Guides

Større Penis – Guide

Ønsker du en større penis? Det tar bare et par minutter å lese gjennom dette. Det finnes nemlig flere ulike og dokumenterte løsninger på problemet. I vår sexbutikk selger vi flere produkter og sexleketøy, som kan hjelpe deg med å få en større penis.

Du har ulike muligheter for å få en midlertidig- eller permanent penisforstørrelse: Penisringer, som gjør penis fyldigere og hardere i erigeret tilstand. Penissleeves, som settes på penis, på samme måten som et kondom og partneren din vil dermed oppleve deg som større og fyldigere under sex. Penispumper kan brukes før sex eller onani. Pumpen vil øke blodtilførselen til penis, slik at den blir større og mere sensitiv. Sist men ikke minst har man penisforlengere, som kan gi permanent forstørrelse av penis.

Les mere om de ulike mulighetene under:

Penisring

En penisring – også kalt en ereksjonsring – er et lite diskré sexleketøy, som har stor effekt og kan gjøre penisen midlertidig større. Penisringen fungerer ved at du trer den over penis og lar den sitte rundt penisroten.

erektions ringNår penisringen strammer rundt penisroten, holdes blodet igjen i penis, slik at ereksjonen blir hardere og fyldigere.

Penisringens trykk rundt penisroten, medfører at du kan holde ereksjonen i lengre tid. Det en smaks-sak om hvor lenge penisringen skal sitte på penis. En fingerregel er ca. 20 minutter. Det krever kanskje at du skal prøve penisringen et par ganger, til du har vennet deg til følelsen.

sort penis ring

Penisringer finnes i mange ulike varianter, former og materialer. Hvis du ønsker en hardere ereksjon, enn den du oppnår med den klassiske penisringen, anbefaler vi en ring som er designet til å sitte rundt både penis og pung. F.eks. en svart penisring. Er du nybegynner, anbefaler vi at du starter med en klassisk penisring. Sist, men ikke minst, finner du også en lang rekke penisringer med vibratorer, som særlig kan være en fordel ved samleie, da den stimulerer ekstra mot kvinnens klitoris.

Penisringens effekt krever at du er tent og at du selv kan få ereksjon på vanlig måte. Penisen blir ikke hard bare ved å ta ringen på.

Hvis du har problemer med å få ereksjon, kan det være en løsning å kombinere en penisring med en penispumpe. Penispumpen vil hjelpe deg med ereksjonen og penisringen hjelper deg til å holde ereksjonen i lengre tid. Les mere om penispumper under.

Penispumper

En penispumpe er ideell på mange måter. For det første gir den deg nytelse, når du bruker den. For det andre kan den gi deg bedre utholdenhet, hvis du bruker den før sex.

En penispumpe er en sylinder, som tres ned over penis. Deretter skapes et vakuum, av en håndpumpe, som er festet til sylinderen. Når vakuumet stiger rundt penisen din, øker blodtilførselen til penis. Dette gir deg ikke bare en hardere ereksjon, men også økt lengde og tykkelse.

XL Sucker

For en enda bedre effekt med en penispumpe, kan du bruke f.eks. XL Sucker, som også bruker en penisring. Hvis du har et ereksjonsproblem, er kombinsjonene av penispumpe og penisring én løsning. Penispumpen vil hjelpe deg med ereksjonen og penisringen hjelper deg til å holde ereksjonen i lengre tid. Les mere om penispumper under.

Hvor lenge du skal bruke pumpen, er avhengig av din erfaring med en penispumpe. Hvis du er nybegynner, anbefaler vi at du ikke bruker den mere enn 10 minutter om gangen.

Vær oppmerksom på at penispumper er en mulighet for midlertidig større penis, ikke permanent. For permanent penisforlengelse, anbefaler vi en penisforlenger. (Les mere om penisforlengere under)

Penissleeves

Et penissleeve er et sleeve som trekkes over penis og brukes under sex. Et sleeve gir deg ikke permanent forstørrelse, men når du bruker den vil penisen din føles lengre og fyldigere, som partneren din vil få glede av.

penis extensionEt penissleeve kan for eksempel ha nupper og riller på utsiden, samt gi litt ekstra lengde, som vil tilfredsstille partneren din. Et sleeve kan brukes på samme måte som et kondom, samtidig som penis er erigeret.

Vi anbefaler at du samtidig påfører ekstra glidemiddel på utsiden av sleevet, for ekstra glidende effekt. Men ikke påfør glidemiddel på innsiden av sleevet, da det kan medføre at sleevet sklir av penis under akten.

Penisforlenger

Med en penisforlenger kan du få en større penis og resultatet er permanent. Det er klinisk bevist og dokumentert at penisforlengere kan øke penislengden opp til 60 %.

penis forstørrelsePenisforlengere er designet for å kunne passe alle menn. Den er enkel å bruke, men krever at du leser instruksjonene grundig, for at du skal få det beste resultatet

En penisforlenger er et lite ergonomisk stativ, som settes på penis. Du øker gradivst lengden på stativet, som igjen øker penislengden.

Penisforlengeren er så fleksibel at du kan anvende den døgnet rundt. Stativet kan brukes hvilken vei du vil, opp eller ned. Den kan brukes om natten når du sover, eller på dagen under tøyet. Jo flere timer du bruker penisforlengeren, jo bedre blir resultatet av penisforlengelsen.

Bonusinfo om penis

En penis måler i gjennomsnitt 9-12 cm, i slapp tilstand. Når den blir hard vokser den med ca. 60 % og blir derfor mellom 14,5 og 19,5 cm. Hvis du vil måle penisen din, skal du måle den fra roten av penis, til den ytterste delen av penishodet.