Guides

Mathilde anbefaler: 5 ”must” til nattbordsskuffen

Ha alltid utstyret i orden før langturen!

Kanskje mer et tips for de lange fjellturene, men dette tipset kan jo også gjelde mange andre situasjoner. Når det kommer til et tilfredsstillende sexliv med eller uten en partner, mener ekspert i sexleketøy og stifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski:

”Alle kvinner fortjener å ha en helt spesiell og personlig nattbordsskuffe, fylt med deilige accessories til sexlivet. Derfor vil jeg gjerne gi mine beste råd videre til andre kvinner som gjerne vil ha sitt personlige utstyr i orden”. 

Mine 5 beste råd: Dette bør alle kvinner ha i nattbordsskuffen
sinful glidecreme

”Must” nr. 1: Et godt glidemiddel

Noe av det første som skal være på plass er et godt glidemiddel.

Mathilde Mackowski forklarer hvorfor:

”Når jeg skal anbefale sexleketøy, så starter jeg alltid med å spørre om de har tenkt på et godt glidemiddel. Et godt glidemiddel er det ultimate ”must”, da det gjør sexlivet enda mer behagelig”.

Men det er forskjell på glidemiddel.

Mathilde Mackowski anbefaler et silikonbasert glidemiddel, som har en lengrevarende glideevne, til intimmassasje og elskov, og et vannbasert glidemiddel sammen med sexleketøyet, slik at det får en mer glidende og myk overflate.

”Must” nr. 2: Et forførende blindfold
sinful blindfold

Dette er midlet hvis du vil oppnå maksimal nytelse.

Et blindfold er i virkeligheten noe som skal få deg til å slappe av og slippe kontrollen 100%. Her kan du gi deg hen til partneren din, og motta kjærtegn og oppmerksomhet uten å tenke på om du skal gjengjelde eller hvordan du skal gjengjelde.

Et blindfolk er dog ikke utelukkende tenkt til å gi kvinnen nytelse. Det kan også være godt for mannen, da han får lov til å bruke fantasien.

Mathilde Mackowski forklarer:

”Jeg vet at veldig mange kvinner har stor glede av et blindfold. Vi kvinner har ofte mer tankeræs enn menn, og derfor er det veldig fint å få hjelp til å slippe tankene. Man tillater oftest seg selv å nyte og å ta imot berøringer, samtidig som partneren din får glede av å bruke overraskelsesmomenter, når blindfoldet er i bruk”.

Mathilde Mackowski foreslår et blindfolk av sateng, da det er kjølende og behagelig å ha på.

”Must” nr. 3: En klitorisvibrator: Dette kan få deg tettere på din orgasme
rocks off vibrator

Dette er virkelig et ”must”.

For veldig mange kvinner kan det være en lang vei til orgasmen. Og dette av forskjellige årsaker, forklarer Mathilde Mackowski:

”Først og fremst handler dette om at du som kvinne blir fortrolig med din egen kropp. Hvordan fungerer du? Og hva føles deilig?”

”En orgasme kan være en nytelse, som oppstår ved berøring eller små vibrasjoner. Ingen kvinne er lik på dette punktet. Jeg tror det er viktig at vi passer på med å tro at en orgasme er likens for alle. Det er ikke alle som kan se måne og stjerner”.

Mathilde Mackowski foreslår en helt spesiell klitorisvibrator til nattbordsskuffen, som kan hjelpe deg på vei til din orgasme eller nytelse:

”Jeg pleier å anbefale ”Verdens Kraftigste Minivibrator”. Den er god ved direkte stimulering rundt klitoris, og personlig så liker jeg det diskré designet. Du kan faktisk ha den med i håndvesken uten problemer, og det elsker jeg”.

”Must” nr. 4: ”The Rabbit fra Sex and the City” – Carrie, Miranda, Charlotte og Samantha snakket santsinful rabbit vibrator

The Rabbit er nemlig fortsatt en sikker vinner og et absolutt ”must” til nattbordsskuffen. Og det med god grunn.

Mathilde Mackowski forklarer:

Det gode ved en vibrator som ”The Rabbit” er at du både kan stimulere klitoris og samtidig kjenne de pirrende innvendige rotasjonene. Det er særlig en vibrator for kvinner som nyter mye stimulering”.

Og så gjør det jo ikke noe at «The Rabbit» allerede har blitt godkjent av kvinnene fra «Sex og singelliv» for noen år siden. Her kan du se klippet med Charlotte som – ut av det blå – får et avhengighetsforhold til det populære sexleketøyet.

”Must-have” nr. 5: En ”alt-i-en” vibrator: Magic Wandmagic wand opladelig

Vi blir litt til hos jentene fra “Sex og singelliv”, da den klassiske Magic Wand, som Samantha elsker i den kjente tv-serien, også er en anbefalning fra Mathilde Mackowski:

Magic Wand er en av de kraftigste vibratorene du kan få. Jeg pleier å anbefale den da stort sett alle kvinner opplever masse nytelse med den. Og spesielt kvinner som føler at de har vansker med å få orgasme. Man kan heldigvis regulere styrken, slik at den kan brukes på mange forskjellige måter” slår Mathilde Mackowski fast.

Magic Wand kan til og med brukes over hele kroppen, da dens vibrasjoner også kan fungere som massasjeapparat ved f.eks. skuldre og nakke. Det er altså en super god ”alt-i-en”vibrator, som kan tilpasses den enkelte.