Nyheter

Slik skjemmer du bort partneren din på Valentinsdagen

Noen av oss ELSKER enhver anledning til å bli bortskjemt av eller skjemme bort partneren vår, og det må sies at Valentinsdagen er den perfekte anledning til dette. Andre er ikke så store tilhengere av å innføre amerikanske høytider, uansett om det er for å feire kjærlighet eller å gi takk (jepp, her snakker vi om Thanksgiving).

Men hvis du vil bli med å feire Valentinsdagen så les videre og finn ut mer om hvordan du kan gjøre 14. februar til noe spesielt for deg og din kjære.

Valentine Hvem?

La oss begynne med å beskrive hvem Valentin var og hva det egentlig er vi feirer.

Går vi langt tilbake i historien til det gamle Romerriket symboliserer 14. februar begynnelsen på våren, ofringer og kjærlighetshistorier. Men slike tradisjoner ble for mye for kristendommen, og i år 498 erklærte pave Gelasius at dagen var St. Valentinsdag.

Sankt Valentin var både en prest og martyr og tjente under keiser Claudius den Onde (ja, det var virkelig navnet hans). Keiseren var en flott kar som bestemte at man ikke kunne være både gift og en god kriger, så det ble forbudt å gifte seg.

Imidlertid var vår kjære Valentin en romantiker; han avviste forbudet og giftet unge par i hemmelighet (sett inn lyden av et dypt sukk).

Når Claudius fikk nyss om dette, ble Valentin dømt til døden (sukk igjen).

Imidlertid ble flørting og frieri først en del av Valentinsdagen senere etter et dikt av en britisk poet, og den kommersielle ideen med Valentinsdagskort ble først til på 1840-tallet.

Tradisjonell feiring

Når jeg sier Valentinsdag, tenker du sannsynligvis ikke på ofre, gamle romere og avdøde helgener.

Du tenker mest sannsynlig på røde roser, konfekt og søte Valentinkort; måten amerikanerne først og fremst har feiret høytiden på.

Disse er også tradisjonene vi har innført i mange andre deler av verden.

Særlig kvinner nyter godt av luksusen i februar, som kan bestå av alt fra gaver og gester, oppmerksomhet og søte ord til romantiske dater eller hotellopphold.

Hva ville du vel ikke gjort for den du elsker?

Psst! Hvis verken du eller partneren din er spesielt romantiske, er det andre merkedager å se frem til. Hvis du har en penis, er ikke ventetiden særlig lang. 14. mars er det Steak and Blowjob Day, som du kan glede deg til. Hvis du i stedet eier en vagina, kan du sette av 14. april og feire Cake and Cunnilingus Day.

Jeg elsker deg

Tre små ord kanskje, men de betyr mye. Både når de blir sagt og når de ikke blir det. Noen av oss synes det er naturlig å være rause med kjærlighetsord, mens andre synes det er vanskelig eller føler ikke noe særlig behov for å si det høyt.

Men det er mange måter å vise kjærlighet på. Valentinsdagen er den perfekte dagen å gjøre det på.

Her er noen veldig enkle måter å uttrykke følelsene dine på.

Skriv det ned

Lån amerikanernes gode idé til Valentinkort og gi partneren din en skriftlig kjærlighetserklæring. Du bestemmer selv om du vil prøve deg på poesi. Et enkelt «Jeg elsker deg», «Takk for at du er deg» eller «Du gjør meg lykkelig» kan være helt perfekt.

Hvis du ikke har kjøpt et kort, kan en kjærlig melding i løpet av dagen også sette et smil på ansiktet til din utkårede.

Si det med post-its

Til å gjennomføre denne ideen, trenger du penn og post-its fra hjemmekontoret. Skriv 3, 5 eller 10 (eller 100, for den saks skyld) ting du setter pris på om partneren din, en lapp med kjærlighet på hver post-it og fest dem på steder du vet de vil bli sett. Det kan være på kjøleskapet, nattbordet, dashbordet i bilen eller speilet på badet.

Og nå som vi er på badet, tegn et hjerte i speilet mens din kjære er i dusjen.

Lag en mixtape

Hvis du ikke har hørt om mixtapes, så er du garantert yngre enn meg (heldige deg). I gode gamle dager fantes det en maskin som vi kalte båndopptaker. Med et slikt teknisk vidunder og litt finmotorikk kan du lage en kassett med alle favorittsangene dine.

Dagens motstykke til en mixtape må nesten bli en spilleliste på Spotify.

Tenk tilbake og finn sangen du danset til for første gang, kysset, elsket til, sangen deres, soundtracket til favorittfilmen deres, og så videre.

Dere kan lytte til den sammen og gjenoppleve gode og romantiske minner.

En klassisk valentinsdag

Det går sjelden galt med blomster og sjokolade. Om det er gesten eller gavene som betyr mest er jeg litt i tvil om (det kommer gjerne litt an på hvor du eller partneren din er i syklusen, for da kan sjokoladen være avgjørende).

Du kjenner partneren din best. Skal du gi 20 langstilkede røde roser og fancy konfekt? Eller vil blomster fra veikanten og melkesjokolade gjøre susen?

Andre gode ideer er en god flaske brennevin, en sjelden LP eller en signert fotballskjorte.

Gaven til magen

Du kan også erklære din kjærlighet til partneren din ved å ta over på kjøkkenet. Om menyen byr på indrefilet, burger, risotto eller putt-i-panne må avgjøres av din kjæres smaksløker.

Det viktigste er at du har lyttet og gjort en innsats. Husk også å dekke til et pent bord. Bytt ut tørkepapiret (rekk opp hånden hvis du også er skyldig i å ha toalettpapirrullen på spisebordet i ny og ne) med servietter, på med lysene og skru på litt musikk. Det kan godt være mesterverket av en Spotify-spilleliste du har jobbet så hardt med.

Tips: Er det erotikk i luften kan du eventuelt servere retter med østers, ingefær eller honning. Dette er bare noen av matvarene som vekker den romantiske appetitten og kalles afrodisiakum.

Action på soverommet

Soverommet, og spesielt sengen, er nok der de fleste av oss er kjent med kjærlighetserklæringer. Selv om sex uten kjærlighet kan være helt fantastisk, kan sex med noen du elsker være det samme eller enda bedre (gjør det som føles rett for deg!).

Hvis du har brukt ett eller flere av tipsene ovenfor for romantiske gester, kan det være på tide å fokusere på erotikk.

Det kan du gjøre med en kjærlig, men frekk gave – nemlig sexleketøy. Det gjettet du sikkert!

Jeg har funnet 3 fantastiske produkter til henne, til ham og til dere som par, som forhåpentligvis vil begeistre (på flere måter).

For henne

Se våre tre forslag til fantastiske produkter til henne som vil gjøre Valentinsdagen litt bedre enn vanlig.

1. Amaysin Power Oppladbar Massasjestav
En massasjestav er nesten et must i nattbordsskuffen. Den allsidige vibratoren kan nytes i svimlende forspill eller sololek; den lindrer ømme muskler og masserer klitoris til klimaks.

 

2. Womanizer Premium 2 Klitorisstimulator
Hvis du vil skjemme bort partneren din med flotte orgasmer, finnes det ingenting bedre enn en klitorisstimulator. Og Womanizer er et av de fineste produktene, både når det kommer til funksjon og design.

 

3. Velve Riva Oppladbar Rabbitvibrator
Med en buet rabbitvibrator som Riva stimuleres klitoris og G-punktet samtidig. Den gir muligheten til å oppleve fine og intense blandede orgasmer, som kan kjennes helt ned til tærne.

For ham

Unn ham et av disse tre sexleketøyene – jeg lover deg, han vil aldri glemme denne Valentinsdagen.

1. Mr. Membr Explosive Håndjobb
En god gammeldags handjob vil nok aldri gå av moten, men du kan gjøre jobben enda mer stimulerende med en fleksibel hylse som denne.

 

2. Fun Factory Manta Penisvibrator
Den allsidige penisvibratoren Manta gjør både onani og sex enda mer opphissende. Vibrasjonene kan nytes opp og ned langs hele penisskaftet både med hender, lepper, tunge og til og med under penetrasjonssex. You name it – Manta will please it!

 

3. Sinful Wild Thing Sexleketøysboks
Anus er et ofte oversett mekka av sensitive nerveender som ber om å gi deg ditt neste klimaks. Og sexleketøy som innholdet i Wild Thing Box er PERFEKT for å stimulere P-punktet.

For paret

I stedet for å bare skjemme bort partneren din, kan du like gjerne skjemme bort begge. Se mine forslag til tre herlige overraskelser for par.

1. Amaysin Love Egg Oppladbart Fjernstyrt Vibratoregg
Et fjernstyrt vibratoregg er den perfekte leken til å ta din erotiske lek ut av soverommet og finne på noe nytt. Ditt hemmelige forspill kan foregå på kino, en bar eller på kjøkkenet mens du spiser østersene vi nevnte tidligere.

 

2. Sinful This Weekend Sexleketøysboks
Denne helgeboksen inneholder sexleketøy og tilbehør som kan gi deg den perfekte romantiske og erotiske atmosfæren som Valentindagen krever. Det finnes produkter for begge kjønn og ting dere kan bruke sammen for hyggelige opplevelser.

 

3. We-Vibe Chorus App- og Fjernstyrt Parvibrator
Foretrekker dere å bli på soverommet? Da er en parvibrator som Chorus genial. Den kan styres med både fjernkontroll eller app, så den kan også brukes til langdistanselek. Men den er på sitt aller beste når den stimulerer dere begge under sex. Den føres inn i kvinnen slik at både klitoris og G-punktet blir stimulert. Mannen blir imidlertid ikke utelatt, for vibrasjonene merkes langs skaftet hans så snart han fører penis inn.

Vel, jeg er singel!

Kanskje du er singel og tenker at Valentinsdagen ikke er noe for deg, eller kanskje du nyter din tilværelse som singel med alle fordelene det gir.

Selv om Valentinsdagen er en dag for turtelduer og romantiske forhold, kan du fortsatt benytte anledningen til å gi en fortrolig venn eller deg selv noe søtt.

Og skulle du få lyst til å gi deg selv en erotisk gave, så er det bra at utvalget er såpass stort, uansett om du har en penis eller en vagina.

God Valentinsdag, kjære leser

Enten du kysser flørten din litt ekstra, elsker med den store kjærligheten din, gratulerer en nær venn eller gir deg selv en kjærlig klem, håper jeg at Valentinsdagen din blir en minneverdig dag.