Nyheter

Julekalender til menn

Julen nærmer seg. Vi kan se frem til en magisk tid vi tilbringer med de vi er glade i. Høytiden bærer preg av mange tradisjoner og en av de nyere tradisjonene er julekalendere. De gjør førjulstiden enda mer spennende siden de lader opp til julaften med en liten gave hver dag fra 1. desember.

Før i tiden var julekalendere forbeholdt de minste, men i dag kan heldigvis de voksne også ta del i moroa. Det finnes nesten like mange ferdiglagde kalendere til voksne som det gjør til familiens yngste medlemmer. Men i motsetning til barnas kalendere, som for det meste inneholder godteri eller leker, kan de voksnes kalendere inneholde alt fra mat og drikkevarer til kosmetikk og kroppspleie.

Vi ser oftere og oftere at partnere kjøper kalendere til hverandre, og derfor finnes det et voksende marked for julekalendere til menn men også til kvinner. Selv om sjokoladekalendere fremdeles er svært populære, er det også en økende interesse for mer utradisjonelle kalendere.

Hvis vi spesifikt ser på tradisjonelle julekalendere til menn finnes det et utall av muligheter. Er du ute etter tips til hvilke julekalender til menn du bør kjøpe, kan du blant annet finne 24 små gaver i form av kaffe, øl, barbersaker, parfyme og mye mer. Men hva med en kalender som begge får glede av i førjulstiden?

Vi i Sinful har i flere år laget erotiske julekalendere for å glede par i førjulstiden. Dersom idéen om små, opphissende overraskelser høres ut som noe for dere, bør du ta en titt på våre kalendere for julen 2021.

 

Julekalendertips til mannen som har alt

Du kjenner selvfølgelig den normale kalenderen hvor det er 24 overraskelser, kun til han. Dette er jo også helt fint, men ville det ikke vært morsommere med noe dere kunne nyte sammen? Vi har to gode tips til julekalendere til menn som dere begge kan få glede av og som din bedre halvdel garantert vil elske å dele med deg: Sinful Classic Julekalender og Sinful Deluxe Julekalender.

Dersom du velger enten Sinful Julekalender eller Sinful Deluxe Julekalender, får dere i alt 24 erotiske overraskelser. De to kalenderne inneholder både produkter til menn, kvinner og par som dere kan få varmen med på de kalde vinternettene.

I fjor var både Sinful Classic og Sinful Deluxe utrolig populære blant begge kjønn. De ble utsolgt på rekordtid, til stor frustrasjon for alle dem som ikke rakk å få et eksemplar hjem i tide. I år har begge kalendere fått en oppgradering basert på tilbakemeldinger fra fjorårets kunder, og har derfor enda mer av det du liker. Men i likhet med fjorårets kalendere, fås også årets utgaver kun i et begrenset antall – så det gjelder å være rask hvis du vil vil sikre deg et eksemplar.

Nedenfor vil vi gå mer inn på forskjellene på de to utgavene og produktene i de. Vi vil naturligvis ikke ødelegge overraskelsen ved å røpe alt for mye, men for den helt nyskjerrige leser gir vi et lite smuttskikk lengere nede. På den måten kan man få litt bakgrunnsinfo før man treffer valget om hvilken kalender man skal gå for.

Frekk julekalender til ham: De to mulighetene

Som nevnt tidligere har vi i år to frekke julekalendere til menn som du og partneren din kan nyte hele desember. Nedenfor beskriver vi hver av kalenderene, så du kan ta stilling til hvilken som ville passe dere best.

Gi Sinful Classic Julekalender til mannen som er seksuelt eventyrlysten

I løpet av de siste par årene er Sinful Classic Julekalender blitt den mest solgte erotiske julekalender til menn i Skandinavia, og er blitt kjent gjennom landsdekkende TV. I fjor ble det solgt rekordmange Classic-kalendere i både Norge og de andre skandinaviske landene.

Classic er det perfekte valget for par som kanskje ikke har så mye erfaring med sexleketøy fra før, men som er klare for å utforske hverandre og ta sexlivet til nye høyder. 2021-utgaven av Classic består av 24 nøye utvalgte produkter som er laget av kroppsvennlige materialer alle kan bruke. Sinful Classic Julekalender koster 995 kr, men den samlede verdien av produktene er på hele 3.000 kr, så du får mye valuta for pengene når du kjøper denne kalenderen.

Et utvalg av sexleketøyet man finner i Sinful Classic Julekalender 2021

 

Innholdet i denne kalenderen er godt og variert, så det er en god måte å kaste seg ut i det – kanskje finner dere noen ting som dere ikke engang selv visste dere tente på?

Hvis Classic føles som den rette julekalenderen til mannen i ditt liv, anbefaler vi at dere åpner lukene sammen og tar imot innholdet med et åpent sinn. Selv om sexleketøy kanskje ikke har vært en del av sengelekene deres tidligere, er vi sikre på at dere vil like dem hvis dere tør å utforske produktene i fellesskap. Kort fortalt er dette typen produkt man får i Classic:

  • Sexleketøy: Så mye som 16 stk frekt sexleketøy
  • Erotisk tilbehør: 3 erotiske accessories som kan brukes som ekstra krydder på soverommet
  • Produkter til bondage: 5 stk bondageprodukter – bare for å gjøre alt litt frekkere

Helt eksklusivt for bloggen kan du få et sneakpeak på innholdet av Classic 2021:

Sinful Oppladbar Power Bulletvibrator: Et magisk og multifunksjonelt verktøy. Det kan både brukes alene og i kombinasjon med andre leketøy. Den er designet sånn at den passer til et hav av forskjellige sleeves, så mulighetene for å forhøye nytelsen er mange. Med 10 (!) forskjellige vibrasjonsnivå er du garantert en stimulerende og uforglemmelig opplevelse.

Sinful Mini Wand Vibrator: Det er magi i luften med denne skjønne mini wand vibratoren. Hva enn den skal brukes til, om det er avslappende massage eller en fortryllende orgasme, så er du sikret en nydelig opplevelse. Den er perfekt til både klitorisstmulring og ethvert andet område på kroppen som har bruk for dype vibrasjoner.

Sinful Sailor Analplugg: Utforsk de mange mulighetene for anal stimulering med denne fantastiske analpluggen. Anus er et av de områdene på kroppen, som byr på mest nytelse, så det er mye å hente i å utforske anal lek. Denne begynnervennlige analpluggen kommer i en nybegynnervennlig størrelse med en glatt silikonoverflate som gjør den lett å bruke.

Fem sexleketøy fra Sinful Classic Julekalender 2021

Sinful Exotic Feather Tickler: Aktiver alle nerveendene med denne kilende og lekene eksotiske fjæren. Få din partner til å riste av lyst og forventning når du kjærtegner hele kroppen deres med silkemyke stryk.

Sinful Mini G-punktsvibrator: G-punktet kan være kilden til de dypeste og mest intense orgasmene for kvinner, men det kan ta tid å nå punktet hvor man når klimaks. Med denne lekre G-punktsvibratoren får du et ergonomisk design med et bua hode som gjør den perfekt til å treffe det helt rette punktet.

Sinful Couple Love Sleeve: Denne er perfekt til å stimulere både g-punktet og klitoris samtidig som man har penetrasjonssex. Den vibrerende bulleten vi har beskrevet ovenfor kan settes inn i sleevet og gir en intens og stimulerende sensasjon for begge parter.

Alt sammen har en samlet verdi på 3.000 kroner.

 

Med andre ord er det både vibrasjoner, forskjellig soft bondageutstyr og masse andre spennende, utfordrende og gøye ting til soverommet. I fjor var Classic-utgaven den mest populære erotiske julekalenderen i hele Norden. Det var den bl.a. fordi vi fylte den med masse lekre produkter med lang holdbarhetsdato og mange funksjoner. Vi kan med stolthet si at vi har gjort det samme i år. Mer konkret har vi gått gjennom produktene fra sist år og spurt oss selv; «Hvordan kan vi gjøre det bedre i år?». Svaret på det er at vi har sett på alt fra levetid til funksjonalitet og funnet noen nye, spennende produkter til samlingen.

Gi Sinful Deluxe Julekalender til mannen som verdsetter kvalitet

Luksuriøse Sinful Deluxe Julekalender er et must-have hvis dere har erfaring med sexleketøy fra før og vil supplementere samlingen deres med stilfulle produkter av høyeste kvalitet. De 24 overraskelsene kan nytes hver for seg, så dere får en helt ny opplevelse hver dag, men flere av produktene kan også kombineres for å stimulere kroppen på flere ulike måter samtidig. Dere får frekke overraskelser fra kjente varemerker som Obaie og Sinful, samt nye frekkaser som Mr. Membr og Amaysin.

Et utvalg av sexleketøyet man finner i Sinful Deluxe Julekalender 2021

 

Sinful Deluxe er ideell til dere som har hatt en Classic-kalender før. Det er den fordi produktene er helt annerledes og har sterkere vibrasjoner, frekkere tilbehør og flere spennede bondageprodukter dere kan nyte sammen.

Helt konkret har vi i Deluxe julekalenderen til ham inkludert disse typene produkter:

  • Først og fremst har vi 2 erotiske accessories – det er det ekstra krydderet på soverommet som gjør alt enda frekkere.
  • Videre er det 16 stk. frekke sexleketøy som vi håper setter ordentlig gang på fantasien.
  • Til sist har vi i Deluxe 2021 inkludert 6 bondageprodukter.

Vi vil ikke ødelegge overraskelsen med å avsløre alle produktene det er snakk om, men vi kan løfte sløret på 6 av de nedenfor, så man får en smakebit:

Amaysin Limited Edition Wavy Vibrator: La nytelsesbølger flomme gjennom deg når du bruker Amaysin Wavy Vibratoren. Den er designet for å kunne nå alle de riktige punktene og har et hav av vibrasjonsinnstillinger. Denne vibratoren er nøkkelen til mange sensuelle, uforglemmelige øyeblikk.

Obaie Blindfold: La de andre sansene dine bli skjerpet når du fjerner synssansen. Dette blindfoldet opphøyer opplevelsen, så selv den minste berøring får deg til å skjelve av nytelse. Med det myke materialet på innsiden og den justerbare reimen er du sikret at den sitter både godt og behagelig.

Sinful Oppladbar Bulletvibrator: Denne bulletvibratoren vil bli din følgesvenn på nye sexy eventyr. Med sin praktiske størrelse og 10 forskjellige vibrasjonsnivåer kan du nyte den over hele kroppen og enkelt ta den med utenfor hjemmets fire vegger.

Sinful Jewel AnalPlugg i Metall – Small: Anus er et av de mest følsomme områdene på kroppen og dermed også en stor kilde til nytelse. Med denne flotte og glitrende analpluggen kan du utforske anal stimulasjon og åpne opp for en ny verden av nytelse.

Sinful Egg Sleeve: Dette sleevet kan brukes sammen med bulletvibratoren og settes inn i vagina. Der kan de stimulerende vibrasjonene styres av den fjernkontrollen som følger med. Det kan garantert gjøre forspillet deres en hel del mer spennende.

Sinful Teaser For Two Sleeve: Sett inn bulletvibratoren i dette sleevet og opplev en unikt pirrende følelse. De små ørene på din nye, magiske venn kan brukes til å stimulere enhver kroppsdel – særlig penisstrengen og klitoris vil være høyst takknemmelig for dette leketøyet.

Alt sammen til en verdi på 4.900 kr.

Sexleketøy fra Sinful Deluxe Julekalender 2021

Introduser sexleketøy i parforholdet med en frekk julekalender til ham

Hvis sexlivet er blitt en smule monotont og du syns det er vanskelig å ta snakken med partneren din om det kan en frekk julekalender fra Sinful være til stor hjelp. For mange mennesker kan sex være vanskelig å snakke om, selv om man befinner seg i et forhold man er trygg i, hvor man elsker hverandre og hvor man føler man kan snakke om alt (annet).

Det gode ved Sinfuls julekalendere er at ingen av dere vet hvilke overraskelser den gjemmer på. Når dere sammen kan få forløst denne spenningen, ved å åpne dagens luke sammen, kan det puste liv i glødene som tenner for dype og pirrende samtaler om preferanser, fantasier og hva man generelt vil ha ut av sexlivet sitt. Det vil skape en større intimitet i forholdet deres og vil bringe dere nærmere hverandre – og dét gjelder selvfølgelig både på og utenfor soverommet.

Selv om julekalenderen til ham inneholder 24 erotiske gaver er det viktig å huske at dere ikke trenger å bruke dagens overraskelse samme dag. Det er helt i orden å ta pauser i løpet av desember og spare noen av sexleketøyene til senere bruk. På den måten har dere hele tiden nytt sexleketøy tilgjengelig som dere kan ta frem når dere vil gjøre en koselig kveld til noe ekstra frekt. Det gir dere også mulighet for å utforske de enkelte elementene mer i dybden så dere får mest mulig ut av alt det de frekke lukene inneholder.

Hvis dere likevel skulle ende med å bruke alle produktene med en gang dere åpner lukene, så gjør det heldigvis ikke noe. Majoriteten av produktene i vår frekke julekalender til ham kan nemlig brukes igjen og igjen. I tillegg er det mange av produktene som kun blir bedre når de brukes sammen med de andre produktene. Dermed har dere mulighet for å ta denne frekke følelsen med dere lenge etter desember er forbi.