gang med Analsex
Guides

Slik kommer dere godt i gang med analsex

Enten elsker man det eller også er man litt skremt av tanken. Om analsex altså. Slik virker det i hvert fall som om mange har det, og jeg kan godt forstå det.

De fleste starter ikke forsiktig nok når de begynner å eksperimentere med analsex og analstimulering. Og hvis første forsøk har vært en dårlig opplevelse, så er det enkelt å miste lysten til å prøve igjen.

Det kan være mange grunner til at ens analdeby ikke går som forventet, men oftest skyldes det manglende forberedelse, manglende tålmodighet eller manglende glidekrem. Eller alle tre ting på samme tid. Heldigvis finnes det gode råd, og for å gi dere de beste forutsetninger for god analsex får dere her våre beste tips.

Analsex er utrolig populært, og det er noe vi får mange henvendelser rundt. Analsex kan gi pirrende, nytelsesfulle og intense opplevelser, uansett om du er kvinne eller mann.

For kvinner kan analsex gi en helt unik og deilig opplevelse. Ved anal penetrering kan kvinnen få stimulert de mange følsomme nerveendene i anus og G-punktet deres samtidig. Dette er mulig ettersom skjedeveggen er tynn, og penis dermed kan støte opp mot G-punktet mens dere har sex.

For menn kan analsex også være en deilig og ytterst nytelsesfullt opplevelse. Den anale stimuleringen gir mulighet for dype prostataorgasmer. Prostataorgasmer kan være meget intense, og hvis man er heldig så kan man få enda flere etter hverandre.

Analsex kan være kilden til fantastiske opplevelser, som kan gi en ny dimensjon til sexlivet og styrke intimiteten mellom deg og partneren din.

6 tips til fantastisk analsex

1) Ha god hygiene 14682_0000_1

God hygiene er viktig når dere vil eksperimentere med anal stimulering, og det kan også gjøre det lettere å slappe av. Ved bruk av en analdusj til å skylle seg selv ren med baktil, så kan dere også unngå evt. ubehagelige overraskelser når dere har analsex.

Fyll Anal Docuhe med kroppstemperert vann og smør glidekrem på tuppen, sånn at du kan føre den opp i en lett og glidende bevegelse.

Klem douchen sammen, slik at vannet sprøytes forsiktig opp, og sett deg på toalettet slik at vannet kommer ut igjen. Gjenta et par ganger, inntil vannet i toalettet er klart.

2. Slapp av i hele kroppen

Avslapping er avgjørende for nytelsesfull analsex. Snakk om tingene før dere går i gang, slik at dere begge to er enige om hvordan det skal skje.

Som ekstra hjelp kan det være en god idé å bruke avslappingsspray. Sprayen sprayes rundt den anale åpningen 5 – 10 minutter før dere har sex, slik at musklaturen rundt anus blir mer avslappet.

3. Gå langsomt frem

Det er viktig at dere prøver dere frem i deres eget tempo, når dere går i gang med den anale stimuleringen, slik at de anale muskler får tid til å slappe av og slik at dere unngår ubehag. Kun dere selv vet når dere er klar og når dere er nok avslappet til å kunne nyte det. Gå heller litt for langsomt frem.

4. Bruk glidemiddel14630---sinful-anal-glidecreme-100ml_01_1

Glidemiddel er et absolutt must når dere har analsex, ettersom kroppen ikke produserer naturlig glidemiddel baktil.

Et glidemiddel som f.eks. Sinful Anal Glidekrem gir dere en god og glidende opplevelse, slik at dere får de beste betingelsene mens dere nyter hverandre.

Sinful Anal Glidekrem er vannbasert og kan brukes sammen med sexleketøy laget av alle typer materiale.

5. Bruk sexleketøySinful BumBum Silicone Butt Plug Sæt

Anal sexleketøy kan være en meget god idé, uansett om dere prøver analsex for første gang eller har prøvd det før.

Anal sexleketøy som f.eks. Sinful BumBum Butt Plugg sett gir dere mulighet til å venne dere til følelsen av anal stimulering, før dere begynner med f.eks. anal penetrering. Det kan gjøre oppstarten mer behagelig, fordi kroppen gradvis har kunnet venne seg til mer fylde.

For mange vil tilvenningen være en nødvendighet, og det kan være at dere skal eksperimentere med anal stimulering flere ganger før  dere går videre til anal penetrering. Det er helt naturlig, så nyt leken på det nivået som dere er på, og ikke blir stresset hvis det ikke føles rett å gå raskere frem.

Sinful BumBum Settet er også ideelt hvis dere allerede har erfaring med analsex og ønsker å variere stimuleringen. De 3 forskjellige pluggene kan f.eks. settes opp baktil under forspill eller under samleie.

6. Rengjør sexleketøyet etter bruk

Anal sexleketøy skal alltid rengjøres etter bruk for å sikre en god hygiene. Rengjøringen sørger dessuten for at deres anal sexleketøy er klar til bruk neste gang lysten melder seg.

Her i sex butikken anbefaler at dere bruker en antibakteriell sexleketøysrengjøring, som f.eks Sinful Clean til deres anal sexleketøy, da det sikrer effektiv og skånsom rengjøring.