Guides

Piff opp parforholdet ditt – prøv en “date night”

Mange forhold opplever å bli viklet inn i for mye klesvask, barn og oppvask. Man glemmer å være nærværende både i og utenfor sengen. Derfor kan det være en god idé å gi forholdet en et løft med en lekker og kanskje litt annerledes date night for å bevare spenningen og gnisten.

Gjør dere lekre for hverandre

Treningstøy og sure sokker får normalt sett ikke mennesker til å føle seg særlig sexy. Bryt hverdagens rutiner og gjør noe ut av dere selv! Dere vil sikkert begge føle dere mer attraktive og sexy, som vil påvirke selvtilliten deres positivt. Når dere har gjort dere litt lekre for hverandre, er det tid for å starte deres date night.

Hvis dere legger et restaurantbesøk inn som en del av kvelden, kan dere med fordel velge et sted hvor bordene er mindre, slik at dere kan komme ordentlig tett på hverandre. Sushi har rykte på seg for å være en sensuell rett, og mens man sitter og nyter maten kan dere sende intime blikk til hverandre. Dere kan også prøve å sitte ved siden av hverandre, slik at dere får anledning til å kjærtegne hverandre under middagen.

Tips:

Bytt ut mormortrusen og den slitte boksershortsen med noe sexy undertøy med en frek kjole og sexy strømpebukser. Blondetruser og Calvin Klein-underbukser kan være med på å skru opp varmen under deres date night. Dere vil begge oppleve å bli pirret av å se på hverandre, nå som dere ser desto mer forførende ut.

Litt ekstra krydderi

Noen ganger kan en date night også foregå innenfor hjemmets fire vegger. Dere kan finne frem en film med litt mer seksuelt innhold, f.eks. Fifty Shades of Grey. Kjærlighetshistorien mellom de to hovedpersonene kan inspirere dere til å utforske deres egen seksualitet og tilsette forholdet deres litt ekstra krydderi.

Naturligvis kan dere også flytte daten inn på badeværelset. Fyll badekaret opp, tenn stearinlys i hele rommet og bruk en velduftende såpe. Nyt å ligge der i det varme vannet og hvordan deres nakne og myke kropper møtes. Avslutt kvelden med en sensuell massasje.

Tips:

Bruk et massasjelys med forførende duft og gi hverandre en avslappende og frekk massasje. Den varme oljen fra lyset kan dere bruke til å pirre hverandre og til å la deres sanser stimulere når oljen helles ut over kroppene deres.

Frisk opp stillingene

Sexlivet i ethvert forhold er truet av å bli for rutinepreget. Kanskje har dere merket at dere alltid vender tilbake til den samme stillingen, som krever litt anstrengelse, men er en sikker vinner. Dere kan derfor avslutte deres date night med å utforske nye seksuelle opplevelser og dermed komme enda tettere innpå hverandre. Prøv f.eks. en av disse stillingene:

Hvis dere er vant til misjonærstillingen, kan dere skape variasjon med noen små endringer. Hun kan legge seg på tvers av sengen og la sine skuldre og sitt hode henge ut over sengen og ned mot gulvet. Han tar henne akkurat som han pleier. Siden hun henger med hodet nedover, får hjernen større tilførsel av oksygen, hvilket kan gi sterkere orgasme. Det kan også virke opphissende på ham, som nå får lov til å prøve noe nytt og annerledes. Kanskje blir det deres foretrukne variant av misjonærstillingen?

Hvis dere liker at han har kontrollen og visuelt kan se henne, kan det være på sin plass å prøve doggystyle med en tvist. Doggystyle er ofte en hit hos menn, da det er en av de stillingene som best stimulerer penis. Dere kan prøve varianten hvor hun ligger nede med magen på sengen, slik at han må komme tett på for å kunne trenge inn. Dermed skapes det mer intimitet og nærvær, mens han beholder kontrollen.

Skjeen er nok kjent for de fleste, blant annet fordi navnet beskriver stillingen så godt. Den krever heller ikke særlig mye bevegelse eller “hu og hei” rundt omkring i sengen. Denne stillingen kan lett peppes opp ved at hun i stedet legger seg utover, på ryggen, slik at kroppen hennes danner en 90-graders vinkel med hans, mens benene hennes danner en bue over hans hofter, slik at han kan se henne mens han trenger inn i henne.

Lek med leketøy

Hvis dere ønsker enda mer spenning, kan dere tilføye noe sexleketøy. Det finnes for eksempel massevis av forskjellige parvibratorer som gir nye muligheter å leke sammen sammen på, og som samtidig gir stor nytelse. Dere kan prøve We-vibe, som er verdens mest populære parvibrator – og det med god grunn. We-vibe stimulerer hennes klitoris, G-punkt og hans penis. Det betyr at dere begge blir intenst stimulert samtidig.

Uansett hva dere bruker deres date night på, er det viktigste at dere gjør noe for å bevare det i forholdet som er levende og romantisk. Det er alt for lett å svinne hen i hverdagens travelhet, og nettopp derfor er det viktig at dere husker å overraske hverandre en gang imellom, slik at dere alltid kan føle dere så utvalgt og verdsatt som dere fortjener. Det kan være med på å styrke deres forhold.