Anmeldelser

Jimmy Jane Ascend 4

Generelt

Ascend 4 er en ny og morsom vibrator fra den amerikanske produsenten JimmyJane.

JimmyJane er gode på å ta de klassiske dildovibratorene og gi dem et nytt og mer kreativt design.
Jeg har tidligere testet deres versjon av rabbitvibratoren Form 8, som jeg var svært begreistret for. Så jeg er svært positiv ovenfor JimmyJane og synes det er spennende at de prøver seg frem med noen produkter litt utenom det vanlige.

Opplevelse og funksjoner

ascend4-haandbillede-1

Ascend 4 er en klitorisvibrator med dobbel motor fordelt i to hoder. Det betyr også at de to ulike motorene har to ulike nivåer. Det lille hodet har kraftige og målrettede vibrasjoner, hvorpå det store hodet har mer dype, svake og spredte vibrasjoner. Begge vibratorene styres med samme knapp, og de vibrerer derfor også alltid samtidig. Ascend 4 har tre forskjellige vibrasjonsmønstre, alle med tre ulike nivåer hver. Det første mønsteret er en konstant vibrasjon, og de to siste er mer pulserende og rytmiske.

Overflaten på Ascend 4 er i medisinsk silikon, og det føles deilig mot huden. Sammen med vannbasert glidekrem blir den veldig herlig, hvilket også gjør opplevelsen mer stimulerende, også når man kun bruker den til stimuli av klitoris.
Det minste vibratorhodet kan også brukes innvendig, og her anbefaler jeg særlig at man bruker glidemiddel til, slik at det føles enda bedre når den glir forsiktig frem og tilbake.

Vibratoren er også oppladbar, som JimmyJanes fleste produkter, og lyset på vibratoren indikerer når den er fullt oppladet.
Den er også vanntett, slik at man selvfølgelig kan ta den med en tur inn i dusjen.

Bedømmelse

Jeg synes at Ascend 4 er en fin vibrator med et morsomt utseende.
Det er en god idé med de to vibratorhodene, samt at de føles forskjellig, men jeg liker ikke at man ikke kan slå den ene delen av når man bruker den andre. Det gir en god del vibrasjoner i hånden, som kan være litt distraherende. Etter lang tids bruk kan det gi en summende følelse i hånden.
Dessuten synes jeg det er litt for lite power i den store vibratoren.
Jeg kunne derimot få noe ut av den lille delen, men den er til gjengjeld også svært god og kraftig.

Jeg gir Ascend 4 fra JimmyJane 3 stjerner.