Nyheter

Sexolog: 5 ting alle menn elsker i sengen

Sinful har intervjuet sexolog Jakob Olrik, som gir oss sine tips på hva nordiske menn i virkeligheten ønsker mer av i dobbeltsengen.

Hvis du er mann, så vis dette intervjuet til din partner – og hvis du er kvinne, så les videre og få ny inspirasjon til å overraske din mann på soverommet. Kanskje er det noe her som han ønsker, men ikke forteller om i hverdagen.

ting som tenner og overrasker mannen din:

1: Menn elsker når kvinner lar perfeksjonisten være igjen på jobben

Som Jakob Olrik sier: «Du må lære å slappe litt mer av, ta det rolig og la hybelkaninene ligge når mannen din venter brummende på deg i sengen.».

Det hele handler om å la kontrollkvinnen og perfeksjonisten være igjen på jobben, og la den mer avslappede versjonen komme hjem i privaten:

«Slipp perfeksjonist-jaget og følelsen med at alt skal se perfekt ut, klærne skal sitte perfekt og at pynteputene skal ligge likt. Menn vil ha deg, og bryr seg ikke om at alt rundt dere er i orden.».

Et avslappet forhold til pynteputene vil også åpne opp for mer spontan sex, hvor lysten får lov til å komme i første rekke, forteller Jakob Olrik.

2: La lyset være på: «I bunn og grunn elsker vi fettet deres»

Hvis du gjerne vil ha lyset slukket under sex, så slukker du også for flere av mannens primære sanser.

Menn er i bunn og grunn visuelt anlagt, og foretrekker å kunne se kvinnens former under sex. Vis derfor at du er stolt over å vise deg fram foran din mann. Det oser det også selvtillit av, noe som mannen din med sikkerhet også vil tenne på.

«Vi vil mer enn gjerne ha lyset på. Vi elsker å se på dere. Vi liker de kvinnelige formene, og den der bilringen som du prøver å suge inn eller skal slukke lyset for – det kan godt være at det er den som er den deilige», sier Jakob Olrik.

Er det nytt for deg å ha sex mens lyset er på, så sett det harde LED-lyset til siden, og slå heller på en bordlampe eller tenn noen stearinlys i starten.

3: Denne sexstillingen er favoritten hos de fleste menn:

jakob olrik

Ifølge Jakob Olrik, så er Doggy-style mennenes favoritt.

Dette punktet er Jakob Olrik meget tydelig rundt. For selvfølgelig finnes det en favorittstilling, som alle menn elsker. Nemlig bakfra – bedre kjent som sexstillingen «Doggy-style».

«Mannens favorittstilling er å kunne ta sin kvinne bakfra. Det tror jeg kvinner har oppdaget. Når mannen får lov til å ta kvinnen sin bakfra, kan det plutselig gå fort med å få en orgasme», forteller Jakob Olrik.

Det som gir denne sexstillingen toppkarakter hos mennene, er at det er en meget dyrisk måte å ha sex på:
«Det er en annerledes måte mannens pikk blir omfavnet på. Og så er det noe underkastelse, noe dyrisk, hvor mannen tar tak i kvinnens rumpe, som strutter opp mot ham».

4: Slik skal du plassere din mann når du gir han en blowjob

Det er ingen hemmelighet at de fleste menn elsker en god blowjob. Men faktisk er det en spesifikk ting som kan gjøre blowjobben enda bedre for mannen.

Jakob Olrik forklarer:
«Den beste blowjoben får man hvis den utføres stående og ikke ligger vannrett ned. Hvis den blir utført vannrett mister du igjen det visuelle, og man kan kun se en hårdott som kjører rundt mellom beina dine. Hvis du står oppreist, så får man en figur av kvinnens deilige linjer som løper ned langs kroppen. Det skaper ekstra glede hos mannen».

Når vi spør Jakob Olrik om menn gjerne vil ha blowjobs, så svare han bare «Ja».

5: Menn elsker initiativ: Når du tør, tenner du mannen din

Det er en gammel skrøne at det alltid er mannen som har mest lyst. Ikke undervurder din kvinnes lyst og initiativriksdom.

«Kvinnen kan absolutt være mer tent enn mannen. Og hun trenger ikke alltid være underspilt» heter det fra Jakob Olrik.

Sex er noe som foregår mellom to parter, og det er det mange par som kan glemme. Faktisk er det slik at menn også tenner på å la seg slå over og nyter å få initiativet servert.

Hvis du som kvinne gjerne vil i gang med med å ta mer initiativ, så er det en god idé å gjøre litt ekstra ut av innpakningen med lekkert, eksklusivt og sexy undertøy med tilhørende frekke strømpebukser og overraske mannen en helt vanlig kveld på sofaen.

Jakob Olrik mener at med disse triksene vil du få en lykkeligere mann på soverommet.


Her er 3 ting fra Sinful som piffer opp sexlivet ditt

Her får du tre forslag til sexleketøy som garantert vil være med på å tilføye ekstra moro inn på soverommet. Noen ganger kan selv små ting gjøre en kjempeforskjell, hvis man ønsker å øke spenningen i hverdagen sammen med sin partner.
Sexleketøy kan være en svært god måte å utforske hverandre på, og på å gi hverandre nye nytelser.

1: We Vibe 4 – Verdens mest solgte sexleketøy til par

We Vibe 4 er med god grunn verdens mest populære par-sexleketøy. Den fungerer som de vibratorer, som stimulerer både kvinnen og mannen samtidig.

Vibratoren stimulerer kvinnens G-punkt og klitoris, samtidig som mannens penis blir stimulert. Vibratoren er også vanntett, slik at den kan brukes i dusjen.

We Vibe-vibratoren kan samtidig styres fra en APP på smartelefonen din, slik at du kan styre vibrasjonsnivået direkte fra telefonen din. Det følger også med en fjernkontroll, som vibrasjonene også kan styres fra.

Den har vunnet priser i hele verden for dens innovative design og effektive stimulering.

we vibe 4

Du kan lese mer om We Vibe her


2: Monogomy Testvinnende Erotisk Brettspill

Monogomy er et erotisk brettspill, som gir mulighet til å oppleve nye sider av partneren sin. Veldig mange par bruker dette spillet til å utforske hverandre og utleve fantasier sammen med.

Spillet inneholder masse av utfordringer, som med nok vil gi varme i kinnene hos dere begge to.

Spillet ble blant annet kåret til «Årest spill» i 2014.

monogamy spil

Du kan lese mer om spillet her.


3: Mandel massasjeolje

Noen ganger handler det om å skjemme hverandre bort med en deilig massasje. En skjønn massasje som løser opp i de fastlåste musklene, kan være en fantastisk måte å øke intimiteten mellom dere. Dere kan for eksempel velge å gi hverandre en naken-massasje, noe som med garanti vil få lysten til å slå gnister.

mandel massage olie

Et godt valg er denne mandel massasjeoljen fra Sinful.no