Guides

Guide til hverdagssex: Slik blir det enda frekkere

Hos Sinful gir vi deg en anvendelig guide som kan hjelpe deg og din partner i gang med litt pirrende hverdagssex. Det er nemlig i hverdagen at det er viktig å prioritere hverandre, og et godt og sunt sexliv er med til å vedlikeholde intimiteten og lysten til hverandre. 

Les enten denne guiden alene og overrask din partner, eller les den sammen og sett et felles mål om å få innført mer hverdagssex.

6 gode råd for å få en frekkere hverdag sammen

1: Deres sexliv starter tidlig på dagen

morgen parDet er viktig å vite at et godt sexliv starter tidlig på dagen. Faktisk starter det allerede så snart vekkerklokken ringer om morgenen.

Rent vitenskapelig er det bevist at det kan lønne seg å bruke de tidligere morgentimene effektivt hva angår sex. Mannens testosteronnivå er nemlig høyere om morgenen, og det betyr også han har mer lyst og kan holde lenger på dette tidspunktet. Det vil også bety at dere kan få en enda bedre og heftigere tur på lakenet i de små morgentimer.

Fordelen ved å utnytte morgentimene er også at dere allerede er under dynen, og derfor er alt allerede klart for en runde morgensex. Start dog med noen milde og kjærlige berøringer, og gjør noe ut av et kort forspill, så dere begge har mulighet for å våkne opp på den helt riktige måten.

Da mannen raskere vil oppleve å bli tent om morgenen, kan det være en god idé å ha et sexleketøy liggende klart ved sengen, som kan sette fart i hennes lyst. Bruk gjerne en kraftig klitorisvibrator til direkte stimuli, og husk også en god glidekrem, da det kan ta tid før kvinnen blir våt nok hvis det går raskt for seg om morgenen.

2: Hold din partner tent gjennom dagen

Når dere skal innføre mer hverdagssex handler det også om å holde hverandre tente når dere ikke er sammen i løpet av dagen. Du skal derfor sørge for at din partner blir minnet på hvor mye du tenker på ham eller henne når dere er fra hverandre.søde sms

For å tenne din partner på «avstand» er det en svært god idé å bruke noe av det enkelst tilgjengelige leketøyet du har – nemlig din smarttelefon. Her kan du pirre din partner med ord, sende små, kinky beskjeder som alle setter i gang fantasien. Hvis dette skal fungere, er det viktig å ikke sende for mange eller for lange beskjeder. Det som fungerer fint, er små og korte og helt konkrete setninger som «Takk for en fantastisk morgen», eller «Jeg gleder meg til å treffe deg senere». De korte beskjedene er nemlig enklest å lese gjennom en travel arbeidsdag.

Hvis du gjerne vil pirre din partner ekstra mye, særlig din mann, kan den kvinnelige parten være ekstra gavmild på den visuelle konto. Her kan kvinnen eksempelvis sende noen frekke bilder av seg selv iført et sett sexy undertøy med tilhørende sexy strømpebukser eller stay up strømper og stiletter eller noe annet sexy. Din mann vil helt sikkert elske dette, da menn er visuelle vesener som tenner på å se hva de skal hjem til senere på dagen. Husk at også et frekt blikk vil sette fantasiene ekstra i gang.

3: Dra på en pirrende ”Date-night”

Hvis dere skal innføre mer pirrende hverdagssex kan det også være en god idé å bryte de vandte rammer. Flere undersøkelser viser at par får mer sexlyst når de besøker et hotell eller en ny destinasjon sammen. Et hotellværelse innbyr til fantasier, og er et frirom fra hverdagen. Faktisk kan et hotellværelse også byttes ut med en kveld bare ute fra husets fire vegger også, hvor dere finner en hyggelig og romantisk restaurant.

En undersøkelse av YouGov viser nemlig noe svært interessant når det kommer til hva som setter fart på sexlivet: – Menn vil gjerne gå direkte til selve akten, mens kvinnen tenner mer på å gjøre noe sammen med sin partner for å oppleve en følelse av samhørighet. Her er det den klassiske «Datenight» kan sette i gang lysten hos særlig kvinnen. date night

Sørg derfor i fellesskap for, eller som et overraskelsesmoment, å arrangere en kveld ute, hvor dere har alenetid sammen. Bestill bord et sted hvor det er intimt og mulighet for å sitte tett på hverandre. Enda bedre er det hvis dere kan sitte ved siden av hverandre, da det legger opp til små, kjærlige og forbudte berøringer i all hemmelighet. Husk det dere gjør for hverandre på restauranten vil bidra til å gjøre «desserten» hjemme enda bedre.

Hvis dere skal gjøre opplevelse enda mer pirrende og begge parter er med på leken kan dere prøve krefter med et vibrerende egg. Dette plasseres opp i kvinnens skjede, og her kan mannen styre egget under middagen. Dette kan raskt utvikle seg til en pirrende lek, hvor det handler om kontroll nytelse på en helt ny måte.

4. Hold spenningen oppe med en sensuell massasje

Mange par undervurderer effekten av et langt forspill. For å få en enda bedre hverdagssex, så er det også verdt å legge ned en liten innsats her.

En sensuell massasje er en god måte å vise din partner at du vil gjøre noe for hans eller hennes nytelse, men er også med til å stimulere på en helt ny måte. Når du mamassagesserer din motpart er du med på å aktivere alle kroppens erogene soner. Her er det viktig å huske at huden faktisk er vårt største sanseorgan. Nettopp en av grunnene til å vise hele kroppen litt oppmerksomhet.

Innen dere kaster dere ut i en verden av milde strøk, sørg for å ha utstyret i orden. Her er det opplagt å anskaffe seg en god massasjeolje som vil gjøre opplevelsen svært nytelsesfull og behagelig. Det er nok å bruke en halv teskje med olje, så med en hel flaske vil det holde til en lang rekke med intime kvelder. Sett eventuelt på noe behagelig bakgrunnsmusikk og sørg for en dempet belysning. Mange par har også glede av å ta et blindfold på, da det sørger for at den mottagende parten konsentrerer seg enda mer om opplevelsen.

Under selve massasjen skal utøveren benytte både milde og rolige bevegelser, og spør gjerne i starten hva din partner foretrekker. Under massasjen skal dere begge forholde dere i ro, så opplevelsen blir så intim som mulig.

5: Finn ut noe nytt om din partner

Hvis du og din partner skal ha et mer spennende sexliv sammen er det viktig å finne ut hva som egentlig tenner din partner. Kanskje det er sider av din partner som du ikke kjenner til enda?

For å finne ut mer om hverandre og din partners fantasier og lyster, er det en god idé å anskaffe et erotisk brettspill, for eksempel «Monogamy Erotisk Spill». Dette er en perfekt måte for å åpne opp for nye sider hos din partner, som normalt ikke blir italesatt midt i en travel hverdag. Her kan du finne ut hvilke følelser din partner har, hvilke lyster og hvordan din partner agerer i ulike situasjoner. Jo mer du lærer om din partner, jo bedre sexliv kan dere få – og jo mer kan dere eksperimentere med hverandre.

Kanskje finner du ut av at din partner har en skjult fantasie om å prøve rollespill, eller kanskje at din partner er klar for å prøve analsex? Da kan dere videre gå til anskaffelse av en begynnerboks for anallek, så hele opplevelsen med å prøve analsex for første gang blir positiv for dere begge.

6: Endre de kjente sexstillingene til noe nytt

Siste råd er enkelt med genialt. Eksperimenter med de sexstillingene som dere allerede kjenner og er komfortable med.

Dere behøver nemlig ikke kaste dere ut i de mest kompliserte stillingene for å ha et frekt og tilfredsstillende sexliv. Faktisk kan det være nok å utfordre de stillingene dere allerede har suksess med.
sex positioner
Dere kan prøve krefter med en omvendt misjonær, hvor kvinnen ligger på magen mens mannen trenger seg inn bakfra. Sørg for å ha et godt tak om kvinnens bryster, eller tilføy gjerne en vibrator som stimulerer kvinnens klitoris samtidig. Her kan dere bruke en av de kjente vibratorene fra Fun Factory, så kvinnen både vil bli stimulert på klitoris men også G-punktet.