Anmeldelser

SenseVibe

Hei hvor det går!
Det er litt av en voldsom kanin jeg har fanget denne gangen.

SenseMaz er ikke et merke jeg kjenner særlig godt i forveien. Jeg hadde faktisk aldri hørt om det – helt frem til jeg fikk deres nye vibrator SenseVibe lagt i hånden sammen med ordene ‘god fornøyelse’.
Nå har jeg testet den noen ganger, og jeg synes at SenseVibe har blitt et ganske fint bekjentskap.

Men la oss først gå gjennom det tekniske.

Generelt

SenseVibe er en rabbitvibrator. Det vil si den har to forskjellige motorer, som kan stimulerer både klitoris og G-punktet på samme tid. Den er oppladbar og har 8 forskjellige vibrasjonsmønstre, samt hele 18 nivåer!

Den er laget i medisinsk silikon fra topp til tå, hvilket gjør den svært behagelig å røre – samt at den er vanntett. Den kan derfor både nytes under dusjen og i badekaret. Dette gjør også rengjøringen lett som en lek.

Opplevelse og funksjoner

Som alltid startet jeg med å lade opp vibratoren innen jeg tok den i bruk. Og allerede har scorer SenseVibe en god karakter.
Vibratoren kommer i en fin oppbevaringseske, som også fungerer som ladestasjon. Den virker slik at man legger vibratoren i esken, og setter i ledningen som følger med. Deretter starter oppladningen. En løsning jeg liker godt! På den måten kan man nemlig la den stå fremme til lading, uten at andre kan se hva det er. Ved å oppbevare vibratoren i esken, blir den heller ikke dekket av støv, hvilket silikonprodukter ikke blir særlig finere av.

SenseVibe er enkel i bruk! Det er en + og en – knapp, som brukes til å slå på, av og styre nivåene. Utover disse finnes det en knapp i midten, og på denne endrer man mønstre. Det vil si; 3 knapper i alt.

SenseVibe er enkel å starte, da man kun skal trykke en enkelt gang på +. Derfor er det også fint at de har laget en låsefunksjon, slik at vibratoren ikke slår på seg selv. For å aktivere og deaktivere låsen, holder man enkelt både + og – inne samtidig.

Da jeg første gang slår på SenseVibe overrasker vibrasjonene meg. Selv på de laveste innstillingene er den svært kraftig – som i virkelig kraftig! Vibrasjonene i G-punktsdelen er tunge og dype, og den mindre delen til klitoris har mildere, men raskere, vibrasjoner. De svært kraftige vibrasjonene betyr også at man ikke kan kalle dette en lydsvak vibrator.

Jeg var spent på om rabbitformen ville passe, slik at man både kan nå G-punktet og klitoris samtidig. Men når vibratoren føres helt inn, rammer det akkurat hvor det skal. Dessverre var de innvendige vibrasjonene for kraftige for meg, og jeg fant raskt ut at det var bedre å ha vibratoren på kun på klitorisdelen. Dermed er det svært beleilig at man selv velger om man vil ha én eller begge motorer kjørende!

Bedømmelse

Det er en veldig flott, smart og moderne vibrator SenseMax har produsert her.
Jeg skulle nok ønske man kunne skrudd litt ned på vibrasjonene, da den dermed ville passe enda bedre til meg.
Alt i alt er dette en super rabbitvibrator likevel!

Jeg gir den 4,5 stjerner!