Guides

Slik velger du det beste sexleketøyet til håndbagasjen

Ahh, endelig er sommeren her og for mange betyr det ferie. Det er i ferien at vi har størst mulighet for å tilbringe kvalitetstid sammen. Da kan vi slappe av og sette nærhet og intimitet på dagsordenen uten å bli forstyrret av hverdagslige forpliktelser.

Skal du på sommerferie med partneren din og overveier å gjøre ferietiden ekstra frekk? Da kan sexleketøy være en god måte å krydre ferieopplevelsen på.

Men før du pakker kofferten er det et par ting du bør overveie hvis sexleketøyet skal være reisevennlig. Ikke minst hvis du vil redusere sjansen for å bli stoppet i sikkerhetskontrollen på flyplassen.

6 tips til å velge reisevennlig sexleketøy til håndbagasjen

For det er helt sikkert andre ting du heller vil bruke tiden din på enn å fremvise og diskutere sexleketøyet ditt med flyplassens sikkerhetspersonale, imens hundrevis av reisende venter bak deg i køen. Men sexleketøy er faktisk blitt mer vanlig å se i folks kofferter de siste årene og sikkerhetspersonalet på de fleste flyplasser er derfor blitt flinkere til å gjenkjenne det.

Det finnes derimot ingen spesifikke retningslinjer for hva slags sexleketøy du må ta med på flyreisen. Det er delvis opp til sikkerhetspersonalet i kontrollen å bestemme hva de synes utgjør en trussel for andre passasjerer og luftfartssikkerheten.

Men det er enkelte regler du burde ta i betraktning – især hvis du kun har håndbagasje med. Hvis du følger våre råd er det ingen grunn til å la frykten for å få luftet yndlingsvibratoren din i offentligheten stoppe deg i å ta den med.

1) Sørg for at vibratoren ikke slår seg på i sikkerhetskontrollen

Hvis du vil ha en vibrator med på ferien bør du ta ut batteriene eller velge en vibrator med tastelås. Så kan du nemlig være sikker på at vibratoren ikke slår seg på i håndbagasjen og tiltrekker seg unødvendig oppmerksomhet – sikkerhetspersonalet skal jo helst ikke tro at du har en bombe i kofferten som ligger og tikker.

Du kan med fordel pakke sexleketøyet ned i en eske og legge det øverst i håndbagasjen. Pakk diverse tilbehør, sånn som fjernkontroll hvis det er et fjernstyrt sexleketøy, og lader med i esken. Hvis leketøyet ditt er pakket inn i en eske virker det ikke som en faretruende gjenstand og når det ligger øverst i bagasjen er det dessuten lettere for sikkerhetspersonalet å inspisere det – i tillegg til at det blir mer diskrét.

 

2) Velg kompakt sexleketøy

Det er sikkert mange andre ting du også vil ha med i kofferten, så et sexleketøy som ikke tar opp for mye plass er å foretrekke. We-Vibe Unite og Sinful Fjernstyrt Vibratoregg er begge gode eksempler på populære parprodukter som både er effektive og kompakte – og som også er utrolig morsomme å leke med i fellesskap.

3) Unngå stål og metall i håndbagasjen

Husk at håndbagasjen din skal gjennom en metalldetektor og at en ståldildo eller analplugg laget av stål derfor vil vekke stor oppsikt i sikkerhetskontrollen – særlig hvis personalet synes at den ser mistenkelig ut og ber om å få ta den ut av bagasjen. Det kan derfor være lurt å velge sexleketøy laget av andre materialer slik som plast eller silikon. Og hvis du vil ha håndjernene med – så pakk de i lær i stedet.

sinful jewel butt plug

Du burde også vurdere sexleketøyets form. For eksempel bør du for en sikkerhets skyld unngå å ta med leketøy som ligner en pistol eller patron i formen. Hvis du har et sexleketøy i metall som du absolutt ikke klarer deg uten i ferien, så legg dette i kofferten som skal sjekkes inn og ikke i håndbagasjen. Dermed unngår du unødvendige misforståelser og pinlige opptrinn.

4) La den ekstra lange dildoen bli hjemme…

…eller pakk den i bagasjen du sjekker inn. Runde gjenstander på 30 cm eller lengre kan ikke tas med i håndbagasjen og din ekstra store dildo må derfor pakkes i bagasjen du sjekker inn for å unngå at sikkerhetspersonalet forveksler den med en batong. Hvis du kun har håndbagasje med på reisen bør du derfor velge en mindre dildo som samtidig frigir plass til kondomene og det frekke undertøyet som det jo også skal være plass til.

 

5) Velg vanntett sexleketøy til ferien

Hvis du vil slippe å tenke over hvor og når på ferien du kan bruke sexleketøyet, bør du velge noe som er vanntett. Dermed kan du bruke sexleketøyet akkurat hvor du har lyst og så det er dessuten enkelt å rengjøre etterpå. Et godt eksempel på et populært sexleketøy som er vanntett og som dere kan bruke sammen er penisringen Come together fra Sinful.

sinful come together penisring

6) Glidemiddel skal pakkes som veske

Hvis lysten melder seg når dere er på tur kan det også være en god idé å ha glidemiddel tilgjengelig. Hvis du velger et vannbasert glidemiddel kan dere bruke det sammen med alle typer sexleketøy og kondomer.

Husk at du bare kan ta med opptil 100 milliliters-flasker i håndbagasjen og at glidemiddelet skal pakkes i en gjennomsiktig plastpose. Hvis du ikke vil ha en stor flaske glidemiddel med i kofferten kan du også få små pakker med glidemiddel som for eksempel Sinful Glidekremsett.

Vårt foretrukne sexlegetøy til kofferten

Selv om du nå vet hvordan du velger det riktige sexlegetøyet til ferien kan det ennå være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Vi gir deg derfor vårt bud på det sexleketøyet som er best å ta med seg i kofferten. Disse er både til mann og kvinne, til solobruk og parlek – så her er det noe til enhver som vil være litt syndig under sommersolen.

Sinful 2-i-1 Love Egg og Klitorisvibrator

Sinfuls 2-i-1 vibratoregg passer perfekt til paret som vil bruke ferien på å utforske grensene litt. Det lille egget settes opp i vaginaen og vibrasjonene kan styres med en fjernkontroll. Så uansett om dere er på hotellrommet eller ute i det fri kan dette gjøre ferien ekstra frekk. Som om det ikke skulle være nok kan fjernkontrollen også brukes som en truse-/klitorisvibrator. Du kan altså få dobbel nytelse på samme tid når egget stimulerer G-punktet og fjernkontrollen klitoris.

Den er liten, kompakt, vanntett og uten batterier. Med andre ord er det ingen problem å ta med på ferie. Så kanskje det er på neste tur dere skal leke ute i det fri?sort vibratoregg og fjernkontroll

Sinful Petite Mini Magic Wand

Hvis du er blant de kvinnene som ikke er villig til å gå på kompromiss med nytelse så er det definitivt Sinuls Petite Mini Magic Wand du skal huske å pakke. Det er en miniutgave av den kjente Magic Wand, som er laget med særlig blikk på klitorisorgasmer. På tross av størrelsen er vibrasjonene virkelig kraftige så du kommer ikke til å savne noe idet du stifter bekjentskap med det lille vidunderet.

Den er i en praktisk pakkestørrelse og er dessuten både vanntett og oppladbar.liten sort magic wand vibrator liggende

Mr. Membr Explosive Håndjobb

Mr. Membr Explosive Håndjobb er den perfekte løsningen hvis du som mann skal på ferie og ikke vil nøyes med tradisjonelt håndverk. Dette onanisleevet sikrer en orgasme som får det til å stramme seg i brysten mens de deilige sensasjonene pumper ut i kroppen. Materialet er mykt og fleksibelt og de rillete detaljene på innsiden tar opplevelsen til et helt nytt nivå.

Sleevet kommer i en rund og kompakt innpakning. Det er dermed også umulig å se hva det egentlig er og den tar ikke noe særlig plass i håndbagasjen.

onanisleeve i svart, blå og rund innpakning

 

God ferie og lykke til med pakkingen!