et lite «sus» i hodet. Og hvis du også setter litt lyd på, og stønner enda litt høyere enn normalt, kan dette også hjelpe til med å få enda mer intense opplevelser og orgasmer.

Bruk fantasien

De fleste av oss har noen gang fantasert om annet/andre mens vi har sex, og det er også helt i orden. Du kan med fordel la den indre filmrullen kjøre og drømme om din favorittskuespiller, en latino lover eller kanskje flere på én gang. Det er det som er så herlig med fantasier: at de nødvendigvis ikke trenger å bli gjort til virkelighet, men kun fungere som et ekstra krydder mentalt.

Uansett hva som tenner deg, kan det være med til å skubbe deg ut over kanten. Det er ikke noe galt i å en gang i blant lukke øynene og la fantasien få spille fritt.