Anmeldelser

LELO Ora 2

Rolling rolling rolling…

Jeg må si det som det er: Det finnes ingen andre merker som LELO!

Kvaliteten, designet og utformingen er alltid super flott, og man merker at de har lagt mange tanker og krefter bak hvert eneste produkt. Prisen er også deretter, men man får hva man betaler for.

Denne uken har jeg testet en type leketøy som jeg aldri har prøvd før. Jeg har testet en oralsex-simulator.

LELO Ora 2 er en vakker, rund klitorisvibrator, som er litt annerledes fra de jeg har prøvd tidligere. Den har en liten kule i overflaten, som kjører rundt. Den skal stimulere følelsen av en tungespiss, som glir over og rundt klitoris.

Samtidig kan den vibrere, så man har mulighet for å få masse frekk stimuli på én gang – og det er jo ikke så dumt.

Som alt sexleketøy fra LELO er designet intet mindre enn vakkert. Det medisinske silikonet er helt vilt mykt. Og der hvor vibratoren er laget i hard plast, har de valgt å bruke en gullignende finish som får en til å tenke på luksus, champagne og kaviar. I midten av vibratoren er det et hull, som virker som et slags håndtak. Man fører peke- eller ringfingeren gjennom hullet, og så kan man enkelt styre de tre knappene på toppen med tommelfingeren. Veldig enkelt, og det gjør at den ligger helt perfekt i hånden.

LELO Ora har 10 forskjellige programmer. Det er noen hvor «tungen» kjører hele veien rundt, samtidig som den vibrerer i forskjellige rytmer. Det er programmer hvor «tungen» enkelt kjører fra side til side for å imiterer en tunge som slikker opp og ned. Man kan også velge innstillinger hvor det kun er «tungen» som er i gang, uten at vibratoren er skrudd på. Videre har LELO laget et program som heter SenseTouch. Dette programmet virker på den måten at jo hardere du presser vibratoren mot klitoris, jo kraftigere vibreren den. Det er rett og slett genialt! SenseTouch aktiveres ved å holde den midterste knappen inne i 3 sekunder.

Det er en deilig enkel betjening med kun 3 knapper. Én til programmene, samt pluss og minus. Jeg trenger derfor ikke å sette meg så mye inn i vibratoren, og er straks klar til å teste den ut.

Jeg prøver litt forskjellige programmer. Både med og uten vibratoren. Men jeg finner raskt ut at den lille rullende kulen ikke gjør så mye for meg, hvis ikke vibratoren er på. Videre bråker den en del, når det kun er kulen som er i gang. Følelsen av kulen som ruller rundt er litt spesiell. Den er litt hard og spiss, og jeg må innrømme at det ikke kjennes ut som oralsex. Det er uten tvil en opphissende følelse, og sammen med vibrasjonene kan jeg godt oppnå orgasme.

Når man justerer på pluss- og minusknappene er det mest vibratoren som justeres. Man kan ikke endre hastigheten på «tungen» noe særlig, noe jeg synes er synd da det kunne vært et stort pluss hvis man kunne skru opp tempoet når man nærmer seg klimaks. Men til gjengjeld har SenseTouch’en blitt brukt flittig.

Vibratoren er vanntett, og når jeg er ferdig rengjører jeg den enkelt ved å gi den en god spyling under vannkranen og henger den til tørk på dørhåndtaket, slik at den er ren og klar til neste gang.

IMG_8354

Hva er dommen?

Som sagt så er det en lekker vibrator kvalitets- og designmessig. Men den selges som å skulle være en oralsex-simulator, og jeg synes ikke det er mye følelse av oralsex. Vibratoren i den er kraftig og supergod, og jeg hadde ikke problemer med å oppnå orgasme. Men til dén prisen forventer jeg et mer lydsvakt produkt, som lever opp til det den selges som. Jeg gir den derfor 3 stjerner.