Typer af penisringe
Guides

Sånn fungerer en penisring

Det finnes mange forskjellige typer penisringer. Noen er store og elastiske, andre er små og særdeles stramme. Men hva kan egentlig en penisring hjelpe deg med? Og hvilken modell skal du velge?

Helt overordnet er en penisring en liten ring som føres ned rundt penis, enten når du er slapp eller stiv. De fleste penisringer er så fleksible i materialet at de kan utvides en del. Det er veldig forskjellig fra mann til mann hva som føles best, så det smarteste er å prøve seg litt frem om man ikke har erfaring med penisringer. Det viktigste er uansett at penisringen aldri må sitte så stramt at det føles direkte ubehagelig. Det er et tegn på at den isåfall er for liten.

En penisring vil gi deg en kraftigere og mer fyldig ereksjon, fordi blodet blir lenger tid i penis på grunn av trykket penisringen gir. Du vil derfor oppleve at du kan holde litt lenger, og din partner kan også fornemme at din penis føles større og hardere enn normalt.

Det finnes tre forskjellige typer penisringer:

Penisringer kan inndeles i tre kategorier. Du har den helt klassiske penisringen uten vibrasjoner, som enkelt festes rundt penisroten og strammer lett. Hvis du ikke har forsøkt en penisring før er denne modellen en god start for å finne ut hva som passer deg best.

Videre finner du penisringer med vibratorer, som også minner en del om den klassiske penisringen. Her er det også satt på en liten vibrator som vil stimulere klitoris mens dere har sex.

Den tredje type penisring er den som festes rundt både penis og pungen. Noen av disse er også utstyrt med ekstra tilbehør, som en liten dildo eller lignende til samtidig analstimulasjon. Dette er den mest avanserte ringen av de tre, og særlig velegnet til deg som har forsøkt de andre typene først, og nå gjerne vil eksperimentere med noe som har hele pakken med ekstrautstyr.

Klassisk penisring – sånn gjør du:

Før forsiktig din Sinful penisringen helt ned til penisroten. Du kan velge selv om du vil føre den på mens penis er slapp eller stiv – prøv deg bare frem og se hva som fungerer best for deg. Påfør eventuelt litt glidekrem for å gjøre opplevelsen mer glidende. La ringen sitte ved roten og stramme mens du har sex med din partner, eller når du onanerer. Penisringen sørger for at blodet som blir pumpet opp i penis blir der, og dette gir en hardere og mer fast ereksjon.

Penisring med vibrator – sånn gjør du:

Sett vibratorringen rundt roten på penis på samme måte som den klassiske penisringen. Her vil det også være en stor fordel å bruke litt glidekrem for å få en mer behagelig opplevelse. Når ringen sitter som den skal kan vibratoren slås på og vil gi deilige vibrasjoner til kvinnen – nærmere bestemt mot hennes klitoris når du er inne i henne. Et godt tips til en stilling hvor man får godt utbytte av penisringens vibrasjoner er at hun sitter over deg. På den måte kan hun også selv styre hvor på hennes klitoris vibrasjonene skal treffe.

Ring til penis og pung – sånn gjør du:

Før eksempel din penisringen forsiktig over din penis og rundt pungen, gjerne før du har fått ereksjon. Jo mer erigert din penis er, jo vanskeligere er det å påsette ringen på den mest optimale måte. Det kan absolutt være en fordel å bruke en penisring til penis og pungen som er velegnet til begynnere, hvis du ikke har forsøkt denne typen ring før. Deretter kan du alltids utforske videre de andre mulighetene innenfor denne kategorien. Som med de andre ringene, er det også her en fordel å benytte utstyret sammen med glidekrem, for å gjøre opplevelsen enda bedre.

Hvor lenge kan en penisring sitte på?

Som en tommelfingerregel sier man at en penisring aldri må sitte på for lenge, ca. 20 minutter. Dette kan dog variere veldig fra person til person. Prøv deg frem, kjenn etter hva du synes er godt og behagelig, og eksperimenter deretter videre. Å prøve seg frem er vårt beste tips for å finne ut hvor lenge du kan klare å ha den på deg. Bruk deretter sunn fornuft: opplever du den minste form for ubehag, at det gjør vondt eller du får spenninger i området, skal du ta ringen umiddelbart av. Det kan være du skal prøve penisringen et par ganger før du har vendet deg til følelsen av å ha den på.