Anmeldelser

Jimmyjane Form 8: 2 + 6 = 8

JimmyJane har smeltet sammen deres prisvinnende klitorisvibrator Form 2 sammen med den like så prisvinnende G-punktsvibratoren Form 6. Resultatet er dermed den herlige rabbitvibratoren FORM 8. Ikke det mest spennende navnet på en vibrator, men matematikken har de i alle fall styr på.

Jeg har ikke selv prøvd Form 2 og Form 6, men ut fra hva jeg kan lese meg frem til, skal det visst være to ganske så fantastiske vibrasjoner. Kanskje JimmyJane dermed kan kapre en enda større pris med Form 8? La oss se litt videre på det.

Generelt:

JimmyJane Form 8 er en såkalt rabbitvibrator. Det vil si den har en større dildodel for å innføre i skjeden, og som skal brukes til å stimulere G-punktet. Videre har den en ytre, mindre del i form av to små ører som stimulerer klitoris.

Form 8 er dekket i silikon fra topp til tå, kun avbrutt av delen i bunnen hvor man tilkobler den magnetiske oppladeren. Håndtaket føles mykt og deilig avrundet, og det går i ett med dildoen og ørene.

Opplevelse og funksjoner: Jimmyjane Form 8

Form 8 har tre knapper plassert på håndtaket.
+ og – justerer styrken av vibrasjonen, og en funksjonsknapp hvor man skifter mellom 7 forskjellige vibrasjonsmønstre. Disse kjører både i dildodelen og i ørene. Knappene er dessverre harde og ganske vanskelige å trykke ned når man ligger med dildoen innført, og jeg skal nesten bruke begge hender for å skifte mellom vibrasjonene. Det er dårlig design.

Særlig fleksibel er dildodelen heller ikke. Det gjør ikke meg noe, for jeg synes formen treffer der den skal for meg. Men JimmyJane brander selv dildoen for å være fleksibel, og det er ikke noe jeg vil kalle den selv.

Ørene er til gjengjeld godt designet! De er rimelig myke og fleksible. Man kan ha klitoris plassert mellom dem, og dermed få vibrasjoner på begge sider samtidig, eller man kan ligger og ‘velte’ vibratoren fra side til side, hvilket gir en bevegende stimuli mot G-punktet.

Bedømmelse:

På tross av harde knapper og manglende fleksibilitet, er det en god rabbitvibratoren JimmyJane har laget. Dildoens krumning rammer G-punktet svært godt, og de to ørene er jeg helt vill med!

Vibrasjonene ligger i den høye ende av skalaen: På 4-5 i intensitet. Når begge vibrasjonene er på, går det derfor ikke lang tid før man ender i den syvende himmelen. Den er dessuten lydsvak, vanntett, myk og har en deilig overflate, samt er oppladbar.

Har JimmyJane skutt den store prisen her? Ja, det synes jeg absolutt. Eller i dette tilfellet kaninen.

Jeg gir FORM 8 4 av 5 stjerner.