Nyheter

Julekalender til kvinner

Fyll ventetiden med lek, spenning og kjærlighet, og få en jul dere aldri glemmer. 

Vi i Sinful elsker julen. Det er en magisk tid fylt med overraskelser, omtanke og hyggelig samvær med de man er aller mest glad i. Julen er dessuten preget av en rekke tradisjoner som vi gjerne verner om hvert eneste år. En nyere tradisjon i norske hjem, som har utviklet seg spesielt de seneste årene, er julekalenderen.

Med sine 24 små overraskelser hjelper den barn og voksne med å telle ned dagene til jul. Før i tiden var julekalendere forbeholdt de små, men i dag kan også voksne velge mellom et hav av julekalendere.

Vi i Sinful er selvfølgelig opptatt av at førjulstiden skal bære preg av lek, intimitet og erotikk, og derfor inneholder våre ferdige julekalendere produkter som legger opp til nettopp dette. Så hvis du ønsker deg mer glede, nytelse og velbehag opp til jul, kan du lese videre her, og finne hjelp til hvordan du kan forføre partneren din.

Julekalendere er også for voksne

Julekalendere for voksne er som regel både for kvinner og menn, men det finnes også kalendere som henvender seg til det ene eller andre kjønnet. Det er ofte slik at vi gir julekalendere til det motsatte kjønn, enten det er kjæresten, ektefellen eller bare en god venn. Hvis du har lyst til å gi en kalender til kona eller kjæresten, kan det derfor være lurt å se etter en julekalender til kvinner, så du vet at hun vil få glede av den.

En julekalender til kvinner kan blant annet inneholde sminke, velværeprodukter eller sjokolade. Det finnes altså mange kalendere å velge mellom, og det kan derfor være vanskelig å vite hvilken kalender hun vil sette aller størst pris på.

Som følge av teknologiske fremskritt de siste tiårene, er elektroniske julekalendere også blitt en virkelighet, og kalenderne henvender seg både til barn og til voksne. Likevel virker det som om de fleste fremdeles foretrekker fysiske kalendere med gaver som enten kan brukes, spises eller drikkes.

Mange mener kanskje at hovedformålet med en julekalender til kvinner er å telle ned dagene til julaften. Vi i Sinful mener derimot at en julekalender til voksne kan mye mer enn det. Å velge den rette kalenderen kan føre deg og partneren din nærmere hverandre – spesielt hvis du velger en som inneholder noe til dere begge.

Hos Sinful har vi i flere år hatt to forskjellige kalendere i sortimentet vårt, Sinful Classic Julekalender og Sinful Deluxe Julekalender, som også i år fås i oppdaterte utgaver. Classic-versjonen er velegnet til par som har lite eller ingen erfaring med sexleketøy fra før, mens Deluxe-utgave er perfekt for par som allerede har erfaring med sexleketøy og som kan tenke seg å utforske mer av denne spennende verdenen.

De to kalenderne inneholder 24 erotiske produkter med noe for begge parter. Hver dag kan dere åpne en luke som avslører et produkt til enten ham, henne eller til begge. Dere får altså en deilig liten overraskelse hver dag frem til julaften som vil være stor glede for dere begge – både i desember og i månedene som følger. Det er nemlig nok sexleketøy i hver kalender til å holde dere varme i resten av de kalde vintermånedene.

Gi en førjulsgave hun garantert vil sette pris på – en frekk julekalender til kvinner

Kanskje er dere nyforelsket? Kanskje har dere vært sammen lenge, og trenger litt ny inspirasjon til sexlivet? Eller kanskje har du drømt om å ta sexlivet til nye høyder, men uten å vite hvordan du skal bringe dette ønsket på banen? En frekk julekalender til kvinner er en førjulsgave som kan hjelpe dere godt på vei, og til og med krydre veien med en masse latter og smil.

Selv om dere ikke skulle ha all verdens erfaring med sexleketøy, så fortvil ikke. Begge julekalenderne inneholder et inspirasjonsheftet på engelsk med tips og triks til hvert produkt. Vi har også laget et elektronisk inspirasjonshefte på norsk, som gjør det enda enklere å nyte de mange produktene fullt ut.

Var dere en av de glade parene som kjøpte kalenderen i fjor? Årets kalendere inneholder en masse nye produkter, så dere kan trygt kjøpe den i år også, uten å bli skuffet over å få¨de samme tingene. Eller er dere klare til å ta leken et skritt videre? Da anbefaler vi at dere får fingrene i vår Deluxe Julekalender, som både er for dere som har litt erfaring med seleketøy, eller for dere som bare elsker at det hele er litt ekstra luksuriøst.

Et utvalg av sexleketøyet man finner i Sinful Classic Julekalender 2021

Hva inneholder Sinful Classic Julekalender?

2021-utgaven av Classic inneholder 16 lekre sexleketøy, 3 stk erotisk tilbehør og 5 frekke bondageprodukter. Gavene er spesielt utvalgt til par som kanskje ikke har prøvd sexleketøy før, eller som kun har et par klassiske sexleketøy i nattbordsskuffen. Kort sagt den perfekte gavepakken til dere begge, og en julekalender til kvinner som hun kommer til å sukke etter (og stønne av).

Noen av de produktene dere kan se frem til å leke med i år, er:

Sinful Oppladbar Power Bullet er blant de 16 sexleketøyene i Classic. Den blanke skjønnheten er liten av natur, men har en utrolig kraft og en allsidighet som først vil vise seg i all sin prakt etterhvert som dere åpner flere luker i kalenderen. Men inntil da kan dere nyte de mange vibrasjonene på hverandres erogene soner under forspill og mens dere har sex.

Sinful Mini Wand Vibrator Det er magi i luften når denne wand vibratoren får lov til å work its magic. Wanden kan brukes til å gi deilige massasjer, eller til å oppnå dype orgasmer med. Den er nemlig perfekt til klitorismassasje, men også veldig god til å løsne opp muskelknuter andre steder på kroppen. Eller hva med å stimulere andre erogene soner med de deilige vibrasjonene?

Sinful Sailor Butplugg gir dere masse muligheter for å utforske det anale universet. Den lille størrelsen gjør den anvendelig for nybegynnere, og den glatte overflaten gjør den enkel og behagelig å føre inn.

Fem sexleketøy fra Sinful Classic Julekalender 2021

Sinful Exotic Feather Tickler Aktiver alle kroppens sanser med denne lekende og eksotiske fjæren. Den er perfekt til å vekke huden til live før den blir stimulert mer intenst. Før fjæren over nakken på din kjære og fortsett nedover kragebenet til brystvortene, som er spesielt mottakelige for den pirrende følelsen. Ikke glem ribbenene, magen, innerlårene, korsryggen, albuene eller knehasene, som også vil nyte godt av den kilende fornemmelsen.

Sinful Mini G-Punktsvibrator G-punktet kan gi dype, intense orgasmer, men det kan være en liten vei å gå før man kommer helt i mål. Men en g-punktsvibrator kan det være litt enklere. Denne utgaven har et ergonomisk design med et bøyd hode som hjelper deg å finne akkurat det punktet som utløser de mest intense orgasmene.

Sinful Couple Love Sleeve Dette sleevet er designet til å kunne stimulere både G-punktet og klitoris under samleie. Den vibrerende bulletvibratoren fra tidligere settes inn i sleevet, og gir begge parter en intens stimulering.

Du finner altså både vibratorer, en wand og ulike typer leketøy til soft bondage bak de 24 lukene. Det er med andre ord rike muligheter for at dere skal finne noe dere liker å leke med. Kanskje blir dere også utfordret til å prøve noe nytt? Lek dere frem, og nyt reisen og hverandre igjennom 24 dagers het julekos.

Få leketøy og tilbehør til en samlet verdi av 3000 kroner.

Gi Sinful Deluxe Julekalender til kvinnen som elsker luksus

Luksuriøse Sinful Deluxe Julekalender er det perfekte valget for dere som allerede har erfaring med sexleketøy og som er på utkikk etter nye kvalitetsleker til samlingen deres. Innholdet er nøye utvalgt og kan nytes enkeltvis, men kan også kombineres på ulike måter for å gi dere et bredt spekter av erotiske opplevelser.

De eksklusive produktene i Deluxe er laget av silkemyke, kroppsvennlige materialer, og mange av produktene har gullfargede detaljer som gir dem et preg av luksus. Innholdet er både en fryd for øyet og kroppens mest sensitive punkter, så hvis partneren din setter pris på elegante og gjennomtenkte produkter, er denne kalenderen det perfekte match for dere.

Kalenderen koster 1695 kr, men har en samlet verdi på hele 4900 kr, så den er definitivt verdt hver krone. Mange av produktene i kalenderen er dessuten oppladbare, og er derfor mer miljøvennlige og billigere i drift i det lange løp enn batteridrevne produkter.

Hvis du kjøpte vår erotiske julekalender Sinful Deluxe Julekalender i fjor kan vi berolige deg med at 2021-versjonen er en helt ny utgave med nytt innhold. Du finner både produkter fra kjente merker som Sinful og Obaie, men også helt nye merker fra 2021 som Amaysin og Mr. Membr. Det er derfor ingenting i veien for at du kjøper denne i år også, da den fremdeles vil skape spenning rundt hva dere får og hvilke opplevelser den vil gi dere.

Et utvalg av sexleketøyet man finner i Sinful Deluxe Julekalender 2021

Årets utgave av Deluxe er spekket med fantastiske overraskelser, og selv om vi ikke vil avsløre alt for mye, har vi valgt å løfte sløret på noen få produkter.

Kalenderen inneholder 16 frekke sexleketøy, og 6 produkter til lek med soft bondage, samt 2 erotiske tilbehørsprodukter. Noen av de produktene dere kan se frem til å leke med fra årets pakkekalender, er:

Amaysin Limited Edition Wavy Vibrator Gjør deg klar til å la en bølge av nytelse skylle over deg når dere tar i bruk denne limited edition Amaysin Wavy Vibrator. Den er spesielt utviklet til å kjærtegne henne på alle de stedene hun vil elske, og med de mange vibrasjonsinnstillingene er mulighetene uendelige. Bruk den sammen med en raus mengde av favorittglidemiddelet for en ekstra våt og deilig opplevelse.

Obaie Blindfold Når du fjerner evnen til å bruke synssansen, er du i stand til å skjerpe alle de andre sansene, og dermed få maksimalt ut av hver berøring. Med dette blindfold vil enhver berøring få deg eller partneren din til å oppleve berøring på en helt ny måte. Det har en myk innside og en justerbar reim, som gjør at den sitter godt gjennom hele lakengymnastikken.

Sinful Oppladbar Bulletvibrator Denne bulletvibratoren vil raskt bli kvinnens beste venn. Med 10 forskjellige vibrasjonsnivå kan den nytes over hele kroppen, enten når hun leker alene, under samleie, eller i kombinasjon med andre leketøy.

Sinful Jewel Metall Buttplugg (Small) Anus er et av kroppens aller mest følsomme områder, og derfor også en stor kilde til nytelse. Denne buttpluggen har et elegant uttrykk, og kan nytes både om du er nybegynner eller mer erfaren.

Sinful Egg Sleeve Dette egg sleeve kan kombineres med din nye bulletvibrator. Sleevet føres opp i vagina, og så er det bare å skru opp vibrasjonene med fjernkontrollen som følger med. Dere bestemmer naturligvis selv om det er henne eller partneren som skal styre vibrasjonene, men uansett er det nok krutt i den til at det blir et fyrverkeri av et forspill for dere begge.

Sinful Teaser For Two Sleeve Sett bulletvibratoren inn i sleevet, og nyt den pirrende stimuleringen det gir når dere fører den rundt på kroppen. De små ørene er perfekte til å stimulerer brystvorter og klitoris, men også pungen eller mellomkjøttet er opplagte steder å sette den mot. Et lite verktøy, med stor effekt.

Alt sammen til en samlet verdi av 4900 kroner.

Sexleketøy fra Sinful Deluxe Julekalender 2021

Derfor skal du kjøpe en erotisk julekalender til kona

Med en erotisk julekalender til kvinner får både du og partneren din hele 24 frekke gaver som kommer til gavn for dere begges nytelse. Hver dag åpnes en luke som enten inneholder noe til henne, til ham eller et erotisk produkt dere kan bruke sammen.

Kvinnen i ditt liv vil altså få en lekker, liten overraskelse hver eneste dag som både hun og helt sikkert også du vil sette pris på. Og det er jo ikke noen som sier at leken skal slutte når julen er over. Nå har dere masse nye verktøy som dere kan nyte sammen, og som hjelper dere med å nyte hverandre. Det er nemlig nettopp dette sexleketøy kan – skape enda mer intimitet og nærhet i parforholdet.

Sinfuls kalendere er laget med den hensikt å gi par felles opplevelser, så det er en god idé å åpne lukene sammen når dere har tid til å fokusere utelukkende på hverandre. Og for at stemningen skal være helt riktig, er det verdt å gjøre et par forberedelser på forhånd. Du kan for eksempel dempe lyset i soverommet og eventuelt tenne et par lys. Nyt den pirrende følelsen av å ikke vite hva som skjuler seg bak luken, eller hva som vil skje når dere tar i bruk produktet. Kanskje er det noe dere hadde håpet ville ligge der, eller kanskje er det noe dere aldri kunne forestilt dere å inkludere i sengelekene, men så har dere den beste sexen noensinne med det?

Nå som du har fått et innblikk i årets to kalendere fra Sinful, håper vi at du har funnet en som vil gjøre førjulstiden litt mer spennende. Sinfuls kalendere er kommet for å bli, og hvert år jobber vi for å fornye dem slik at de vil kunne overraske, glede og inspirere dere år etter år.

I fjor spurte vi kundene som hadde kjøpt en julekalender om å gi deres tilbakemelding, og dette har vi tatt hensyn til i årets kalendere, slik at de imøtekommer alle deres ønsker og forventninger. Vi vil også være takknemlige for alle tilbakemeldinger vi får i år, så neste års kalendere kan bli minst like gode. Så hvis du har noen spesielle ønsker eller forespørsler til kalenderne, er du velkommen til å kontakte våre hyggelige og behjelpelige ansatte i kundeservice.

Hvor stammer julekalendere fra?

I Norge ble julekalendere kjent mot slutten av 1940-tallet. Det var Norsk Speiderpikeforbund som produserte og solgte dem, med et litt annet innhold enn det vi er vandt til i dag. I starten var det nemlig ulike bilder som gjemte seg bak lukene, som bilder av nisser, juletrær og andre søte motiver. I dag er de mest alminnelige kalenderne ofte fylte med små sjokoladestykker, eller med en gave hver dag.

De første gavekalenderne stammer fra tiden etter 2. Verdenskrig, hvor de enten ble kjøpt ferdiglagde, eller laget hjemme. Denne tradisjonen lever i beste velgående også i dag, og det er mange som bruker tiden før 1. desember på å skaffe og pakke inn 24 små gaver til de 24 førjulsdagene. Julekalenderen var tiltenkt barn da den kom, som en hjelp i den lange ventetiden frem til julaften. Dette blir det også brukt til i dag, enten det er små gaver, eller små lapper med aktiviteter familien kan gjøre sammen mens de venter på den julaften.

I dag er det ikke bare barn som har gleden av julekalendere. Nå er det like vanlig at kjærester gir hverandre 24 små gaver, som en ekstra liten oppmerksomhet i førjulstiden. Til kvinnene finnes det kalendere fylt med skjønnhetsprodukter, som kremer og sminker, eksklusiv sjokolade, kaffe eller noe helt annet. Mulighetene er mange, og det er enkelt å finne noe som passer for enhver smak.

I takt med den teknologiske utviklingen, har det også kommet ulike elektroniske kalendre som henvender seg både til barn og voksne. Og selv om det er spennende å finne små førjulshilsner i innboksen din hver morgen, står den fysiske julekalenderen nok som en favoritt hos mange enda. Spenningen ved en fysisk julekalender man kan kikke på og glede seg til, undre seg over og være spent på, gir en helt spesiell følelse, som mange forbinder førjulstiden med.

Hos Sinful mener vi at en pakkekalender også kan ta en mer intim og erotisk form. Velger du en erotisk pakkekalender til kvinner, kan spenningen i førjulstiden følge dere hele veien inn i soverommet, og bringe dere enda tettere sammen.

Vi håper du har blitt inspirert til å velge en erotisk julekalender til kvinner i år, en du kan skjemme bort en spesielt utvalgt kvinne med, og som kan gi litt ekstra førjulskrydder til sexlivet.