Guides

Slik sender du henne i orgasmehimmelen

Ble du skjemmet bort med biff og blowjob den 14. mars? Da er det kanskje på tide å gjengjelde tjenesten! Den 14. april er det nemlig den internasjonale Cake & Cunnilingus Day, og din kvinne skal overøses med overdådige kaker og lidenskapelige kyss – nedentil. Les her om hvordan du mestrer den tricky cunnilingus-kunsten og sender henne i den syvende oralsexhimmelen.

Kakeoppskriften må du google deg til – men til gjengjeld får du her vår komplette step-by-step guide til minneverdig munnsex (og en lykkelig og ekstatisk kvinne!). Og ja, det er også tips og triks til den single kvinnen.

Få henne til å slappe av

Du har sikkert hørt det mange ganger før. Men en kvinnes orgasme foregår like mye i hennes hode som mellom beina. Start derfor med å få din partner til å føle seg godt tilpass og avslappet. Skap en varm og trygg (les: romantisk) atmosfære med levende lys, herlig musikk og masse kyss, klemmer og komplimenter. Vis og fortell henne at du gleder deg helt vilt til å smake og tilfredsstille henne med din tunge.
En bunnsolid måte for å få henne i det riktige humøret er en runde deilig erotisk massasje. Hvis du liker økologi, kan du eventuelt bruke Kaerlig Økologisk Massasjeolje, og slikke løs og varme henne opp med din tunge på andre deler av hennes kropp, så hun vet akkurat hva slags nytelse hun har i vente.

 

Ned på magen

Det tar i gjennomsnitt (gjennomsnitt!) 20 minutter å få en kvinne til å komme ved hjelp av oralsex, så det gjelder å finne en behagelig stilling så du kan arbeide en stund. Legg deg enten på magen mellom beina hennes, eller be henne rykke rumpa helt ut til kanten av senga så du kan knele foran henne. Uansett hvordan du velger, sørg for at du ligger mykt og deilig – du skal nok være innstilt på å bli ‘hengende’ en stund. Et god tips er å be henne plassere beina så tett på hverandre som mulig, så kan du hvile og støtte dine kinn mot hennes lår.

Rolig

Selv om du har slikket deg langsomt mot hennes klitoris og hun er godt og grundig varm, så er det strengt forbudt å gå amok med propelltunge. Start heller å slikke i lange, milde drag fra bunnen av hennes vagina, opp langs de indre og ytre kjønnsleppene og opp mot klitoris (tenk samme bevegelser som du bruker på en softis som smelter). La din tunge vandre nysgjerrig på hele hennes vagina, så du opphisser henne så mye at hun glemmer alt annet rundt seg.

Teknikk, teknikk, teknikk

Når du har stimulert henne en tid med milde slikk, kan du skru ditt oralgame opp. Spre forsiktig hennes kjønnslepper og flytt fokus klitoris og området rett rund den – særlig rett ovenfor. Lek litt med tungeteknikken ved å veksle mellom å sirkle rundt klitoris, la tungespissen flakke fra side til side, eller sett leppene til for å suge forsiktig. Husk at alle kvinner er forskjellige – noen sverger til deg spenstige, harde og målrettede tungen direkte mot klitoris, mens andre foretrekker det mer forsiktige og kjærlige slikk. Har du vanskelig for å finne ut hva som fungerer best for henne? Så se på hennes kropp og lytt til hennes åndedrag samtidig – du vil IKKE være i tvil. Når du har knekket koden, så stick to it! Nøkkelordet her er utholdenhet.

Pimp din tunge

Vil du gi henne det lille ekstra i anledning dagen? Så pimp opp din tunge med LingO fra Screaming O som tar henne direkte til den syvende oralsexhimmelen! Den lille men særdeles effektive gadget forvandler din munn til et festfyrverkeri av pirrende vibrasjoner. Som bonus er LingO utstyrt med en ruglete overflate som gir henne dobbelt opp med nytelse.

 

Skjerp hennes sanser

Ønsker du å virkelig vinne denne omgangen med oralsex, så øk følsomheten rundt hennes klitoris med litt System JO Warm and Buzzy Klitoriskrem, som skiftevis gir en varmende og kjølende effekt. Gi henne samme sanselige og sitrende opplevelse ved å putte en forfriskende pastill med mintsmak i munnen.

 

Snedige fingre

Det krever litt øvelse å mestre mulittaskingens kunst, men du kan virkelig gi henne next lever oralsex ved å innarbeide litt snedig fingeraction. Prøv for eksempel å la din pekefinger gli vannrett fra side til side over hennes lille knopp mens du slikker henne med loddrette strøk – eller vice versa. Når hun begynner å stønne høylytt og vri seg av nytelse, så penetrer henne med en finger eller to, og stimuler hennes G-punkt ved å presse opp mot hennes navle mens du lager en ‘kom her’-bevegelse med fingrene. Og det er nå du skal gi den gass! Slikk henne i takt, igjen og igjen og igjen, inntil hun eksploderer i en vill orgasme. Voilá!

Forrykende oralsex til singelkvinnen

Selv om du ikke har noen (sex)partner i øyeblikket, trenger du ikke lures for en forrykende frekk klitoris- og kakedag.

Fra brandet LELO finder du, LELO Ora 2 som er den absolutt mest sofistikerte og eksklusive oralsexstimulatoren på markedet. Ora 2 masserer din klitoris og hele området rundt den – med en kombinasjon av intense pulseringer og sensitive, virvlende bevegelser. Det lille vindunderet har hele 10 forskjellige vibrasjonsprogrammer, slik at du kan få akkurat den intensiteten som passer deg. LELO Ora 2 har vunnet flere internasjonale priser, er 100% vanntett og kan nytes i dusjen eller i et deilig boblebad. Mmmmmmm!

 

Cunnilingus på farten

Fantasy For Her Ultimate Pleasure er den helt ideelle oralsexstimulatoren for deg som vil ha det hele. Hvorfor fokusere på én enkelt erogen sone når du kan stimulere 3 forskjellige med dette produtet. Den allsidige stimulatoren er utstyrt med hele 4 motorer som er designet for å gi deg en ekstra stimulerende opplevelse – enten du forlyster deg med den villige tungen, det pirrende sugekoppen eller den effektive G-punktsvibratoren.. Forsterk og gjør din Fantasy For Her opplevelse enda mer pirrende og realistisk med et vannbasert glidemiddel. Uh la la!

 

Riktig gledelig 14. april og ‘bon appetit’ der ute!