Anmeldelser

Sinful Buddy Vibrerende Penisring

Penisringer er kanskje ikke det sexleketøyet som får mest omtale, noe som faktisk er ganske synd.
Det er et lite og enkelt stykke sexleketøy, men kan virkelig gi god effekt under dynen, uavhengig om man bruker det alene som mann eller sammen med en partner under sex.

En penisring fungerer på den måten at den plasseres rundt penisskaftet ved roten, og den vil stramme litt til og senke blodtilstrømningen bort fra penis.
På den måte pumpes det raskere blod ut i penis, enn hva som blir sendt tilbake i kroppen. Dette resulterer i en hardere og fyldigere ereksjon – hvilket jo ikke er noen dum idé. 🙂

sinful buddy

Generelt

Buddy er Sinfuls helt nye vibrerende penisring.
Den fungerer på helt samme måte som en ordinær penisring, men er utstyrt med en liten bulletvibrator. Dette gir vibrasjoner til henholdsvis mannen eller kvinnen, avhengig av hvordan man velger å vende ringen/bulleten.

Den kan både brukes til parlek og sololek, både til ham og henne.

Opplevelse og funksjoner

Sinful Buddy er en penisring med et sjarmerende utseende. Den er litt mindre enn en håndflate og har det som ligner to ører på ringen.
Den er, som de fleste av sexshoppens produkter, trukket i en helt svart overflate av silikon, hvilket gjør at leketøyet er behagelig å ta på.
Det eneste som bryter overflaten, er inngangen til laderen, som man svakt kan merke på spissen av bulleten.
Penisringen har et flott design.

Vibratoren har 7 funksjoner.
3 konstante vibrasjoner i tre ulike styrker, samt 4 forskjellige vibrasjonsmønstre. De betjenes ved å trykke på den eneste knappen vibratoren har. Denne fungerer også som av/på-knapp, så det hele er svært enkelt og greit.

Vibrasjonene kan virke litt hissige når man holder Buddy i hånden, men når den tas i bruk virker den så voldsom som jeg først forventet. Et stort pluss er dessuten at alle vibrasjonene er ganske lydsvake. Vibrasjonene kan ikke merkes i så høy grad ute i ringen, men de gir en god stimuli der hvor bulleten sitter.

En liten anbefaling

En liten anbefaling

Hvis du vil få mest mulig ut av din penisring, anbefaler vi at du bruker en penisring med penispumpe. Denne kombinasjonen gir en kraftigere og forsterket orgasme.

Bedømmelse

Da jeg kom hjem og var klar for å prøve Buddy sammen med min kjæreste hadde han allerede testet den alene.
Han kunne faktisk ikke vente med å prøve dem, og det viste seg å være en svært deilig følelse med vibrasjonene mot testiklene, hvilket også resulterte i en svært god orgasme. Så det var en svært begeistret kjæreste jeg kom hjem til 😉 Senere fikk jeg også lov til å være med å teste den.
Noe som er veldig greit med Buddy, er vinkelen på bulleten.
man kan vende ringen på ulike måter, avhengig av hvem som skal kjenne vibrasjonene mest, og ut i fra hvilke stillinger man velger. For meg gav det mest stimuli når bulleten pekte mot min klitoris, og han trenget seg dypt inn og presset bulleten ytterlige mot meg. For ham var det bedre når bulleten var vendt mot pungen.

Ingen av oss synes det gjorde en stor forskjell for oss under selve akten, men det er et pirrende leketøy til forspillet eller for å bruke alene. Det er også svært individuelt om man liker å bruke en penisring.

Sinful Buddy har et fint design, gode vibrasjoner, er lydsvak og oppladbar.

Jeg gir derfor Buddy 4 stjerner.