Hot Octopus Pulse 3 Duo anmeldelse
Anmeldelser

Hot Octopuss Pulse 3 Duo

Hot Octopuss Pulse 3 Duo er sexleketøyet som egner seg til forspillet.

Hot Octopuss Pulse 3 Duo er en håndfri pulsator/vibrator til ham og henne, som kan brukes sammen som et ekstra stimulerende krydder til forspillet. Den ble utviklet for å hjelpe menn som ikke kan få reisning med å oppnå orgasmer – og skulle ha en stor innvirkning på dette. Den fås både i en solo-utgave og i en Duo-utgave, som kjæresten min og jeg har testet. Solo er et onaniprodukt til mannen, mens Duo både fungerer som et onaniprodukt til ham og som et leketøy til par.

På innersiden av Duo sidder det en liten rund plate, som pulserer på penis når den er innført i Octopuss Pulse 3 Duo. På yttersiden sitter det en vibrator, som brukes til å stimulere kvinnens klitoris når hun setter seg ned over den. Både mannen og kvinnen kan dermed få glede av vibrasjonene. Enkelt, men godt tenkt.

 

hot-octopus-haandbilleder

Duo kommer med en liten rund fjernkontroll, som styrer de ytre vibrasjonene som er målrettet for kvinnen. Det er tre hastigheter. Mannens vibrasjoner justeres på siden av leketøyet, og han kan velge mellom 7 forskjellige hastigheter.

Man kan som mann og kvinne selv styre vibrasjonene, uten at det påvirker partnerens vibrasjoner. Det er smart hvis man gjerne vil ha forskjellige styrker/hastigheter.

Med glidemiddel kan den brukes som et mer tradisjonelt onaniprodukt, hvor man fører produktet frem og tilbake over penisen. Uten glidemiddel det en statisk stimulator som stimulerer direkte på penisstrengen, og det er tydelig å se på kjæresten min at det er en helt fantastisk følelse. Han elsker den!

Jeg er desssverre litt mindre begeistret. Vibrasjonene til kvinnen kunne ha vært mye kraftigere. Jeg kan godt kjenne dem, og det er veldig pirrende, men jeg har ikke kunnet oppnå orgasme med den.

Kjæresten min får mest ut av vibratoren når vi ikke bruker den samtidig. Det kan være en utfordring å få den til å ligge helt perfekt på både ham og meg, og det var litt vanskelig for oss når jeg var øverst. Men hvis jeg ikke skulle stimuleres og bare skulle holde den på ham med hånden, så gikk det ikke lang tid før han var i den 7. himmel, og dét er superfrekt å se på! Vibratoren er tenkt som en håndfri forspillsvibrator og er ikke ment som bruk til selve sexakten, og som et forspillsprodukt er den meget god. Det kunne dog vært godt med en klitorisorgasme før selve sexakten. Men tent blir jeg.

Jeg gir Hot Octopuss Pulse 3 Duo 3,5 stjerner.

 

hot-octopus-swag