Guides

Sexy undertøy – Den ultimate guide

Selv om du sikkert ser fantastisk ut i din utvaska T-skjorte og Bridget Jones truse, er sexy undertøy det lille ekstra som får frem din indre femme fatale.

Inn i mellom kan det derfor være lurt å bytte ut det gamle undertøyet med noe nytt. Og det må gjerne være frekkere enn det som henger på mannekengene på kjøpesenteret. Men hvor kan du få tak i dette? Hos Sinful, selvfølgelig. Våre lagerhyller er fylt med forførende, sexy undertøy i alle farger, materialer og snitt, og fås naturligvis i alle størrelser og fasonger.

Hvis du er i tvil om hva du bør velge, eller hva en chemise egentlig er, så les denne guiden. I den hjelper vi deg nemlig med å finne undertøyet som vil gi den helt rette stemningen i soverommet.

Sexy undertøy til overkroppen

Det blir aldri feil med en flatterende BH, i alle fall ikke hvis den har en matchende underdel også. En forførende utringning kan få fantasiene i høygir hos de aller fleste, men hvilken BH bør man velge? Det er ulike fordeler med enhver stil, og avhengig av om du har en fyldig eller mindre barm, er det ofte nødvendig å prøve flere BH-er før man finner den perfekte modellen. Det har du garantert også gjort i prøverommet i en undertøysbutikk. Kanskje har du også opplevd at noe som så sexy ut på andre, ikke så likedan ut på deg selv.

I denne delen av guiden gjennomgår vi de mange formene for BH-er og BH-sett som finnes, slik at du enkelt kan finne frem til den overdelen som passer best til deg og dine behov.

Mørkhåret kvinne kledd i rød halterneck BH, blonde truse og hofteholder

Halterneck-BH
En halterneck-BH kjennetegnes ved at den har en stropp eller et bånd rundt nakken i stedet for tradisjonelle skulderstropper. Dette gir barmen et naturligt løft og bidrar samtidig til å gjøre utrigningen din mer fremtredende. En halterneck kan være tung å bære for kvinner med en fyldig barm, men let’s face it – så lenge kommer du heller ikke til å ha på deg det sexy undertøyet.

Peek-A-Boo BH
Som navnet hentyder, får din utkårede et pirrende innblikk til godene med en Peek-A-Boo BH. Den har nemlig delvis åpne skåler, slik at brystvortene eller deler av brystet blottes. Med en Peek-A-Boo BH vil partneren din derfor aldri være i tvil om dine intensjoner.

Half-Cup BH
Vil du avsløre litt mer av deg selv, men samtidig få tilstrekkelig med støtte? Da er en Half-Cup BH et godt valg. Den ser ut som en helt vanlig BH, bortsett fra at skålene kun dekker den nederste delen av brystet. Den gir deg dermed en forlokkende push up-effekt som viser frem barmen din fra sin beste side.Mørkhåret kvinne kledd i en svart Open Cup BH og svart truse

Open-Cup BH
Velg en Open-Cup BH når du vil gå «all-in» og vise mye hud. Den har helt åpne skåler og danner dermed en ramme rundt brystene dine, som står til fri disposisjon. Det er med andre ord en annerledes BH som i den grad inngår i kategorien sexy undertøy.

Bøyle-BH
Du kjenner sikkert til den klassiske BH-en med bøyler og har kanskje flere liggende i undertøysskuffen allerede. Men visste du at det også finnes frekkere varianter av klassikeren? En bøyle-BH gir deg god støtte og strammer opp barmen din, uansett om du har store eller små bryster. Den finnes i utallige modeller og er derfor et «must have» i enhver sexy undertøysgarderobe.

Bralette
Du kan også velge en feminin bralette som kjennetegnes ved at den hverken har vattering eller bøyler. Den er ofte laget av et strekkbart materiale med silkemyke blonder og har gjerne en bred kant under brystet som både gir deg en god passform og et forførende uttrykk.

Erotisk undertøy til underkroppen

Sexy truser, hipstere og G-strenger er alle underdeler som fullfører dine forførende antrekk eller alene kan utgjøre et erotisk undertøysantrekk. De fås i utallige varianter som alle har til formål å støtte og ramme inn rumpen din, samtidig som de, i ulik grad, avslører dine mest intime deler. Nedenunder kan du lese mer om de mange variantene og får rede på hvilken underdel som passer best til kroppen din og dine forventninger til undertøyet.

Mørkhåret kvinne kledd i en svart g-streng

G-streng
Man kan nesten ikke snakke om sexy undertøy, eller enda bedre; erotisk undertøy, uten å nevne G-strengen. Trusen som er og forblir en favoritt blant mange (både kvinner og menn). En G-streng har ofte kun en liten stoffbit som knytter baksiden av underdelen til forsiden (derav «G-streng«). Den dekker altså bare til det nødvendigste og gir deg dermed et sexy uttrykk samtidig som du unngår upraktiske trusekanter. Partneren din vil garantert måpe av begeistring over den minimale innpakningen som avslører rumpeballene dine. Det eneste du trenger å gjøre etter å ha kledd deg i dette erotiske undertøyet, er å nyte de beundrende blikkene.

Truser og hipstere
Foretrekker du erotisk undertøy som dekker litt mer av deg, men fremdeles gir deg et sensuelt look? Da er en truse eller en hipster et utmerket valg. De er nemlig ofte pyntet med dekorative steiner eller blonder, og kan i den grad ose av sex. Frekke truser kan også brukes under de helt vanlige olabuksene dine, slik at det kun er du som vet hva som pryder din fantastiske bakdel.

Kvinde iført svart cageback truse

Cageback-truse
Vil du gjøre bakdelen din til ditt beste feature? Med en cageback-truse kan du sette nettopp rumpen din i fokus. Den rammer gjerne inn rumpeballene med reimer eller feminine bånd i stedet for stoff. Den skaper dermed en illusjon av en truse, men viser mye bar og deilig hud.

Bunnløse truser
Dersom du ønsker at det nye, erotiske undertøyet ditt skal invitere til enda mer lek i soverommet, bør du ta en titt på vårt utvalg av bunnløse truser. En bunnløs truse er nemlig åpen i skrittet og behøver derfor ikke å tas av før dere begynner å leke. Uansett om du foretrekker en truse, hipster eller en G-streng, kan du la fantasiene få fritt spill med en bunnløs modell. Du kan også ha den på deg når du er ute på byen en kveld, uten at partneren din vet det. På den måten kan du kickstarte forspillet allerede før dere ender kvelden på soverommet.

Stimulerende perler
Vil du utstråle sex og samtidig få mest mulig nytelse ut av det erotiske undertøyet ditt? Da skal du ha tak i en truse med stimulerende perler. Kanskje du allerede kjenner perletrusen fra TV-serien Sex og Singelliv – hvis ikke, har du en episode til gode. Denne bunnløse varianten er kjent for sine stimulerende perler som pirrer de intime delene dine ved hver bevegelse du foretar deg, slik at du hverken kan eller vil stå stille.

Sexy undertøy

Lyshåret kvinne iført svart bodystocking

En bodystocking er et alsidig og sexy undertøysplagg som både fungerer som underdel og overdel. Den kan alene utgjøre et erotisk undertøysantrekk og den tettsittende fasongen vil fremheve din kvinnelige figur. Den kan derimot også brukes under andre klesplagg som for eksempel den lille sorte eller som en topp til et stramt blyantskjørt når du skal på fest.

Psst! Noen av dem har et ekstra frekt snitt, så vurdér om du skal ha på deg en BH under bodystockingen.

Catsuits
Hvis du ikke er redd for å vise frem formene dine, er en av våre mange ettersittende catsuits kanskje noe for deg. En catsuit er en type undertøy som dekker kroppen fra topp til tå i et strekkbart materiale som både føles behagelig og sitter som smurt. En catsuit er det perfekte valget når du skru opp sexappealen din og utleve rollen som Catwoman kledd i sexy undertøy.

Mørkhåret kvinne kledd i svart corsage med hofteholder

Korsetter
Det har heldigvis skjedd mye siden den gangen jenter måtte gå med luktesalt i lomma for å klare å være snørt inn i stramme korsetter hele dagen. I dag trenger du derimot ikke gå på kompromiss med oksygenopptaket når du kler deg i korsetter og corsager. Du kan selv justere hvor stramt det skal sitte, slik at du kan fremheve midjen din og samtidig puste uten problemer. Et korsett har innebygde avstivere som gir deg enda mer form og støtte, mens en corsage er laget av et mykere materiale som dermed sitter litt løsere. Uansett om du velger et korsett eller en corsage som ditt nye sexy undertøy, vil du bli positivt overrasket over hvor tydelige konturer du får og hvor oppløftende brystene dine virker.

Chemiser og babydolls
Det er ikke mye som skiller chemiser og babydolls fra hverandre. Begge varianter kan betegnes som feminine nattkjoler eller underkjoler. Hvis du vil at temperaturen i soverommet skal stige en grad eller to, er begge plagg sikre valg. De fungerer dessuten som hele antrekk og gir deg derfor mye sexy undertøy for pengene.

Lyshåret kvinne med krøller kledd i svart babydoll

En babydoll har et struttende skjørt som faller pent rundt hoftene. Den er opplagt hvis du foretrekker en løsere passform og ønsker å sette fokus på ben og brystparti i stedet for mage og midje. En chemise følger kroppens linjer tettere og noen modeller kan dessuten kombineres med en hofteholder for å skape et ekstra sexy look.

Kjoler
Synes du det er litt for grenseoverskridende å vise deg frem i en gjennomsiktig bodystocking eller et minimalistisk BH-sett, kan en sexy kjole være akkurat dét du trenger. Våre frekke kjoler har gjerne et kort snitt og en tettsittende passform, men ellers er det stor variasjon i utformingen på modellene. Noen kjoler egner seg klart best til å brukes innenfor soverommets – eller i alle fall husets – fire vegger, mens andre kan brukes til et frekt cocktail party, en hot date eller et besøk på nattklubben.

Kvinne kledd i svarte, bunnløse strømpebukser og høyhelede sko

Strømpebukser
Det er nesten umulig å eie for mange strømpebukser da du bare ved å bytte strømpebukser kan endre hele look-en din uten å måtte investere i et nytt antrekk. En erotisk strømpebukse er derfor en enkel, billig og effektiv måte å spice opp antrekket ditt på. Velger du frekke strømpebukser finner du både varianter med nettingmønster, feminine blonder, eksklusive similisten eller sofistikeret baksøm. Her er det noe for enhver anledning! Det finnes også bunnløse utgaver – en detalj som du ikke må glemme å fortelle for partneren din når dere er ute og er klare for en ekstra spennende kveld.

Selvsittende strømper
Hvis du ønsker et ekstra frekt alternativ til strømpebukser, er strømper som går opp til lårene et opplagt valg. Det finnes mange sexy strømper som holdes oppe ved hjelp av et mykt silikonbånd. Stay-up strømper er ideelle å bruke sammen med en forførende kjole, et sexy undertøyssett eller et frekt kostyme.

Lyshåret kvinde iført sort hofteholder sæt med trusser og BH

Hofteholder
Det er ingenting som roper gjennomtenkt og sexy undertøy som en hofteholder og et par strømper. Tenk at en så liten ting kan ha så stor betydning.

Hofteholderens funksjon er å holde strømpene oppe hele kvelden, men mange modeller komplimenterer dessuten hoftene dine og gir de god støtte. En hofteholder er altså både praktisk og sexy, så du slår to fluer i én smekk når du velger å kjøpe denne sexy undertøysvarianten.

Plus Size undertøy

Det er heldigvis mange merker som har innsett at kvinner er forskjellige og derfor behøver et større utvalg av størrelser enn bare «S», «M» og «L». På dagens marked finnes det derfor et stort utvalg av Plus Size undertøy som egner seg spesielt til kvinner med større kurver.

Kvinne iført sort Peekaboo Babydoll Plus Size fra Cottelli

Sexy undertøy i plus size har fått sin helt egen kategori på Sinful.no, men ikke la deg begrense av utvalget du finner her. Mange undertøysplagg i andre kategorier fås nemlig i One Size og kan derfor også brukes av kvinner med fyldigere former. Du kan i tillegg finne modeller i størrelsen One Size Queen som er designet spesielt til større kvinner, uansett om de er en «X-Large» eller «4XL».

Hvis du er usikker på hvilken størrelse som passer til deg, bør du lese størrelsesguiden til det valgte produktet, som du finner under fanen «Detaljer» når du klikker deg inn på produktet fra kategorisiden. Det viktigste er at du finner sexy undertøy som du føler deg tilpass i og som får deg til å vise frem kroppen din i stedet for å gjemme den vekk.

Nortie Lingerie – Et sikkert valg

Dersom du fremdeles er i tvil om hvilken størrelse eller stil som matcher deg best, kan det skandinaviske merket Nortie Lingerie kanskje være redningen.

Deres serie av sexy undertøy inneholder alt fra bunnløse truser og tettsittende catsuits til feminine BH-sett og korte kjoler. Felles for samtlige plagg er at de har et enkelt, men sensuelt uttrykk med en nordisk vri. Fordelene med erotisk undertøy fra Nortie Lingerie er mange, men særlig passform og materiale er verdt å nevne. Plaggene er nemlig designet med tanke på en behagelig passform som de strekkbare materialene bidrar til å gi. De ulike modellene fås i størrelser fra S-XL eller i One Size, men de aller fleste kan justeres så de passer til nettopp deg og din kropp.

Mannequindukke iført sort G-streng fra Nortie Lingerie

Hvis vi skal trekke frem noe av Nortie Lingeris sexy undertøy, så må det være den bunnløse G-strengen Nortie Saga. Den har nemlig elastiske bånd som gjør at den passer til både små og store rumper.

Ta en titt på Nortie Gro også, når du likevel utforsker merkets utvalg av sexy undertøy. Undertøyssettet består av en avslørende babydoll med en matchende G-streng som leder blikket mot dine intime deler. Babydollen har justerbare skulderstropper og knytes igjen med et bånd som sitter under like under brystene. Dermed bestemmer du selv hvor stramt du ønsker at den skal sitte.

Nortie Lingerie bruker dessuten strekkbare materialer som i den sexy minikjolen Nortie Signe. Uansett om du er liten eller stor, smyger kjolen seg rundt kroppen og hverken gnisser eller etterlater merker på huden.

Prisene på det store utvalget av sexy undertøy fra Nortie Lingerie holder seg i tillegg på et budsjettvennlig nivå. Det gir deg dermed mulighet for å prøve flere forskjellige modeller og kombinere disse plaggene på ulike måter. Hvis du synes det er vanskelig utpeke en favoritt, så kan du bare studere din partners ansiktsuttrykk – et blikk kan sier jo tross alt mer enn tusen ord.

Slik finner du riktig størrelse

Etter å ha sett på de mange formene for sexy undertøy som finnes derute, har du forhåpentlig funnet en eller flere varianter som du liker. Neste skritt er å finne riktig størrelse.

Det kan være vanskelig å sitte hjemme foran skjermen og forestille seg hvordan et plagg vil se ut på deg og føles når du har det på. Derfor vil vi gi deg noen tips som kan hjelpe med å finne riktig størrelse – i hvert fall når du ser etter sexy undertøy i Sinfuls nettbutikk.

Psst! Hos Sinful kan du returnere ditt sexy undertøy hvis du ikke elsker passformen eller har kjøpt feil størrelse. Husk å prøve plaggene utenpå ditt eget undertøy og returnér det i samme tilstand og emballasje som du fikk det i.

Det beste du kan gjøre for å finne ut av hvilken størrelse du skal ha, er å lese om produktet du har sett deg ut ved å klikke deg inn på det fra kategorisiden. I beskrivelsen kan du typisk lese om produktet er laget av et strekkbart, tettsittende eller justerbart materiale, og kan dermed få en følelse for produktets passform. Plaggets kvaliteter står også beskrevet under fanen «Detaljer» og her finner du i tillegg en størrelsesguide som gjelder for det merket produktet tilhører. Det kan nemlig være tilfellet at du bruker L i ett merke og S/M i et annet.

Mange merker tilbyr dessuten sexy undertøy i størrelsen One Size og selv om de fleste vil passe denne størrelsen, kan det være lurt å undersøke om din «vanlige» størrelse inngår i målene oppgitt i størrelsesguiden.

Du kan også lete etter nøkkelord som «justerbare stropper» og «elastisk» når du leser om de forskjellige produktene, da det som regel betyr at du kan tilpasse størrelsen til dine dimensjoner og dermed oppnå en god passform, uansett hvilken størrelse du velger.

Den perfekte gave

Å skjemme bort seg selv eller partneren sin med sexy undertøy kan både uttrykke begjær og kjærlighet, og hvem sier at myke pakker behøver å være kjedelige? Gi deg selv eller din utkårede den spesielle følelsen av å være kledd på, men samtidig føle seg naken – på den gode måten.

Kanskje du er støtt på anbefalinger om å kle seg etter kroppstype når man skal kjøpe undertøy, og den strategien kan fungere bra for mange kvinner. Vi i Sinful mener likevel at det er sunt å huske på at anbefalinger til de forskjellige kroppstypene ikke er en fasitliste, men kun et forslag til hva du kan se etter. Det viktigste er jo at du selv synes at undertøyet er sexy og at du finner den rette størrelsen som vil gi deg den perfekte passformen. Og så lenge du føler deg bra, vil du også se bra ut – både i dine og din utkåredes øyne.

God fornøyelse med ditt nye, sexy undertøy!