Nyheter

Hytteferierende hamstret sexleketøy i sommerferien

Når nordmennene trår ut av en travel hverdag og tar seg en velfortjent sommerferie, øker salget av sexleketøy.

Den erotiske sexshop, Sinful.no, har tatt et dypdykk ned i sine salgsstatistikker og sett nærmere på salget av sexleketøy denne sommeren. Det er en tydelig tendens at det blir solgt vesentlig mer sexleketøy i de populære ferieområdene enn hva det blir i resten av landet.

Det viser seg at noen ferieområder har en økning i etterspørsel av sexleketøy på så mye som 51% i løpet av sommerferieukene.

Stifter og medeier av Sinful.no, Mathilde Mackowski, har en forklaring på hvorfor nordmennene er ekstra ville etter sexleketøy når de er i feriemodus:

«Når nordmennene drar til sine feriesteder, får de ofte litt ekstra tid til hverandre. Da skal vi ikke tenke på kjedelige plikter, viktige deadliner eller barn som må kjøres og hentes. Vi har derimot lyst til å nyte og skjemme hverandre bort mer enn vi pleier. Det helt klart noe vi ser gjennom våre data, for det er nettopp sexleketøy til par som vi har sendt mest av sted med posten

Her selges det mest

Sexleketøysalg øker i sommerferien

Sinful.no har laget et Norgeskart som illustrerer stigningen av sexleketøy i de utvalgte ferieområdene denne sommeren. Du kan se kartet ved å klikke her.

Disse produktene er mest populære
Nettbutikken har også sett nærmere på hvilke sexleketøy som det selges mest i de utvalgte områdene. Det viser seg at etterspørselen varierer sterkt fra feriested til feriested.

Kragerø: I Kragerø har interessen for pisker vært stigende i år.

Pisk


Lillesand:
 Når Lillesand-ferierende skal ha underholdning til hytta, bestiller de ofte håndjern.

håndjern

Trysil: I Trysil scorer parvibratoren We-Vibe 4 høyest på salgstallene. Det er en vibrator som stimulerer både mannen og kvinnen på samme tid.

We Vibe 4 Sinful

Voss: I Voss-området finner vi de mest spillelystne. Her blir det nemlig solgt flest erotiske brettspill til par. En bestselger er «Fifty Days of Play». Spillet er inspirert av den erotiske triologien «Fifty Shades of Grey».

Fifty Days of Play

Sjusjøen: På Sjusjøen er det den populære og revolusjonerende klitorisstimulatoren, Pro W500 fra Womanizer , som blir bestilt for litt ekstra hyttekos.

womanizer Pro W500

Hvaler: På Hvaler hengir de hytteferierende seg til mørkets erotiske mystikk i sommerferien, for her kjøpes det flere blindfolds enn noen andre steder.

Blindfold Fifty Shades of grey

Klikk her for å lese mer om undersøkelsen.