Guides

Klitorisvibrator – The Ultimate Guide

Går du deg vill i denne skogen av klitorisvibratorer? Det er ikke egentlig så rart, for det er så mye å velge mellom. I løpet av de neste minuttene vil vi gjerne holde deg i hånden og sørge for at du blir klokere på en av favorittene innen sexleketøy i hele verden: Klitoris vibrator.

Det er et uendelig antall utgaver og design, så om du er nybegynner eller er mer erfaren, så er det definitivt en som kan bli din favoritt lekekamerat. Det finnes noe for de utålmodige, de forsiktige, de eventyrlystne og for de konstruktive. Det finnes også en for de som ikke visste at de trengte den.

I resten av innlegget vil vi derfor belyse hva en slik klitorisvibrator er, hvordan man får den beste klitorisorgasmen, hva slags som finnes, og som vi selv synes er de beste på markedet, og så avslutter vi med noen få gode råd slik at du har full oversikt over hvordan du kan tilfredsstille deg selv.

Hva er en klitorisvibrator?

Ja, hva er det egentlig? En klitorisvibrator er et stykke nytelse laget av ABS-plast eller silikon, som enten vibrerer, rumler eller pulserer i forskjellige hastigheter på og rundt klitoris. Det er ingenting som skal opp noe steder, det er bare fokus på ytre stimulering.

Det handler om din glede og den stimulans som tilfredsstiller nettopp deg. Enten du er interessert i presis og målrettet stimulering som ville gjort en snikskytter stolt, eller om du foretrekker det sakte og oppløftende, hvor tiden ikke er en faktor, så er denne typen klitorisvibrator den perfekte måten å gå i Christopher Columbus sine fotspor og dra på oppdagelsesreise.

La oss hoppe videre til hovedfunksjonen bak Guds gave til kvinner, og hvorfor det er nettopp denne typen sexleketøy som kvinner kommer tilbake til igjen og igjen.

Hvordan få en klitoris orgasme?

Den klassiske klitorisvibratoren kommer ikke fra himmelen, men orgasmene den gir deg kan ta deg dit. Derfor må du selvfølgelig også vite hvordan du får en orgasme.

Hvis du er en av dem som har en klitoris, vil hele området rundt klitoris lengte etter berøring når du blir opphisset. Selvfølgelig kan du ta affære med fingrene selv eller involvere en partner, men du kan definitivt også få kjærlig assistanse fra din favoritt klitorisvibrator. Hvis du er usikker, eller litt grønn i forhold til hvordan du faktisk får en orgasme, uansett hva og hvem du involverer, har vi laget en detaljert guide til klitorisorgasmer, som du alltid kan støtte deg på.

Kvinne i hvitt undertøy

Du får kanskje ikke orgasme hver gang du engasjerer din klitorisvibrator, men det er en fin måte å bli kjent med deg selv på. Fordi du selv kan kontrollere tempoet og vibrasjonene, er det lettere å finne ut hvordan og hva som skal til for å få deg nærmere klimaks.

Når stedet er lokalisert, bør det masseres og kjærtegnes med forskjellige intensiteter, rytmer og hastigheter. Føl deg frem og føl etter hva som er det riktige for deg. For noen føles det varmt, andre føler en skarp følelse, og for andre er det noe helt annet igjen. Det er her din nye klitorisvibrator kommer inn i bildet og hvilke du kan velge mellom.

Hvilke fantastiske klitorisvibratorer finnes der ute?

Som vi kom inn på tidligere, er det noe for enhver smak, lyst og nysgjerrighet. Alle har forskjellige preferanser, og det er individuelt, hvor følsom du og nerveendene dine er, hva du tenner på og hvilket temperament du har. Det handler om å finne ut hva du synes er fantastisk. Vi starter derfor med en tidløs favoritt klitorisvibrator:

Største er ikke alltid best

En ekstremt populær klitorisvibrator er det som kalles en minivibrator. Det er flere forskjellige design, men det som alle har til felles er at de er små og utrolig effektive. Du kjenner kanskje allerede til det som kalles en bullet, som er både kjent og beryktet fordi den kan brukes av alle, og fordi den leverer så godt som hver gang. Årsaken til dette er den lille og kompakte designen. Bullets kommer vanligvis i en enkel design, formet som en patron, derav navnet. Hodet i seg selv kan variere fra å være spiss, avrundet eller med en flat side slik at det nesten ligner en leppestift. Du velger ut fra hvor intens og direkte stimulering du ønsker. En god tommelfingerregel er: Jo mer spiss hodet er, jo mer direkte vil vibrasjonene være på klitoris.

svart minivibrator

 

Materialet er vanligvis ABS-plast, så den lille kulevibratoren virker hard, som gjør det lett å kjenne når den treffer riktige punkter. Noen kommer med PU-belegg, slik at overflaten i seg selv blir litt mykere og vibrasjonene er mindre intense. Selve størrelsen er ofte mellom 7-10 cm, slik at den er lett å oppbevare, ta med seg på turer, og så kan den enkelt inkluderes med en partner.

Pekefinger eller ikke, en fingervibrator er alltid en god idé

Hvis en bullet ikke er helt det du leter etter, kan det være lurt å vurdere en fingervibrator i stedet. Denne typen er plassert på fingeren slik at den følger bevegelsene dine. På den måten kan du lettere kontrollere nøyaktig hvor du blir kjærtegnet og hvor intenst det skal være. Samtidig er overflaten større og materialet er vanligvis silikon, slik at vibrasjonene i seg selv føles mildere. Derfor er fingervibratorer også ideelle å bruke til edging og orgasmekontroll uavhengig av erfaringsnivå.

svart fingervibrator

 

Involver partneren din i leken og gi fingrene en helt ny dimensjon når du skal nyte hverandre.

Hokus pokus Magic Wand i fokus

Hvis du liker de dype, rumlende, kraftige vibrasjonene, så er det en tryllestav du ser etter. Egentlig er de ment å massere ømme muskler, noe de også gjør upåklagelig, men hvor de virkelig kommer til stykket er i det intime området.

Vi kobler de kraftige vibrasjonene og den magiske tryllestaven sammen fordi omdreiningene (runder per minutt) blir nesten like kraftige som en gjenomsnittlig vaskemaskin, som er rundt 14 000 RPM. Det høres ikke super sexy ut, men til gjengjeld er det effektivt. Det er derfor viktig at du starter på det laveste nivået når du slår på tryllestaven din og sakte øker intensiteten. Hvis du vil bli ekspert i dette feltet, har vi samlet 10 tips for å få mest mulig ut av din tryllestav.

Magic Wand vibrator svart

 

Den voksne, materielle versjonen av en klitorisvibrator, forkledd som en tryllestav, er derfor for deg som liker stimulering i et større område, da den ikke treffer direkte på et valgt sted på klitoris, men tar seg av alle nerveender på en og samme tid. Kombinert med kraftige vibrasjoner, er den også ideell for deg som har redusert følsomhet i det intime området.

De fleste magiske tryllestavene har et hode laget av silikon, og virker enten glatt eller litt rillet. Halsen er vanligvis fleksibel, slik at du kan få målrettet stimulering, uansett hvor på kroppen du bruker den. De er tilgjengelige både med og uten ledning, men hvorfor egentlig? Fordi de kan bare være så kraftige på grunn av tilkoblingen til en direkte strømforsyning. Imidlertid har de fleste merker nå et ganske bra, trådløst alternativ hvis du ikke har plass til flere ledninger i hjemmet ditt.

Hvis dette høres ut som noe du virkelig vil prøve, men synes det er litt for voldsomt, så finnes det også mini-wands. De har samme funksjon, men kommer i en mindre versjon og med litt mindre kraft, som gjør dem til et godt nybegynnerprodukt.

Klitorisstimulator – gaven du ikke visste at du manglet

I prinsippet kan de ikke kalles en klitorisvibrator, men en klitorisstimulator er bare så fantastisk at vi ikke kan hoppe over den. Hvis du ikke ennå har hatt gleden av å bli kjent med en stimulator, har vi den perfekte gaven for deg.

Stimulatoren har ikke direkte kontakt med klitoris. I stedet plasserer du åpningen over den, og du vil føle enten pulserende lufttrykk eller lydbølger som masserer deg, som gir assosiasjon til oralsex. Det er ikke sikkert du vil oppdage bedrageriet, men la oss si det slik: Hvis vi hadde autoritet til å dele ut Krigskorset, ville disse stimulatorene stå først i køen.

Populariteten deres gjenspeiles tydelig i det raskt voksende markedet. De er tilgjengelige i mange forskjellige versjoner og størrelser, med tilhørende intensiteter. De aller fleste av dem er oppladbare og vanntette, og noen av dem kan til og med kombineres med app-styring. Åpningen er i utgangspunktet laget av silikon, slik at bølgene kan kjærtegne deg ubehemmet.

Womanizer Premium

Hvis du allerede er overbevist, press start og hopp direkte på Womanizer Premium Clitoral Stimulator, som med Smart Silence og Autopilot er stimulatorenes førstedame. Den oppfyller sin rolle i verden til perfeksjon, og den får definitivt også førsteplassen i ditt hjem.

Klitorisstimulator svart

 

Satisfyer Pro 2

Hvis du ikke kan få tanken om en stimulator ut av hodet ditt, forstår vi deg godt. Hvis du vil prøve deg på trenden før du legger inn en større investering i klitoris-velvære så er Satisfyer Pro 2 den sikre vinneren hvis du vil ha en uforglemmelig første gangsopplevelse.

klitorisstimulator

 

Hvis du fremdeles ikke er helt overbevist, er det en beundringsverdig haug med anmeldelser på mange av stimulatorene, hvorav noen er fra kvinner som aldri har klart å få orgasme før. Vi sender takk, god karma og alle slemme tanker til Climax Gods.

De 5 beste klitorisvibratorene

Hvis du sitter med et ønske om å rope «En av hver, takk!», så forstår vi deg godt. Men for enkelhets skyld har vi satt sammen en topp 5, slik at du har et veldig bra sted å starte når du trenger å plukke ut din klitorisvibrator.

Sinful 10-speed Bullet Vibrator

Den beste bulletvibrator som alltid leverer med sine 10 effektive vibrasjonsinnstillinger er Sinful 10-Speed Bullet. Bruk den alene eller sammen med partneren din. Den kan også plasseres i en sleeve, en harness eller veske – agendaen er opp til deg.

svart mini bullet vibrator

 

We-Vibe Touch Klitoris Vibrator

Hvis du sitter og tenker at du fortsatt venter på den rette, vil vi introdusere deg for We-Vibe Touch Clit Vibrator. Tuppen har samme form som en bullet, men resten av kroppen er bøyd og med en litt buet overflate, som er plassert over klitoris. Den masserer og erter mens den sakte bygger opp orgasmen til du slipper taket og overgir deg til ren ekstase.

lilla klitoris vibrator

 

Sinful Luxy Magic Wand Vibrator

Hvis du er nysgjerrig på tryllestav og vil prøve en av dem som virkelig lar seg kjenne, så er Sinful Luxy Extra Powerful Magic Wand den du bør se nærmere på. Med 7500 RPM er du godt dekket når du trenger å bli litt bortskjemt.

svart magic wand

 

Fun Factory Be One Finger Vibrator

Hvis du er klar for å pirre hele kroppen, er Fun Factory Be One Finger Vibrator klar for deg. Utforsk dine erogene soner før du beveger deg lenger ned og begynner å bygge en orgasme med din lekne klitorisvibrator.

svart finger vibrator

 

Velve Chloe Luxury Klitoris Vibrator

Med Velve Chloe Luxury Clitoris Vibrator får du en eksklusiv og unik opplevelse. Hvis du vil bli pirret, kjærtegnet og ha fantastiske orgasmer, er dette en sikker vinner enten du bruker den alene eller med en partner.

lilla klitoris vibrator

 

4 tips for bruk av din klitorisvibrator

Bare kall deg selv en ekspert fordi du har nå all den kunnskapen du trenger. Vi har bare noen få små triks som det alltid er bra å huske på når du kommer i gang med din klitorisvibrator, uavhengig av kompetanse.

Glidemiddel

En ofte glemt perle for å oppnå orgasme både med og uten vibrator er glidemiddel. Selv om kvinner lager sin egen naturlige smøring, kan glidemiddel være en kjærkommen hjelp slik at upassende friksjon ikke oppstår. Ved å involvere det hemmelige våpenet fra starten, er det noe lettere å komme til stedene hvor sol, måne og stjerner ikke skinner.

Utforsk kroppen din

Det er ikke et suksesskriterium i seg selv å oppnå orgasme, fordi det handler om så mye mer. I stedet er det viktig at du blir kjent med kroppen din og deg selv slik at du kan slappe av og nyte sensasjonen. Det kan være lettere sagt enn gjort, uansett hvilken alder du er, men du trenger ikke å haste. Start med å og kjærtegn deg selv f.eks. på brystene eller venusberget og deretter bevege deg rundt på kroppen. På et tidspunkt vil du få lyst på mer, og da er det praktisk å ha din favoritt klitorisvibrator klar til bruk.

Bruk den med en partner

Som en ekstra bonus kan klitorisvibratoren din brukes med en partner. Det kan være som en del av forspillet, der du stimulerer andre steder på kroppen, som brystvorter, nakke og ved anus. Når du ikke kan holde deg selv tilbake lengre, kan de også brukes under samleie hvis du ønsker en helt ny dimensjon til leken.

Rengjøring

Når du har hatt fest, må du alltid rydde opp og gjøre rent. Heldigvis er det litt lettere med sexleketøy enn med nyttårsaften. Vask klitorisvibratoren din med varmt vann og såpe, eller bruk et rengjøringsmiddel for sexleketøy. La dem lufttørke slik at de er helt klare til bruk neste gang du får lyst på fyrverkeri.

 

God fornøyelse!