Anmeldelser

Miss Bi fra Fun Factory

– min nye bestevenninne!

Endelig! Roommaten min er ute, og jeg har leiligheten for meg selv. Nå skal min nye vibrator Miss Bi fra Fun Factory endelig prøves ut. Jeg har hatt den liggende i emballasjen i over en uke, og det har kriblet i fingrene (og andre steder) for å endelig få testet den ut. Jeg er typen som har flere sexleketøy enn sko, og allerede før jeg åpner pakken får jeg mitt nesten obligatoriske spenningskick over mitt nye leketøy.

Generelt:

Førsteinntrykket av vibratoren at den ligner en liten, tykk jente i en veldig stor eske. Inklusiv håndtak er den ikke mye lengre enn min håndflate, og virker på ingen måte for voldsom. Utformingen av vibratoren er svært myk og kurvet, og den er både flott og elegant å se på. Materialet er mykt og fleksibelt. Formen ellers er en ganske smal spiss, hvor den blir mye mer fyldig nederst, hvor vibrator til klitoris også sitter. Den har tre knapper i alt, og virker enkel og overskuelig.

Miss Bi emballage er en buttet lille sag i en meget stor æske...

Opplevelse og funksjoner:

Miss Bi er en dobbelvibrator. Det vil si den har to innebygde vibratorer: en til klitoris og en i skaftet, og dermed også til g-punktet. De to vibratorene har hver sin knapp på håndtaket, og man kan styre dem hver for seg. Det er en god løsning, især om man ønsker en kraftig pulserende vibrasjon mot g-punktet og en mindre intens vibrasjon på klitoris. Utover er den siste knappen en av/på-knapp.

Selve håndtaket er rundt med et hull igjennom seg, så det er enkelt å holde og styre dildoen. Man kan føre pekefingeren gjennom hullet, og styre knappene med tommelen. De tre knappene er enkle å finne, da de buler litt opp fra håndtaket. Så trenger man ikke bekymre seg for å famle i mørket eller kikke seg ned mellom beina hver gang man ønsker en nivåjustering. Man bør likevel ha styr på hvilke knapper som hører til hvilke funksjoner, så blir det lett å endre underveis.

Som regel har jeg ikke noe problem med å finne ut hvordan jeg slår på og styrer en vibrator, men med Miss Bi måtte jeg bruke litt tid på å sette meg inn i manualen. Jeg kunne ikke engang finne ut hvordan jeg slo den på med en gang. Det var noe irriterende siden jeg bare ville i gang med leken. Det viste seg at vibratoren var låst, men når jeg fikk lest manualen og låst frøkenen opp gikk det hele som en lek. Låsefunksjonen er til bruk under transport, så man er sikker på den ikke plutselig slår seg på av seg selv i stillekupeen på toget eller i kofferten på flyet, så på den annen måte er det en riktig smart funksjon.

De to vibratorene i Miss Bi har seks like funksjoner som kan styres uavhengig av hverandre. Hvis man dermed har styr på hvordan man endrer funksjonene på den ene, vet man det automatisk med den andre også. Det gjør det hele overskuelig, så man ikke behøver å navigere seg mellom 12 forskjellige funksjoner.

De seks funksjonene er inndelt i henholdsvis tre “alminnelige” vibrasjonsnivåer, som man kan justere etter eget ønske. Utover disse er det tre forskjellige vibrasjonsrytmer. Klitorisvibratoren ligger mest i overflaten med en vibrasjonshastighet på rundt fem, hvor g-punktsvibratoren kan kjennes mye mer i dybden, selv om den også har en vibrasjonshastighet på fem stykker (se min definisjon av vibrasjonene nederst på siden).

Sådan ligger Miss Bi i hånden

 

Bedømmelse:

Fun Factory gir sammen med kjøpet av Miss Bi en orgasmegaranti, og etter å ha vært i gang ca. 3 minutter kan jeg uten tvil skriver under på at denne påstanden er korrekt. Vibratoren er ikke annet enn fantastisk. Den tykke bunnen på dildoen gjør at man føler seg godt fyllet ut, og spissen når enkelt g-punktet. Klitorisvibratoren foran er svært fleksibel, og det er enkelt å plassere den riktig etter at dildoen er ført inn. De to vibratorene er kraftige, og derfor også veldig effektive. Det føles veldig deilig, og orgasmen er virkelig intens. Etter at jeg har fått pusten tilbake prøver jeg meg videre frem med de forskjellige nivåene og rytmene, hvor jeg skiftevis slår av og på de to vibratorene.

Miss Bi er virkelig et morsomt og stilig leketøy, og jeg nyter å teste ut de mange forskjellige kombinasjonene av vibrasjoner som man kan velge mellom. Jeg oppnår raskt klimaks igjen, og det er både g-punkt og klitoris som er på banen her. Og som en som aldri før har oppnådd g-punktsorgasme med onani før er jeg ikke mindre enn helt henrykt over produktet.

Hvis man foretrekker litt kraftige vibrasjoner er Miss Bi et veldig godt kjøp. Den krever at man bruker et par minutter på å lære seg de forskjellige funksjonene, men når dette er forstått går alt så lett som en lek. Miss Bi er uten tvil den beste vibratoren jeg noen gang har prøvd, og kan derfor varmt anbefale den.

Definisjon av vibrasjonene:

Det kan være vanskelig å forklare hvordan vibrasjoner i en vibrator føles. Samtidig er vi alle ulikt innrettet – noen elsker særdeles kraftige vibrasjoner, mens andre de mer svake. Jeg har plassert vibratorene sin hastighet/effektivitet på en skala fra 1 til 6, hvor 1 betyr svært svake vibrasjoner og 6 veldig kraftige vibrasjoner.

Jeg skiller også mellom de tre forskjellige vibrasjonsmåtene: de som ligger i overflaten, og de som er mer dyptgående/tunge, og dermed også de som ligger midt i mellom av dette. Jeg håper det kan gi en bedre fornemmelse av hvordan vibratorene er.

Tekniske spesifikasjoner:

Materiale: Medisinsk silikon.
Ftalatfri: Ja.
Størrelse: Lengde: 18 cm ink. håndtak. Innførbar: 8 cm. Diameter: 4 cm. på bredeste punkt.
Vanntett: Ja.
Batteritype: Oppladbart litium (USB-lader følger med).
Lydnivå: Forholdsvis støysvak.
Interface: Tre knapper.
Brukermanual: Engelsk, tysk.