Anmeldelser

Sinful Fjernbetjent Oppladbart Vibratoregg

Denne uken har jeg fått lov til å teste enda et produkt fra Sinfuls (sexshop online) egen serie. Og denne gangen er det Sinful Fjernbetjent Oppladbart Vibratoregg.

Generelt:

Sinful Opladeligt Vibrator Æg

Hva et «vibratoregg» er sier seg egentlig litt seg selv. Det er (typisk) en eggeformet vibrator, som man fører inn i skjeden. Sinfuls nye vibratoregg er likevel ikke eggeformet, noe jeg ser på som et pluss. Men det kommer jeg tilbake til.

Sinful oppladbart vibratoregg er trådløst og styres via en rund fjernkontroll. Man kobler fjerkontrollen og egget sammen ved å holde knappen inne på henholdsvis fjernkontrollen og egget i ca. 2 sekunder. Det er ubetydelig om man holder knappene inne samtidig eller én av gangen – de finner hverandre enkelt, og et lite blinkende lys på både egg og fjernkontroll viser at nå er de skudd på. Easy peasy!

Det er 7 forskjellige vibrasjonsmønster, og det er enkelt å skifte mellom disse. Det er nemlig kun en enkelt knapp på fjernkontrollen, slik at man ikke kommer til å fumle rundt med å skulle treffe riktig knapp. Utover knappen er fjernkontrollen utstyrt med et lys, som blinker i samme rytme som egget vibrerer. Det er enkelt, men genialt! Så kan partneren nemlig styre fjernkontrollen, samtidig som han eller hun vet hvilke vibrasjonsmønster som er aktiv. Egget er fast, men har en deilig myk overflate, og med litt (vannbasert) glidemiddel glir det enkelt på plass.

Opplevelser og funksjoner

Sinful Opladeligt Vibrator Æg

Jeg har prøvd vibratoregg før – men det har aldri vært noe for meg tidligere. Det har dette til gjengjeld, og det er fordi egget er mer formet som en avlang snømann enn som et desidert egg.

Og hvorfor er det så bra? Det er fordi egget kan sitte i skjedeåpningen. På denne måten får man både vibrasjoner oppe i skjeden og rett ved åpningen. For meg er det en enorm forskjell! Men man kan godt ha egget oppe i seg, hvis det er dét man har lyst til

At det er trådløst er også et stort pluss for meg, da det gir en større bevegelsesfrihet og mulighet for å leke med klærne på. Videre synes jeg at det kan være ganske usexy å ha en lang ledning hengende ut av underlivet.

Selv om egget ikke er koblet sammen med en ledning til fjernkontrollen trenger man ikke å være redd for at egget forsvinner opp i en, da gummisnoren man trekker ut egget med er lang. Jeg vet av erfaring at noen trådløse sexleketøy kan ha en ganske dårlig forbindelse mellom fjernkontrollen og selve leketøyet. Jeg har tidligere prøvd et trådløsstyrt produkt som har mistet forbindelsen til fjernkontrollen når man har ført det inn i skjeden – noe som er meget problematisk, når det er dér det skal brukes. Jeg var derfor litt spent på å se om det trådløse egget fra Sinful ville få problemer med forbindelsen, men heldigvis virket det helt som det skulle! Selv i dusjen og når jeg holdt fjernkontrollen så langt som mulig vekk fra underlivet.

Bedømmelse:

Men, nok om det tekniske. Hvordan føles det da?

Jeg liker de forskjellige vibrasjonene veldig godt. De kjennes tydelig, både innvendig og i åpningen. Jeg fikk dog helt klart mest ut av egget når jeg stimulerte klitoris samtidig, men det er det også gode muligheter for å gjøre ettersom det ikke ligger noen ledninger i veien.

Jeg har ikke testet det med en partner (enda), men jeg kan kun forestille meg at det kan være en hit under oralsex (både som den givende og mottakende) og under analsex. Det er mange måter å ta vibratoregget med i leken, og jeg skal helt klart eksperimentere mye mer med det. 🙂