Guides

Penisforlenger – Den Ultimate Guide

Få en permanent større penis helt uten kirurgi! Høres ikke det nesten for godt ut til å være sant? Men det er det. Altså sant. Hvis du ikke vil legge deg under kniven og risikere et hav av komplikasjoner og bivirkninger, er en penisforlenger den eneste utveien til å oppgradere størrelsen på lengre sikt.

Det finnes mange forlengere på markedet som kan gi deg en større og bedre ereksjon for en natt eller for en helg, men hvis du ønsker deg et resultat som varer for evig, skal du fordype deg i denne ultimate guiden til penisforlengere.

Hva er en penisforlenger?

En penisforlenger er et hjelpemiddel som du setter på penisen din, og som du skal bruke flere timer om dagen over mange måneder. Noen menn har den på under klærne på dagtid, mens andre foretrekker å ta den på når de kommer hjem i mer private rammer, eller sover med den om natten.

To ulike modeller av en penisforlenger

Forlengerens funksjon ble funnet opp helt tilfeldig, og fungerte opprinnelig som et redskap man kunne bruke etter en operasjon; et såkalt postoperativt instrument.

En lege målte lengden på pasientenes penis både før og etter bruk av instrumentet, og fant ut at penisene faktisk ble lengre under bruk. Og ikke nok med det, var effekten faktisk også varig etter at bruken opphørte. Dette var en “bivirkning” de færreste pasienter klaget over.

Hvordan virker det?

En penisforlenger virker ved hjelp av en permanent celledeling som kalles cytokinese. Det kan være litt vanskelig å forestille seg og forstå prosessen, men kanskje følgende scenario kan hjelpe deg. Har du noensinne sett en person med en såkalt stretcher i øret? Altså en ørering som gradvis utvider hullet i øret? I daglig tale kalles det en stretcher, men man kan også kalle det en grower, for egentlig tøyer den ikke huden, men tvinger vevet til å danne nye celler.

Kanskje har du også sett hvordan øreflippen ser ut når man fjerner øreringen? Da får man nemlig et stort, gapende hull som henger ned langs ansiktet. Og på samme måte som dette hullet ikke automatisk trekker seg sammen igjen, forblir det tøyde vevet i penis strukket også etter at du har sluttet å bruke penisforlengeren.

Hvordan bruker man en penisforlenger?

Det krever dedikasjon og tålmodighet å få gode resultater med en penisforlenger, men til gjengjeld får du et resultat som varer resten av livet. Når du tenker på det på den måten, virker det kanskje ikke så uoverkommelig å sette av litt tid til et slikt prosjekt, vel?

Som vi nevnte innledningsvis, krever det nemlig at forlengeren brukes over en lengre periode og i flere timer hver dag, alt etter hvilket  resultat du vil ha, og hvordan nettopp ditt kjønnsorgan responderer på behandlingen.

Når du kjøper en penisforlenger følger det også med en guide og et oppstartsprogram som du bør følge. Den første uken skal du kun bære forlengeren i 1 time, men etterhvert som programmet skrider frem, kommer du opp på hele 6 timer om dagen.

Innholdet i Male Edge Pro Penisforstørrer

Forlengeren består av en ring som plasseres rundt roten av penis. Til denne er det festet to stenger som kan justeres i lengden, avhengig av hvor kraftig du ønsker at strekket skal være. En reim eller stropp plasseres rett bak penishodet og festes deretter til stengene, som holder det konstante strekket. Den kan justeres i forhold til lengden på penis når du starter prosessen, samt ettersom du når lenger hen i forløpet.

Ønsker du mer informasjon om hvordan du setter penisforlengeren på, kan du lese mye mer om dette i vår guide ‘Få en større penis med Male Edge‘.

Under hele prosessen er det viktig at du lytter til kroppen din. Man kan godt bli utålmodig når man endelig har kommet i gang og sitrer etter å se om alt slitet er verdt det, og om det har gitt resultater. Men det er viktig å ikke legge ut for hardt. Vær oppmerksom på å følge den guiden som produsenten legger sammen med produktet, og lytt til signalene som kroppen din sender deg. Opplever du misfarginger, sprengte blodkar eller en markant ømhet i penis, skal du stoppe og ta en pause fra strekkingen, eller eventuelt nedskalere til et mindre strekk til du opplever en bedring.

Det er ikke farlig å bruke en penisforlenger, så lenge du bruker den riktig. Derfor kan vi ikke få understreket nok viktigheten av å følge produsentens veiledning.

Hvilke modeller er de beste?

Den største og første produsenten av penisforlengere er faktisk dansk, og står bak den patenterte Penile Traction Technology, som merkene Jes Extender og Male Edge bruker.

Innholdet i Jes Extender Titanium Penisforlenger

Allerede i 1995 kom Jes Extender på markedet, og siden har denne modellen vært ansett som penisforlengernes Rolls-Royce. Jes Extender-modellene er for deg som vil ha det beste av det beste, og som ikke går ned på utstyret.

Du kan velge mellom flere varianter som for eksempel Jes Extender Titanium eller Jes Extender Original Gold, som skiller seg en smule i design og tilbehøret som følger med. Resultatet vil likevel være det samme – uansett hvilken av disse modellene du velger.

I 2008 så Male Edge-modellene fra samme produent dagens lys. Mens Jes Extender er laget av metall og har et mer klinisk uttrykk, består Male Edge derimot av slitesterkt POM plastmatriale og har et mer moderne look. Male Edge fås også i ulike utgaver avhengig av hvor mye ekstrautstyr du ønsker.

Hvilket resultat kan man forvente?

Hos Male Edge og Jes Extender foreligger det dokumenterte resultater fra British Journal of Urology, som konkluder følgende:

“It seems that penile traction devices should be proposed as the first-line treatment option for patients seeking a penile lengthening procedure.”
(Kilde: Male Edge – Bjui Research)

Undersøkelsen ble utført av to italienske leger på universitetet i Torino, som lot 16 menn bruke en penisforlenger i 4-5 timer om dagen over en periode på 6 måneder. Resultatet lød slik:

“Den gjennomsnittlige lengden blant forsøkspersonene før undersøkelsen, var 7,1 cm (slapp tilstand) og 9,6 cm (erigert). Etter forsøket var gjennomsnittslengden økt med 2,3 cm (slapp) og 1,7 cm (erigert). Det var nesten ingen endring i tykkelsen.”
(Kilde: Videnskab.dk)

Det skal dog nevnes at resultatet varierer betydelig fra person til person. En gjennomsnittlig forlengelse som man kan gå ut ifra, er på 30% ved 6 måneders bruk, men enkelte opplever det tar lengre eller kortere tid å oppnå resultater. Noen oppnår en forlengelse på 10% ved bruk i 9 måneder, mens andre oppnår en økning på 45% ved bruk i 3 måneder. Men uansett hvilket resultat du oppnår, kan du være sikker på at de centimeterne du får – de beholder du. Og er du ikke fornøyd med resultatet etter 3, 6 eller 9 måneders bruk, kan du alltids fortsette behandlingen.

Hvorfor skal jeg bruke en penisforlenger?

Alt for mange menn er utilfredse med størrelsen eller formen på det de har mellom bena, fordi det ikke ligner på det vi får presentert i reklamer, pornofilmer osv.

La oss for en god ordens skyld slå fast at den gjennomsnittlige størrelsen ikke er 25 cm; at penis ikke er erigert hver gang du har bruk for det; og at størrelsen har veldig liten betydning for dine seksuelle evner.

Gjennomsnittlige størrelser på menns kjønnsorgan

Slapp tilstand
Lengde: 9,16 cm
Omkrets: 9,31 cm

Erigert tilstand
Lengde: 13,12 cm
Omkrets: 11,66 cm

Når det er sagt, kan du selvfølgelig likevel ha en god grunn til å bruke en penisforlenger. Noen bruker den til dens primære formål; altså til å forlenge penis, mens andre bruker den som en slags oppgradering av kroppen, på samme måten som man toner bicepsene med håndvekter. Du kan altså også bruke en forlenger hvis du har en bøyd penis, og ønsker å rette den opp.

Andre muligheter

Hvis du ikke er helt overbevist om at denne metoden er det rette valget for deg, er det heldigvis andre veier å gå som kan gi deg midlertidige løsninger.

Man kan nesten ikke snakke om dette emnet uten også å nevne penispumper, som ved hjelp av et stimulerende vakuum gir deg litt ekstra størrelse. De kan brukes både før onani og sex for å få en større og hardere reisning med midlertidig virkning. Høres dette interessant ut for deg, kan du lese mer om denne type produkt i vår ultimate guide til penispumper.

Du kan også gå til anskaffelse av et sleeve, som du kan bruke under samleie med partneren din. Et sleeve kan både gi deg en økt tykkelse og lengde avhengig av hvilken modell du velger, og hva du gjerne vil oppnå. Et sleeve er både enkelt å finne frem, og krever ingen annen forberedelse enn å sette det på innen du trenger inn i partneren din.