Anmeldelser

Kaerlig Massasjeolje

I over to år har jeg sverget til ganske vanlig mandelolje når jeg har gitt eller mottatt en deilig massasje, enten det har vært som en del av et pirrende forspill eller som den beste behandling mot ømme og stive muslker. Jeg syns massasjeoljer ofte blir fettete og klistrete eller at de forsvinner inn i huden alt for raskt. Men ikke mandelolje. Den har vært min absolutte favoritt når musklene har hatt bruk for litt ekstra omsorg eller det har vært stemning for en romantisk og sexy stund med min partner. Derfor var jeg også en smule skeptisk over å skulle bytte ut min høyelskede favorittolje med en ny variant. Men sagt mellom oss, så så jeg da også den perfekte mulighet for en ekstra omgang herlig kroppspleie – og hvem sier nei til det?

Generelt
Kaerlig Massasjeolje kommer i en klar flaske med et enkelt og nordisk uttrykk. Jeg digger den stilen og utseende, og innpakningen er flott og diskré, så den til og med kan stå fritt fremme på badet eller nattbordet. Kaerlig massasjeolje er økologisk, hvilket har fått en større og større betydning for meg med årene og jeg verdsetter produkter som er hud- og allergivennlige. Det betyr nemlig for meg at jeg bedre slapper av og kan gi meg fullstendig slipp til massasjen uten å bekymre meg om skadelige tilsetningsstoffer.

Opplevelse og bruk
Hetten på flasken gjør oljen veldig enkel å dosere. Den føles fløyelsmyk mellom hendene og på huden, og duften er ren og nøytral. Ganske raskt er det nødvendig og tilføre mer olje, og jeg frykter umiddelbart at oljen opptas for raskt i huden og at den derfor ikke er drøy i bruk. Etter andre påføring er det likevel som om huden er gjennomfuktet, mettet og silkemyk, og hendene glir lett og ubesværlig over kroppen – uten at den samtidig svømmer i olje. Det er en vannvittig deilig og luksuriøs følelse, og min personlige ‘massør’ anvender både lette strøk uten friksjon og målrettede, dyptgående trykk uten at hendene sklir bort i overflod av olje.

Kaerlig Massasjeolje kan også brukes til de intime områdene, hvilket er et stor pluss! Det er virkelig fint at man kan la seg rive med underveis uten å stoppe opp og skifte til en annen olje og helt uten å skulle vaske hendene først. Som bonus følte jeg det heller ikke nødvendig å skylle oljen av etter massasjen var overstått. Tvertimot gjorde det bare opplevelsen enda bedre at jeg kunne la resten av oljen bli sittende og gjør huden enda mer myk og deilig, uten at den gav flekker på sengtøy og klær.

Bedømmelse
Kaerlig Massasjeolje har bestemt gitt min elskede mandeolje kamp til målstreken. Jeg ELSKER at den er økologisk, og den er uten tvil et kjærlig valg til min kropp. Med riktig dosering er glideevnen helt i topp, og følelsen på huden er den beste jeg har prøvd som ikke er på et spa. Om Kaerlig er en anelse mindre drøy i bruk enn mandeloljen eller om jeg bare har fått litt mer massasje etter at den kom på nattbordet, har jeg litt vanskelig for å vurdere, men jeg vil heller bruke den ekstra mengden og få kvalitet fremfor kvantitet.

Kaerlig Massasjeolje fortjener 5 skinnende stjerner!