Guides

Guide til vibratoregg

Vi kjenner alle sammen til lystens mystiske manér; at den kan dukke opp når som helst og at når det skjer har man bare lyst til å gi etter her og nå. Da kan et vibratoregg være en hjelpende hånd fordi det kan brukes når som helst, hvor som helst.

Og litt forberedelse kan det gjøre en stor forskjell på hvor mye glede dere får ut av det mirakuløse sexleketøyet. Derfor får dere nå denne ultimate guiden til vibratoregg.

Hva er et vibratoregg?

Hvis du ikke har kastet deg ut i vibratoreggets verden ennå er dette det perfekte stedet å starte. Det omtalte sexlegetøyet har oppnådd stor popularitet blant kvinner og par over hele verden og derfor er det god grunn til å prøve og se om det virkelig er så godt som folk sier. Men hva er det egentlig?

Det er en liten vibrator formet som et egg og som settes opp i vaginaen. De kommer i forskjellige størrelser, men er som regel ikke mye større enn det egget man spiser. Det gjør det også perfekt for den mindre erfarne.

Kvinne som bruker vibratoregg

Som oftest følger det en fjernkontroll med som enten sitter fast i selve egget med en ledning eller er trådløs. Fjernkontroller gjør det enkelt å styre og endre vibrasjonene mens du har egget inne i deg.

 

Hvorfor skal jeg bruke et vibratoregg?

Selv om du nå vet hva et vibratoregg er, er det ikke sikkert at du er helt sikker på hvorfor det fortjener en plass i livet ditt. Vibrasjonene kan naturligvis føre til intense og dyptgående orgasmer, men hvordan er det annerledes fra enhver annen vibrator?

Det unike med et vibratoregg er at du kan bruke det hvor som helst. Den lille størrelsen gjør det lett å sette inn og holde oppe hvis du har lyst til å bruke det utenfor hjemmets fire vegger. Med egget kan du ta det private med ut i det offentlige, og du eller partneren din kan kontrollere hvor intense vibrasjonene skal være. Det skaper en pirrende og sensuell opplevelse som kan stimulerer begge parter som aldri før.

par ute med solnedgang i bakgrunnen

Hvis daten skal være litt mer spenstig enn den pleier kan det være opplagt å ta den nye bestevennen deres med ut av huset. Uansett om dere skal på kino, restaurant eller noe helt annet vil et vibrerende egg helt klart ta opplevelsen til et nytt nivå. Det er heller ikke noe frekkere enn å ha egget med på tur noen varme kvelder hvor du kan nyte å være våryr med eller uten en partner.

I motsetning til andre sexleketøy kan et vibratoregg ta deg med til en helt ny dimensjon av nydelse. Her er det nemlig ikke kun det fysiske aspektet som spiller en rolle, men også den psykiske stimulering av at det bare er deg, og en eventuell partner, som vet hva som foregår under beltestedet mens du sitter og kikker på de intetvitende omgivelsene.

De 5 beste vibratoreggene

Når du skal begynne å bruke et vibratoregg, er det viktig at du finner det som er rett for deg. Det finnes mange ulike varianter, og du vil naturligvis ha det som er det helt perfekte match til akkurat deg. Her gir vi deg derfor fem av markedets aller beste modeller, slik at du kan finne det helt rette egget til deg og partneren din.

Sinful 2-i-1 Oppladbar og Fjernstyrt Vibratoregg og Klitorisvibrator

Det fløyelsmyke vibratoregget fra Sinful er perfekt til både ytre og indre stimulering. Det kan enkelt føres opp, og på den måten kan du oppnå kraftige G-punktsorgasmer, mens det også kan brukes uten penetrasjon for å oppnå intense klitorisorgasmer.

Det helt unike med nettopp denne modellen er at den trådløse fjernkontrollen kan brukes til mye mer enn bare å styre vibrasjonene. Den kan nemlig også brukes som en klitoris- og trusevibrator. Du får altså 2 produkter i en – hvor begge kan ta nydelsesnivået til nye høyder.

Vibratoregg og fjernkontroll i svart

Fordi modellen er så allsidig og kan brukes på ufattelig mange måter er den perfekt til både nybegynnere og de med mer erfaring. Hvis det er helt nytt for deg kan du starte med trusevibratoren, som kun vibrerer på utsiden, og jobbe deg opp til egget. Det vibrerer innvendig og føles derfor enda mer intenst.

Hver av de to separate delene har 10 forskjellige innstillinger, hvilket gir deg hele 20 mønstre i alt å velge mellom. Det gir deg uendelige muligheter for hvordan du kan bruke det revolusjonerende produktet til stimulering både alene eller sammen med en partner.

Anna

Er helt oppslukt av dette produktet. Jeg ble faktisk virkelig overrasket over hvor god den er til den prisen. Kan 100% anbefales

 • Vibrasjonsmønstre: 20
 • Trådløs fjernkontroll: Ja
 • Rekkevidde fjernkontroll: 10 meter
 • Oppladbar: Ja (Ladetid 60 min., brukstid 45 min.)

Amaysin Ribbed LoveAmaysin Ribbed Love

Amaysin Ribbed Love vibratoregg er en av Sinfuls bestselgere, og det med god grunn. Egget har ikke kun en vakker og minimalistisk utforming, men er også laget av et materiale som føles deilig mykt mot huden. Det føres enkelt opp i skjeden, og de deilige vibrasjonene kan styres av enten deg selv eller partneren din. Dere bestemmer selv om dere vil bruke det hjemme, eller når dere er ute på eventyr.

Tilde

Dette er en fantastisk vibrator med enestående programmer. Fjernbetjeningen har brakt noe helt nytt og spennende inn i sexlivet vårt. Den er uunværlig på soverommet etter at vi har fått den.»

 • Vibrasjonsmønstre: 10
 • Trådløs fjernkontroll: Ja
 • Rekkevidde fjernkontroll: 10 meter
 • Oppladbar: Ja (Ladetid 90 min., brukstid 60 min.)
 • Lydnivå: ikke opplyst

Lovense Lush 3

Lovense Lush 3

Den anerkjente produsenten Lovense har med sin Lush-serie, som består av vibratoregg, tatt verden med storm. Spesielt den nyeste modellen, Lovense Lush 3, er verdt å bite merke i. Den byr på den beste teknologien på markedet, noe sm betyr at du får en eminent nettforbinnelse og kan bruke den sammen med partneren din, uansett hvor stor avstanden er.

Det lille egget er enkelt å føre inn, og har en hale som gjør at den blir sittende hvor den skal, og lar deg ha hendene fri til andre forlystelser.

Sinful kunde

«Mannen min elsker å kunne styre leken selv når han ikke er hjemme, eller når vi er ute. Det er fantastisk. Kan 1000% anbefale den. Både til par eller hvis man er alene«

 • Vibrasjonsmønstre: 7 (uendelig via app)
 • Trådløs fjernkontroll: Ja
 • Rekkevidde fjernkontroll: Uendelig via internett, 13 meter via Bluetooth
 • Oppladbar: Ja (Ladetid 85 min., brukstid 5 timer.)
 • Lydnivå: < 43 dB.

Svakom Elva

Svakom Elva er et vibratoregg som kan brukes både med og uten partner. Den silkemyke overflaten er laget av kroppsikker silikon, som gjør den enkel å føre inn og behagelig selv ved langvarig lek.

Du får et effektivt egg som både er lydsvakt og vanntett, slik at du får mest mulig nytelse i alle tenkelige situasjoner.

C&M

“Vanvittig lekkert produkt i en fantastisk kvalitet! Det første vi har kjøpt av denne slags, og den overgår helt klart alle forventningene vi hadde, på en god måte. Enkelt å sette opp og med deilige vibrasjoner – utrolig deilig at man så enkelt kan skifte mellom så mange mønstre og styrker!»

 • Vibrasjonsmønstre: 5 hastigheter, 5 innstillinger (25 kombinasjoner)
 • Trådløs fjernkontroll: Ja
 • Rekkevidde fjernkontroll: 8-10 meter
 • Oppladbar: Ja (Ladetid 90 min., brukstid 150 min.)
 • Lydnivå: <50 dB.

Fantasy For Her

Fantasy For Her vibratoregg er ikke kun perfekt til frekke parleker, men fungerer også til effektiv bekkenbunnstrening. Ved å bruke egget 15-30 minutter minimum 3 ganger i uken kan du oppnå store endringer i bekkenbunnsmuskulaturen, og dermed også oppnå kraftigere orgasmer. Det følger med en trådløs fjernkontroll, slik at du kan la partneren din ta kontrollen over nytelsen din når dere bruker egget sammen.

Linda

«Jeg har hatt andre vibrator egg som har vært skuffende opplevelser, men dette egget er absolutt ikke skuffende. Vibratoren er kraftigere enn jeg hadde forventet, og det er enkelt å skift mellom de 10 vibrasjonsmønstrene med den trådløse fjernkontrollen»

 • Vibrasjonsmønstre: 10
 • Trådløs fjernkontroll: Ja
 • Rekkevidde fjernkontroll: 5 meter
 • Oppladbar: Egget er, fjernkontrollen bruker batterier
 • Lydnivå: Lydsvak

Sånn vedlikeholder du vibratoregget ditt

Enten man har en eller ei skal det ikke en hjerneforsker til for å tenke seg til at det er viktig å forberede seg når noe skal helt inn i en vagina. Det er derfor en stor fordel å bruke et glidemiddel sånn at opplevelsen blir mer behagelig.

Når du bruker sexleketøy av silikon er det viktig å huske at at man bør bruke vannbaseret glidemiddel. På den måten risikerer dere ikke at leketøyet tar skade av glidemiddelen og dessuten blir rengjøringen av det mye enklere.

Et godt glidemiddel kan f.eks. være det økologiske Kaerlig vannbaseret glidemiddelet.

hvit tube glidemiddel fra Kaerlig

 

Rengjøring av sexleketøyet ditt

Når du har nådd eggstase, og dere ikke skal bruke leketøyet mer, er det viktig å gjøre det rent på en skikkelig måte. Rengjøringen sikrer en god hygiene og sikrer en lengre levetid. Og med rengjøringen er sexleketøyet dessuten mer appetittlig og klart til neste gang lysten viser seg.

Når det kommer til rengjøringen kan dere bruke helt alminnelig varmt vann som dere forsiktig vasker det med. Hvis dere ønsker et enda bedre resultat, og enda renere sexleketøy, kan dere bruke en rengjøringsspray som er laget spesielt for sexleketøy. Vår suverent mest populære rengøringsspray til sexlegetøy er den lekre Sinful Clean som vi er sikre på at dere også blir glad i.

sexlegetøysrens i hvit sprayflaske

 

Nå som du vet litt mer om vibratoregg er det bare om å komme i gang og gå på orgasmejakt – med eller uten partner.