Anmeldelser

The Rabbit Wand – En fortryllende kanin!

The Rabbit Wand – En fortryllede kanin!

«Wand og rabbit i ett og samme produkt? Så wanden skal altså føres inn? Det kan vel ikke stemme!»
– Slik lød min første reaksjon da jeg hørte om The Rabbit Wand fra The Rabbit Company.

Jeg forbinder normalt en wand med en rimelig stor og svært kraftig vibrator som jeg umiddelbart ikke vil anbefale noen at man bruker innvendig i skjeden. Når jeg fikk beskjed om å teste en rabbitwand stusset jeg litt. Heldigvis gav den litt mer mening når jeg fikk sett den. 🙂

rabbit_wand

Generelt

The Rabbit Wand er en miniwand med en bredde på 3,5 cm, samt en lengde på totalt 22,5 cm. Det er 12 cm av lengden som kan føres inn i skjeden, og dermed er den ikke skremmende stor. Ca midt på skaftet finner du den lille kaninen plassert, som er en bulletvibrator med to ører. Disse stimulerer klitoris når wanden er ført inn – og derav navnet The Rabbit Wand!

Opplevelse og funksjoner

The Rabbit Wand har i alt 5 knapper.

Det kan være greit å sette seg litt inn i disse før man går i gang, så jeg gjennomgår dem her.
Den øverste runde knappen er en av/på-knapp. Med et enkelt trykk, skrur man på både wanden og rabbiten.
De to + og – knappene styrer hastigheten av vibrasjonene i både wanden og rabbitdelen.
Knappen med bølgetegnet tillater at du kan skifte mellom de seks ulike vibrasjonene som går ut i wanddelen. Den innerste knappen med kaninørene på styrer vibrasjonsmønstrene som hører til rabbitvibratoren – også denne med seks mønster.rabbit_wand_knapper

Når man slår på The Rabbit Wand, starter både wanden- og rabbitørene. Men om du holder midtknappen inne, slår du av rabbitørene, slik at man kun får vibrasjoner fra wanden.

Denne funksjonen liker jeg godt, da det gir mulighet for å bruke vibratoren også som en vanlig wand, hvis man ønsker klitorisstimuli gjennom denne store delen av produktet. Jeg fant ut at dette var en fin mulighet til oppvarming før jeg slo på ørene og brukte vibratoren både innvendig og utvendig.

Vibratoren er ytterst lydsvak. Den har 5 hastigheter, og det er først på det fjerde trinnet at man hører den, men også her er den ganske stille og rolig. Det er jeg høyst imponert over, da det jo er en svært kraftfull vibrator.

Overflaten er i medisinsk silikon, og den er deilig myk og glatt mot huden.

Bedømmelse

Man skal absolutt være litt «oppvarmet» før man bruker The Rabbit Wand, da hodet kan virke litt stort å føre inn. Men er man klar for det, og har fått plassert den hvor den skal, føles det enormt pirrende og deilig.

De kraftige vibrasjonene er dype, rumlende og fantastisk stimulerende mot både G-punkt og klitoris, og det er på ingen måte vanskelig å oppnå klimaks.

Alt fungerer som det skal, og jeg vil klassifisere det som et fantastisk produkt!

Det eneste jeg vil sette fingeren på, er at det kunne være fint med ulike vibrasjonshastigheter for wand og rabbit. Da kunne man ha valgt kraftigere vibrasjoner mot G-punktet, og mildere mot klitoris – eller omvendt, alt ettersom. Det ville dog kreve to ekstra knapper, og på den andre siden ville det kanskje gjort betjeningen mer uoverskuelig.

Med The Rabbit Wand får du et deilig produkt av høy kvalitet. Er du i tvil om du skal kjøpe deg en Wand eller en rabbitvibrator blir valget nå lettere: i dette produktet får du jo begge deler, og jeg tror ikke du vil angre.

Jeg gir The Rabbit Wand 5 stjerner!