Anmeldelser

Sinful Oppladbar Magic Wand

Jeg kan like gjerne få det sagt med en gang: Jeg virkelig elsker denne vibratoren! – Jeg har testet den alene, sammen med en partner, stående, liggende, sittende, på magen, på ryggen, på hodet… Resultatet slår aldri feil: ville og stormfulle orgasmer. It just gets me everytime!

Generelt:

Sinful Oppladbar Magic Wand er den første wand jeg prøver, så jeg har derfor ikke noe sammenligningsgrunnlag. Men jeg kan absolutt se og kjenne at det her er snakk om et flott produkt til en veldig fin pris.

Overflaten av wanden føles glatt og silkemyk mot huden, og den helt svarte fargen gir den et fint og eksklusivt utseende. Det er en ganske stor sak, men den ligger godt i hånden uten å føles for tung ut. Jeg har iallefall ikke opplevd at jeg blir trøtt i armen av å holde den for lenge.

Det er et stort pluss at den er oppladbar. Den lades opp via stikkontakt, og ledningen kan fjernes helt fra produktet etter oppladning. Jeg har opplevd andre sexleketøy hvor det stikker en lang ledning ut av leketøyet, noe som kan være litt irriterende når man er mitt i kampens hete.

Jeg var litt skeptisk med tanke på batteriet, og tenkte at den nok ville raskt løpe tom for batteri, men det kan jeg love for at den ikke gjør. Jeg har nå brukt den 6-7 ganger, og enda ikke ladet den opp for andre gang.

Opplevelse og funksjoner:

Sinful Magic WandSinful Oppladbar Magic Wand er lekende lett å betjene. Man holder inne knappen i midten i tre sekunder for å slå den på laveste vibrasjoner. Med samme knapp, klikker man seg også videre til fem ulike vibrasjonsmønstre. Intensiteten kan man justere ved å klikke på henholdsvis + eller – knappene.

Wanden er uten tvil den kraftigste vibrator jeg har prøvd, og det er jo akkurat det en wand er kjent for også. Jeg synes det var veldig enkelt å få klitorisorgasme med denne, nettopp takket være styrken. En annen fordel var også hodet – det er stort og stimulerer dermed også et ganske stort område. Med denne wanden er det ikke bare klitoris som får en runde, men også kjønnsleppene. Det er også veldig deilig å bruke andre deler på kroppen også, så som brystene og rumpeballene, nakke og skuldre.

Vibrasjonene ligger i overflaten, og er ikke på samme måte dype/tunge vibrasjoner, slik jeg normalt foretrekker, men i dette tilfellet har jeg ingenting å klage på. Den er virkelig effektiv og føles helt fantastisk.

Bedømmelse:

Sinful Oppladbar Magic Wand har et stilfullt design, gir noen intense orgasmer og batteriet varer lenge når den er oppladet. Siden den nettopp er så kraftig, er den dog ikke like lydsvak som mange andre sexleketøy, men det er vel noe som følger med når man kjøper en så kraftfull wand – med så heftige vibrasjoner kan man nesten ikke forvente noe annet. Hvis du gjerne vil prøve magien som bare en wand kan levere, så er denne et virkelig godt kjøp.

Tekniske spesifikasjoner:

MATERIALE: Silikon.
FTALATFRI: Ja.
LENGDE: 29 cm.
DIAMETER: 5,7 cm.
VANNTETT: Nei.
BATTERITYPE: Oppladbart lithiumbatteri (lader følger med, tilkobles alm. stikkontakt).
BETJENING: Betjenes på +/- knappene.
BRUKERMANUAL: Engelsk.