Guides

Pocket Pussy – Den Ultimative Guiden

Det har vært enormt mye fokus på produkter som hjelper kvinner med å tilfredstille seg selv. For menn på den anden side, har fokuset vært så mye mindre at en skulle tro man måtte ta til takke med god, gamledags håndarbeid.

Det er selvfølgelig bare noe tull fordi det finnes nå også tonnevis med digge produkt til menn. Pocket pussy er et av de mest populære valgene fordi disse nettopp ligner og føles som en ekte vagina.

I løpet av denne ultimative guiden til pocket pussy kommer vi inn på hvordan du bruker dem, hvilke typer som fins og selvfølgelig hvordan det egentlig føles når man trenger inn i en. Kronen på verket finner du nederst i innlegget, hvor gir deg tips om hvilke pocket pussy som er de beste.

La oss starte med et enkelt, men essensielt spørsmål.

Hva er en pocket pussy?

En pocket pussy er en etterligning av en vagina. Den er også designet for å vær lett å ta med seg, så den passer de fleste steder for eksempel i , ja nettopp, lomma. Og abra kandrabra, så fikk de navnet «pocket pussy».

I tillegg til vaginaversjonen finnes det også pocket pussyer som er laget med både rompa og munnen er mottager.

Som regel er de fremstillet i realistisk materiale som eksempelvis TPR eller TPE. Dette er spesialmateriale som føles mykt og behagelig så man får følelsen av sensasjonen av hud-mot-hud.

Selve formen er ofte veldig naturtro og en pocket pussy har ofte både kjønnslepper, klitoris og en bølgete overflate. Det er fokus på fargene og det detaljerte arbeidet med åpningen gjør at den ligner the real deal.

Når du trenger inn i din utvalgte pocket pussy kommer du til å merke at den indre strukturen er utformet for å være så pirrete som mulig. Du har muligheten for et løst grep eller du kan stramme det litt, alt avhengi av hvor stramt du foretrekker det.

Nå har vi nesten tyvstartet på det, så det fører oss selvfølgelig til…

Glidemiddel og sexleketøy til menn

Hvordan bruker man en pocket pussy?

Hvordan man bruker en pocket pussy kan jo virke utrolig enkelt: Stapp, frem og tilbake, du kommer, hurra, rengjør, ferdig, slutt.

I virkeligheten er det litt annerledes. Grunnen er at det finnes noen veldig brukbare triks som gjør at man går fra en helt ok kveld til en helaften. Vi har gjort det enkelt for deg og stilt tipsene opp i punktform:

God glid

Glid er alfa og omega. Hvis onaniopplevelsen skal bli noe ekstraordinært er det nøkkelen. Bruk en sjenerøs mengde vannbasert glidemiddel på både deg selv, åpningen av pocket pussyen og de par første centimeterene ned i åpningen.

Treng inn

Start med å lirke penishodet forsiktig inn. På den måten får du en ide om hvor elastisk produktet er.

Varm opp

Enten kan du bevege deg frem og tilbake mens pocket pussyen tar imot eller så kan du lene deg tilbake og la hånden rundt pocket pussyen ta seg av deg.

4. Go go go!

Så snart glidemiddelet har fordelt seg innvendig kan du begynne å skru opp tempoet på bevegelsene dine.

Avslutning

Når du har sett lyset og er kommet til deg selv igjen er det en god idé å klemme sammen åpningen etter at du har trukket deg ut igjen. På den måten unngår du å søle.

Rengjøring

Du kan sikre deg at den nye yndlingsgadgeten din holder lengere hvis du tar skikkelig vare på den. Det betyr rengjøring, vedlikehold og oppbevaring, som vi kommer til at utdype til sist i innlegget.

Hvis du ennå ikke har hatt gleden av å prøve en av disse onaniekspertene er det sikkert en ting du er ekstra nysgjerrig på…

Hvordan føles det å bruke en pocket pussy?

En pocket pussy føles virkelighetstro. De har forskjellige mønstre og en struktur innvendig som etterligner den utformningen åpningen har.

Det vil si at hvis åpningen er en munn så føles det som i stikke seg inn i en munn og ned i halsen. Det eneste som ikke er tatt med er følelsen av harde tenner – og det er det nok heller ikke så mange som kommer til å savne så voldsomt.

Hos de med en vaginal åpning er alle elementene fra virkeligheten der, men de forskjellige mønstrene er overdrevet, sånn at det føles enda mer tydelig og stimulerende når du går inn i pocket pussyen.

Det beste tipset vi kan gi deg er at opplevelsen blir mye mer virkelighetstro ved at man innen kosen legger sin pocket pussy i 37-39 °C varmt vann i et par minutt før man bruker den. Når du gjør dette er det en god ide å legge pocket pussyen  en plastikkpose og klemme ut luften sånn at plastikken sitter tett. Ved å gjøre det blir pocket pussyen samme temperatur som ekte vare, men uten av den blir våt. Når den ligger og godgjør seg i vannet er det bare å glede seg.

I tillegg til pocket pussyer finnes det mange andre former for realistiske onanioppleverser, som vi på det høyeste vil anbefale at du leser om nedenfor.

Hvilke typer realistiske vaginaer finnes?

Det finnes fire primære grupper realistiske vaginaer: Masturbator, Fleshlight, Tenga og de som vibrerer.

Vi kan starte med å avsløre at de alle sammen kan få deg til å flyte vekk med dopaminstrømmen. Så fra dette punktet handler det mest om hvilken måte du fortrekker å bli kjærtegnet.

Masturbators

Selve begrepet masturbator er enort bredt, men når det dreier seg om realistiske vaginaer så er det her du finner pocket pussy og alle andre virkelighetstro onaniprodukter som er utformet som en munn, anus eller vagina.

Det er også her du kan finne sexdukker formet som en bestemt del av kroppen. Dette gjør også at du kan få en virkelighetstro vylva for eksempel, uten at du trenger å få en pakke levert som er på størrelse med en sofa. Hvis du for eksempel er rumpefan kan du enkelt finne en som overgår alt du har slettet i søkehistorikken.

Hvis du ikke har lyst til å velge mellom vagina eller anus er denne noe for deg. Som de fleste sexdukker har denne to åpninger, så du får masse av glede ut av den uansett hvilket humør du er i.

To svarte masturbatorer til menn

Fleshlight (girls)

Du har helt sikkert hørt om Fleshlight og det er det en grunn til. Disse produktene leverer alltid så vi har naturvis dedikert et innlegg til dem.

Fleshlight Girls serien er skapt og formet etter utvalgte, populære pornoskuespillerinner. Du kan altså få din favorittstjerne på døren og beundre inngangen hennes med dine egne fingre – eller en hvilken som helst annen kroppsdel.

Tips! En del av de Fleshlights, pocket pussy og lignende masturbatorer, som kommer i et hardt plastetui, gir deg mulighet for å justere på det indre vakuumet. Det betyr at du kan få det akkurat så stramt som du skal ha det for å få en skikkelig eksplosiv omgang.

To Fleshlight Girls

Tenga Egg

Tenga er enda et merke du bør stifte bekjentskap med hvis du ikke allerede kjenner det. De lager stilfulle og deilige onaniprodukter som er innmari populære.

Selv om det ikke er en pocket pussy, så har vi valgt å fokusere på et av deres mest kjente produktene som ser ut som et helt alminnelig egg – men virkningen er heldigvis litt mer spennende enn et klatt protein. Så heller enn å bruke de til å lage omelett kan Tengaeggene brukes til å komme lett.

Helt enkelt skal du knekke skallet, ta sleevet ut, smøre det inn i glidemiddel og så er det klart til bruk.

Du trenger inn i det myke og elastiske sleevet med dens stimulerende struktur og beveger det opp og ned over penis. Dette gir en herlig og realistisk følelse.

De er designet til engangsbruk, men du så lenge du vasker dem grundig og unngår å strekke for mye i det er det mulig å bruke det igjen.

Seks TENGA Egg

Vibrerende

En annen tilføyelse til de realistiske onaniopplevelsene er de vibrerende modellene. Det fins både de som har et utseende som etterligner kroppen og de som umiddelbart ikke skriker sexleketøy. Uansett om man går for en naturtro eller ei, så er følelsen gjenkjennelig og ikke til å ta feil av.

Den innvendige strukturen er fortsatt fremstillet på en måte som gjør opplevelsen virkelighetstro, men med et vibrerende twist. Disse vibrasjonene sikrer at din soloseanse når helt nye høyder.

Som navnet antyder, tilføyer denne type produkter en ekstra dimensjon til din bow chicka wow wow-session og vibrasjonene sender deg til en galakse langt, langt borte.

Nå begynner din vanskeligste oppgave i virkeligheten fordi du skal snart velge hvilke av de minneverdige onanividundrene du vil starte med. Aller først har vi laget en sjekkliste som du kan starte med å utfylle sånn at du får en ide om hvilken pocket pussy du skal velge.

Glassdildo inni et svart sexleketøy

Hvilken pocket pussy skal jeg kjøpe?

For at finne frem til din utvalgte pocket pussy er det noen forskjellige ting du skal overveie før du begynner å vifte med bankkortet.

Følelsen av å bli fullstendig slukt

Det skal føles godt og behagelig når du bruker et onaniprodukt. Det er derfor viktig hva for et materiale produktet er fremstillet av. Majoriteten av realistiske onaniprodukter er som sagt laget av TPE eller TPR. Dette materialet er både mykt og glatt og er blant de beste hudetterlignende materialene som finnes. Noen produsenter har deres eget navn for det livaktige materialet, så en god tommelfingerregel er å gå for det som hetter noe som reell, realistisk, flesh og skyn så kan det ikke gå helt galt.

Det visuelle

Hvis du blir tent av det visuelle vil det være opplagt å kjøpe en pocket pussy hvor åpningen er dekorert med detaljerte kjønnslepper og klitoris. Selv om det ikke gjør noe med selve følelsen, så bidrar det definitivt til opplevelsen som helhet.

Den riktige størrelsen

Pocket pussy’s er designet etter den gjennomsnittlige penisstørrelsen, men på grunn av det myke materiale er de også veldig elastiske. Dermed kan selve åpningen se ganske trang ut, men den vil naturligvis være til glede for deg når du trenger inn i en stram, men behagelig sensasjon. Vi anbefaler at du alltids sjekker målene på produktet sånn at du finner en hvor du passer som hånd i hanske.

Holdbarheten på produktet

Der er to ting å overveie her.

Har du prøvd en realistisk vagina før? Hvor tent er du på ideén om det?

Hvis du sørgmodig sukker et “Nei” som svar på spørsmål 1, kan du begynne med en av modellene i den lave enden av prisskalaen. Da kan du undersøke om dette er noe for deg. I den enden er holdbarheten ofte designet med henblikk på nysgjerrige.

Hvis du derimot nykker et ivrig “JA!”, så har du allerede besvart spørsmål 2, og derfor kan vi helt sikkert bli enige om at det er verd det å legge litt flere penger i det i bygge mot den mest realistiske opplevelsen og den beste holdbarheten.

Kvalitet koster

Og det ved du godt, men her unngår du å ta et SMS-lån. Vi har allerede nevnt det: Gi heller litt ekstra for et produkt som du virkelig har lyst på enn å kjøpe et hvor du tenker “meh”.

Nå vet du ca. det som er verd å vite om pocket pussy’s, så nå handler det egentlig bare om å velge. Vi kjenner, om noen, til hvor vanskelig det kan være å begrense seg når man blir begeistret. Så for at du ikke skal trykke marker alt og kjøp i shoppen har vi lista opp de beste av slaksen nedenfor.

Glidemiddel og sexleketøy til menn

Hvilken pocket pussy er best?

Forskjellige menn har forskjellige behov og vi skal nok sørge for å få dekket ditt.

Beste blant de billigste

Hvis du er ny til pocket pussys og har lyst å prøve noe som er godt til prisen vil vi gjerne introdusere deg til Cassandra fra Mr. Membr.

Vaginaen hennes er myk og har en naturtro farge og et par opphissende kjønnslepper som bare venter på å ta imot deg. Med et ekstra pirrende indre mønster får du følelsen av å være i sengs med en ekte kvinne.

Realistisk Pocket Pussy

Niels K.  

«Realistisk! Gutta hadde snakka om deres pocket pussies og så ble jeg jo nødt til å skaffe meg en selv. Og DET MÅ JEG SI ALTSÅ! Det er mitt første sexleketøy, så jeg var litt skeptisk til det, men det føles altså fullstendig som ekte vare!»

Når du er klar for en oppgradering

Når du har konstatert at et liv uten en pocket pussy er litt mindre interessant, så er du klar til å gå dobbelt opp på nytelse. Med PDX Plus – Pick Your Pleasure Stroker får du både en vaginal og en anal inngang å kaste deg over.

realistisk pocket pussy med vaginal og anal inngang

L. 

«Nytelse som alltid er tilgjengelig. Den er laget av et super deilig materiale og den digg rundt penisen. Den kan det den skal og er enkel å vaske»

Best følelse

Vil du ha et produkt som er god kvalitet, har det riktige utseende og føles realistisk når du trenger deg inn i det så blir Utensil Race – Ozawa Maria årets kjøp. Her får du en tro kopi av den japanske pornostjernen Ozawa Maria.

Realistisk Vagina Masturbator

Jan 

«Godt kjøp. Denne masturbatoren er fantastisk. Jeg har aldri prøvd noe som kommer så nærme følelsen av the real deal! + Ultra realistisk følelse (spesielt med glidemiddel). + Gir usedvanlige orgasmer. + Realistisk anatomi. + God kvalitet. + Liten plakat med i esken.»

Når du vil se hva som skjer 

Hvis du ikke synes det ytre, men heller de indre detaljene er de viktigste skal du klart velge Edge Gjennomsiktig Masturbator fra Mr. Membr. Her også får du den virkelighetstro indre strukturen, men du kan også se inn mens du beveger deg frem og tilbake inne i masturbatoren.

Gjennomsiktig mastubator

Jimse44 

«Perfekt. Man er i 7 himmel når man bruker den. Kan varmt anbefales»

Sånn får du mest ut av din pocket pussy

Nå som du kjenner til alle produktene, er det en ting som mangler. Vi sikter selvfølgelig til en av de tingene vi startet med; hvordan du bruker og vedlikeholder produktet ditt.

Glidemiddel

Bruk alltid et godt, vannbasert glidemiddel sammen med produktet. Følelsen blir mer livaktig og du tar mer vare på materialet.

Rengjøring

En pocket pussy skal rengjøres hver gang du har brukt den. Skyll den med varmt vann og mild såpe eller bruk sexlegetøysrens, hvis du vil passe ekstra godt på den. La den lufttørke og sørg for at den står sånn at vannet kan renne ut av den.

Pleie

Når den er helt tørr skal du tilføye et pleiende pulver. Det sørger for at materialet på din pocket pussy forblir mykt og smidig, og du unngår, at det klistrer.

Oppbevaring

Din pocket pussy skal ha et langt liv og det sikrer du når du oppbevarer den korrekt. Det viktigste er at den enten ligger originalembalasjen eller i en satengpose, så materialet ikke kommer i  kontakt med andre materialer og blir skadet.

Produkter til sexleketøy

Den lille, handy forføreren sørger for at onaniopplevelsen din blir tusen ganger bedre enn den traditionelle håndjageren. Som med alt annet utstyr kommer resultatet selvfølgelig ann på hvordan du bruker og behandler den.

Med denne ultimative guiden, kan du gå inn i et nytt kapittel hvor du alltid har en sengepartner som er klar for deg, hver eneste gang du kjenner lysten kommer.