Nyheter

Mathilde står bak nytt luksuriøst sexleketøy for kvinner

Møt Macy, Chloe, Gaia og Riva – våre splitternye og luksuriøse sexleketøy skapt av kvinner for kvinner. Det er nemlig ingen andre enn Sinfuls egen medeier Mathilde som er hjernen bak vår nytelsesfulle verdensnyhet som vil ta din orgasme til neste nivå.

Unikt design utviklet i Skandinavia

Velve er navnet på kolleksjonen som er kjent fra dansk TV, designet i Skandinavia og fremstilt i samarbeid med førende sexologer og eksperter. Det er første gang noen sinne at Mathilde er teamet sammen med de dyktigste folkene i bransjen fra start til slutt i innovasjonsprosessen. Designet har derfor blitt spot on! Det samme er produktenes flotte, organiske former som er direkte inspirert av kvinnekroppens kurver, deres dype, sanselige vibrasjonsmønstre og innebygde varmefunksjon. Hele Velve-serien er fremstilt i fløyelsmyk og fleksibel silikon som føles som hud og er helt uten ftalater. Som er bonus er alle fire produktene helt vanntette.

Til deg som er kvalitetsbevisst

Velve henvender seg til deg som ønsker kvalitet, holdbarhet og luksus til en rimelig pris. Deg som vil investere i deg selv og er klar for å utforske og ta din seksualitet til neste nivå – alene eller sammen med en partner.
Det er tenkt på alt fra produktenes sofistikerte lilla nyanse til den gullfargede skriften på innpakningen – til og med den herlige lyden som kommer når du åpner den flotte esken. Når du kjøper et Velve-produkt er opplevelsen eksklusiv, sensuell og forførende – helt til hver minste detalje.

Skjem bort deg selv eller en du er glad i med et sexleketøy som er sofistikert, eksklusivt, unikt og med et moderne twist.

Velve Macy Magic Wand – et must have av vibratorer

Drømmer du om å bli stimulert av kraftfulle vibrasjoner og få de villeste orgasmene? Velve Macy er det ideelle Magic Waand til målrettet stimuli av klitoris. Bruk Macys fleksible massasjehode til utvendig pirring eller nytelsesfull og forførende kroppsmassasje i selskap med en partner. Som bonus har skaftet på Macy en separat motor, slik at du også kan bruke den som en dildo med vibrationer til innvendig stimuli.

Velve Chloe Klitorisvibrator – en pirrende opplevelse til hele kroppen

Få de mest intense klitorisorgasmer eller pirr din partners erogene soner med Velve Chloe Klitorisvibrator sine deilige vibrasjoner. Chloe ligger perfekt i hånden og er ideell til målrettet stimuli. La deg ikke lure av den lille størrelsen – Chloe er et orgasmefyldt bekjentskap. 

Velve Gaia G-punktsvibrator – målrettet stimuli

Ta din G-punktsorgasme til next level med Velve Gaia G-punktsvibratoren. Gaia har en ergonomisk form og er designet til å treffe ditt G-punkt helt på kornet. De kraftfulle og intense vibrasjonene stimulerer deg på helt riktig måte, mens den unike varmefunksjonen tilfører en ekstra pirrende dimensjon til din lek.

Velve Riva Rabbitvibrator – dobbelt opp med nytelse

Vil du gjerne ha dobbelt opp med nytelse? Den særdeles vanedannende Velve Riva Rabbitvibratoren kombinerer pirrende klitorisstimuli med kraftfulle indre vibrasjoner. Riva har, i likhet med Gaia, en herlig integrert varmefunksjon som tilfører det lille ekstra frekke elementet til din onaniopplevelse.

Psssst! Les om Dittes forførende møte med Riva her.