Nyheter

Sex er godt, sex er sundt og sex er gøy!

Et godt og givende sexliv er en gave for livskvaliteten. Ikke bare fordi det innebærer en hel rekke av fysiske og hormonelle fordeler, men også fordi det kan gjøre at vi føler oss sett, er i bedre humør og har mer overskudd i hverdagen.

Som du ganske sikkert allerede vet, er det å ha et «godt sexliv» utrolig individuelt. Likevel er det noen fellestrekk som kan skape et godt grunnlag når du vil bygge videre på erfaringene og lystene dine.

Vi kan allerede avsløre at det kommer til å handle om nytelse og (sex)lek(etøy).

Bare prøv å forestille deg hvis man kunne få…

Et lykkelig sexliv på 30 dager!

Hvis dette var mulig ville det sikkert bli gitt på resept. Virkeligheten er selvfølgelig litt annerledes. For akkurat som et blomsterbed trenger sexlivet også omsorg, oppmerksomhet og tid for at det skal blomstre.

mann og kvinne under hvite lakner smiler og koser

Uansett om du er singel, har kjent partneren din hele livet eller om det er et helt nytt swipe er det stor forskjell på folks tanker omkring seksuell utfoldelse og hva som skal til for å få et godt sexliv. Det kan også være du spenner bein for deg selv ved å sammenligne sexlivet ditt med noe som ser større, villere eller mer eksotisk ut enn ditt eget.

Derfor vil vi eng gang for alle gjøre det klart og tydelig:

Alt handler om kommunikasjon.

Både med deg selv og med partneren(e) din(e).

Før vi viser hvilke enestående sexleketøy vi har funnet frem til deg vil vi gi deg tre ess i ermet innenfor seksuell kommunikasjon.

Snakk om nytelse og nyt å snakke

Vi vet godt at det kan være vanskelig å vite hva det helt presist er man liker, for ikke å snakke om å finne ordene for det når man skal prøve å si det høyt. Til gjengjeld vet vi også at sex kan bli SÅ mye bedre hvis man får gjort det – og derfor skal du huske disse tre tingene:

Det tar tid

Det trenger ikke å skrives inn i familiekalenderen eller å planlegges i minste detalj, men ta kommunikasjon på alvor. Det kan også være en samtale som startes når dere kjører bil eller hakker gulerøtter til middagen. Det å ta ting opp i mer hverdagslige settinger kan ta gjøre situasjonen mindre intens og mer ufarlig enn hvis dere for eksempel satt ovenfor hverandre med intens øyenkontakt og Barolo i glasset.

Snakk pent til hverandre

Når samtalen er gått i gang, vil vi jo gjerne at den skal føre til noe positivt. Den beste måten å sikre dette på, er å holde seg på sin egen banehalvdel. Det er mye bedre å snakke om hva man selv ønsker, enn å legg ut om hva man savner fra den andre. Prøv å formulere deg på måter som; «Jeg syns det er skikkelig deilig når…» eller «Jeg kunne tenke meg at vi prøvde dette…». Når man først har samtalen i gang, og man har kommet med en tanke om hva man kunne ønske seg mer av, vil det være en god idé å spørre inn til hva partneren tenker om det samme. Husk å lytte aktivt til hva partneren din sier, uansett om det er deg eller hen som bringer noe på banen. Det kan være utrolig sårbart å betro noen sine innerste fantasier, så husk å behandle hverandre pent!

Vær ærlig

Det kan være vanskelig å være helt ærlig, men prøv å tenk på det på denne måten; hvordan skal du få det akkurat som du drømmer om med mindre du ber om det? Ærlighet vil gjøre kommunikasjonen både mer intim og mer presis, noe som igjen vil være med på å skru opp temperaturen på soverommet.

Når alle lyster, ideer og fantasier får komme frem i lyset skal det hele selvfølgelig blandes med nytelse, lek og nysgjerrighet. Vårt beste bud på noe som kombinerer alt dette, er naturligvis sexleketøy.

Lakk og lateks eller sensuell berøring?

Projekt Sexus, en stor dansk undersøkelse, viser at hele 48% av deltagerne har prøvd eller fantasert om å prøve sexleketøy.

Det forstår vi godt, for sexleketøy kan bidra til seksuell utfoldelse, til å utleve fantasier eller til å forsterke intimiteten. Dessuten kan det nytes både alene og sammen med en partner.

Så hvor skal du starte? Vi har delt det opp i temaer under navnet:

Happy sex, happy life

Å utvikle og forbedre sexlivet krever hardt arbeid. Heldigvis er det tross alt en veldig gøy å legge inn den innsatsen!

Utforsk kroppen din

Det er uendelig mye enklere å lære andre hva du liker etter at du selv har funnet ut av det. For veldig mange er dette enklest å gjøre alene, sånn at man har ett hundre prosent fokus på sin egen kropp. Så vi vil virkelig oppfordre deg til å ta en feriedag, bestille take-away og gi deg selv tid til å bli kjent med den nytelsesmaskinen kroppen din er.

Hvis man er et sted hvor det viktigste er å bli bedre kjent med partneren sin, kan man prøve fellesonani. På denne måten kan man se hvordan partneren din liker å gjøre det, og lære av det.

Det finnes uendelig mange deilige hjelpemidler du og dere kan bruke til denne leken. Er du eller partneren din kvinne, kan vaginaen utforskes ved hjelp av Amaysin Curvy Rabbitvibrator. Den kan brukes til å kjærtegne både G-punkt og klitoris samtidig. Skift mellom de forskjellige vibrasjonene inntil du finner den som får deg (eller partneren din) til å stønne helt nede fra mellomgulvet.

 

Er du eller partneren din mann, kan penisskaftet skjemmes bort med Mr. Membr Varmende Penisvibrator. Før sleevet opp og ned, hastigheten er opp til deg. Du har ti forskjellige vibrasjonsinnstillinger å velge mellom, så her er det mange veier til en lykkelig slutt.

svart penisvibrator

Bruk god tid, du har det ikke travelt

Når man presser på for at gode ting skal skje kan det både skape forventningspress, og det kan føles som et nederlag hvis man ikke innfrir. Husk at det tar tid å utforske og å finne den rette veien til de gode orgasmene. Det beste du kan gjøre er å snakke om det hvis du syns det er vanskelig, eller hvis du merker at lysten din endrer seg.

Hvis du vil ha en hjelpende hånd så er Tracy’s Dog Klitoris Suction Vibrator klar til å assistere deg. Som en del av den velkjente klitorisstimulatorklanen etterligner vibratoren følelsen av et oralsex-orakel; den suger, slikker og tilfredstiller helt til du sier stopp. Denne typen vibrator er faktisk særlig kjent for å kunne gi fantastiske orgasmer, selv til deg som har hatt det vanskelige for å oppnå orgasme tidligere.

klitorisvibrator

Forspill er en lagsport

Selv om lysten til å gå direkte til endemålet er nesten uutholdelig, er forspill noe av det som gjør sex enda bedre. Opplev partnerens reaksjoner og utforsk de hemmelige nytelsesstedene du ikke engang viste at du hadde.

For å få en ekstra finger med i spillet kan dere ta Satisfyer Teaser Finger Vibrator inn i varmen. Bruk den på nakke, brystvorter, klitoris, penis eller andre deler av kroppens ytre, erogene soner.

Fingervibrator

Eksperimentér sammen

Et sexliv har forskjellige faser og det er akkurat sånn det skal være. Men det betyr også at det noen ganger kan være litt krevende å finne tilbake til lysten igjen. Her kan det være en god idé å stille med så åpent sinn som mulig, både i forhold til ens egen og ens partners seksuelle behov og ønsker.

Å være med på nye ideer kan både vise deg sider av deg selv du ikkje kjente før, og hjelpe med å finne gnisten igjen etter en tørkeperiode. En måte å komme godt igang er med Satisfyer Double Fun Parvibrator. Dette er en parvibrator som brukes under samleie. Den stimulerer både G-punkt og klitoris, men kan også merkes på penis under penetrasjonen.

Sex kan vare mye lengre enn bare samleie

Når du etterpå er utmattet, tilfreds og glad så er listen over hva du har behov for nok rimelig kort. Men likevel kan noen ting gjøre opplevelsen enda bedre. Hvorfor ikke avslutte seansen med å gi (eller få) en massasje og på den måten vise enda mer ømhet og kjærlighet? Med Sinful Dobbelt Motor Magic Wand kan du tilfredsstille eventuelle ømme kroppsdeler etter sex, enten det er stive skuldre eller spenninger i korsryggen. Hvis det likevel viser seg at det er stemning for en runde to så kan wanden raskt snus og håndtaket brukes til penetrasjon imens hodet kan brukes til å kjærtegne penis.

Massasjestav

 

Nå som du har fått nye innspill er du klar for å videreutvikle og leke deg til et enda bedre sexliv.

Da er det bare en siste ting å si: God fornøyelse!