Anmeldelser

Satisfyer Pro 2 – Very Satisfying!

Nok en gang skal jeg finne frem plass i leketøyskassen til et nytt og spennende stykke leketøy. Og denne gangen er det den splitter nye Satisfyer Pro 2.

Generelt:

Satisfyer Pro 2 er en klitorisstimulator, som skiftvis suger og puster på klitoris. Den vibrerer altså ikke som en vanlig klitorisvibrator, men den sugende/pustende funksjonen får det til å føles som om den vibrerer.

Denne formen for stimuli av klitoris kjenner jeg allerede fra Womanizer, som jeg testet for et par måneder siden, og som jeg var veldig begeistret for. Jeg er derfor virkelig spent på å kaste meg over Pro 2 fra Satisfyer!

Førsteinntrykket er meget positivt. Satisfyer’en er laget i glatt plast i en flott kobber-rosa farge, og det utskiftbare sugehodet – som skal omslutte klitoris – er laget i mykt silikon. Den har en fin vekt og ligger godt i hånden. Dette er en meget god start!

Når jeg skrur på Satisfyer’en blir jeg litt mer skeptisk. Den bråker en del mer enn hva jeg hadde regnet med – også når jeg setter munnstykket mot huden min. Men så er det bare på med litt deilig bakgrunnsmusikk, så tenker jeg ikke mer over det.

IMG_7518

Opplevelser og funksjoner:

Jeg legger meg godt til rette i sengen og plasserer leketøyet. Man skal sette munnstykket rett rundt klitoris, og jeg synes helt klart det er lettest å plassere den riktig når Satistfyer’en er skrudd på først. Da er det enklere å kjenne hvor alt befinner seg 😉

Satisfyer’en har blitt kjent for sine kraftige og hurtige orgasmer og det med god grunn. Da jeg først får satt munnstykket på det helt rette stedet og valgt riktig hastighet, ryker jeg lynraskt til den 7.himmel – og innefor 5 minutter har jeg fått 3 intense klitorisorgasmer. Den bråker, men det gjør jeg også! 😉

Med kun 2 knapper er den ganske enkel å betjene. Det er en on/off-knapp og en knapp som styrer hastigheten. Det er intet mindre enn 11 hastigheter – dog alle med samme sugekraft.

Man kan med andre ord ikke stille inn hvor hardt eller forsiktig den skal suge, men kun hvor raskt det skal gå. Jeg synes det er ganske ergelig at det ikke er en + knapp og en – knapp, for hvis man ønsker å sku ned skal man enten skru av Satisfyer’en og starte forfra på det laveste nivået eller klikke seg gjennom alle nivåene, inntil man når det høyeste nivået – for så å starte med å klikke seg ned gjennom rekken igjen. Det er litt tullete. Men hey! Når den gir så intense og raske orgasmer, så kan jeg godt se bort fra den mangelen.

Noe av det jeg elsker mest med Satisfyer Pro 2 og denne formen for klitorisstimulering generelt, er at den er forsiktig med klitoris. Ikke som i at det føles forsiktig  og at det er vanskelig å oppnå orgasme – tvert imot! – men den er forsiktig med nervene, da det ikke er noe trykk eller press på klitoris. Det betyr at man ikke oppnår denne følsomheten som man kan oppleve ved hyppig bruk av en klitorisvibrator. Man kan altså bruke Satisfyer’en igjen og igjen, og være like sensetiv som dagen før. Det er virkelig genialt!

Bedømmelse:

Den er ikke lydsvak, og jeg savner +/- funksjonen. Men den gjør som lovet og er et virkelig godt alternativ til kvinner som gjerne vil prøve denne formen for stimulering, men som kanskje ikke har råd til den mer eksklusive Womanizer.