Anmeldelser

Lady Bi fra Fun Factory

Da jeg fikk vite at det neste produktet jeg skulle teste var Lady Bi fra Fun Factory ble jeg helt i fyr og flamme. En virkelig stilig Lady med pirrende kurver. Ut i fra bildene jeg hadde sett av Lady Bi på forhånd så den også ut til å være en større versjon av Miss Bi, som jeg testet ut for noen måneder siden. Og har dere lest min anmeldelse av den, kan dere kanskje huske jeg var intet annet enn henrykt, og jeg ble derfor ekstra nysgjerrig på Lady Bi. Nå kom endelig muligheten til å teste den ut.

Da jeg åpnet esken med Lady Bi ble jeg også begeistret. Jeg fikk en flott Lady i mørk lillafarge, som er en av mine absolutte favorittfarger. Utover dette har den et enkelt med elegant mønster ned langs skaftet, som i tillegg gir noen ekstra kurver. Jeg ble derfor også interessert i å finne ut om de også hadde en funksjon, eller om de kun er der av estetiske grunner.

Generelt:

Lady Bi er en dobbelvibrator. Det vil si den har to innebyggede vibratorer: Én foran til klitoris og én i skaftet, som også kan stimulere G-punktet. De to vibratorene har hver sine knapper på håndtaket, så man kan styre dem uavhengig av hverandre, noe som er en veldig fin funksjon hvis man ønsker kraftige vibrasjoner mot G-punktet og mildere mot klitoris – eller omvendt. Det er også en egen av/på-knapp.

Lady Bi styres på samme måte som som sin lillesøster Miss Bi, og siden jeg er kjent med den modellen, var det ikke noe problem å forstå hvordan Ladyen skulle håndteres. Er man ikke vant med Fun Factorys dobbelvibratorer anbefaler jeg at man prøver seg litt frem med de ulike vibrasjonene innen man tar den i bruk, for å finne ut hvor heftige de er og hvordan man styrer dem på knappene.

De to vibratorene i Lady Bi har seks funksjoner som er like. Så har man styr på hvordan man skifter vibrasjonene på den ene, er det helt likt på den andre. Det gjør det hele enkelt og overskuelig, så man ikke trenger å navigere seg gjennom 12 forskjellige funksjoner. Funksjonene på vibratorene har tre “alminnelige” vibrasjonsnivåer, for så å gå over i tre vibrasjonsmønstre. Klitorisvibratoren sine vibrasjoner ligger “i overflaten” av motoren, mens i skaftet føles vibrasjonene mye dypere.

Opplevelse:

Som nevnt minner Lady Bi om lillesøsteren Miss Bi, men det er naturligvis også noen viktige forskjeller. Den største forskjellen er størrelsen. Lady Bi er 22 cm i alt, hvor 13 cm kan innføres. Det synes jeg er en veldig god lengde, så man kan føle dildoen et godt stykke opp i seg, uten at det hverken blir for voldsomt eller for kjedelig.

Lady Bi krummer seg lett i tuppen, som gir virkelig god G-punktsstimulasjon. Siden kvinner er innrettet noe forskjellig, sitter ikke G-punktet alltid på helt samme sted. Derfor kan noen kvinner med fordel føre dildoen lenger inn enn andre for å få samme nytten av G-punktsstimulien. Dette lar seg enkelt gjøre siden Lady Bi har en så god lengde.

Dildoen har en deilig, fleksibel overflate. Den er enkel å dreie og vri på når den er innført, så den trykker på de helt riktige “knappene”. Mønstrene ned langt dildoen kjennes ikke så godt, men jeg føler heller ikke at det er nødvendig. Dildoens form og størrelse er alene så bra, at man ikke savner noe. Vibrasjonene er så kraftige at det kan merkes godt i hele det nedre området.

Klitorisvibratoren som sitter i enden av skaftet, har et veldig smart design. Den har en spiss tupp og en så god lengde at den sikrer god stimulasjon av klitoris når dildoen er innført, uavhengig om din klitoris sitter lavt nede eller litt høyere oppe ved venusberget. Jeg hadde i alle fall ingen problemer med å få til en god klitorisstimuli mens dildoen var innført – og det hele gav meg raskt noen virkelig kraftige orgasmer.

Siden mitt G-punkt ikke sitter særlig langt oppe, var det derimot litt vanskeligere å få optimal G-punktsstimulasjon samtidig med klitorisstimulasjon, men man kan jo ikke alltid få i både pose og sekk. Hvis jeg derimot trakk dildoen litt ut, oppnådde jeg en virkelig god G-punktsstimulasjon, så ble det heller morsomt og pirrende å leke med de to områdene skiftevis.

Bedømmelse:

Jeg har alltid vært stor fan av Fun Factorys produkter, og etter de siste to produktene deres, er gleden bare enda større. Deres produkter er morsomme, fargerike og i en helt utrolig god kvalitet. Lady Bi er absolutt til å anbefale. Den har noen virkelig kraftige vibrasjoner som bidrar til at det hele blir en stor fornøyelse.

Se Lady Bi fra Fun Factory i shoppen her.

Tekniske spesifikasjoner:
MATERIALE: Medisinsk silikon.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: Lengde: 22 cm inkl. håndtak. Innførbar: 13 cm.
BATTERITYPE: Oppladbart lithium (USB-lader følger med).
INTERFACE: 3 knapper.
BRUKERMANUAL: Engelsk, tysk.