Ge varandra en erotisk massage
Guides

Gi hverandre en erotisk massasje

Aaaaaaah…… Massasje! Det er noe helt spesielt med en deilig omgang massasje, som gjør at man bli helt myk i knærne. Det er med til å løsne opp spenninger, men også for å skape en dypere kontakt mellom den som gir og den som mottar. En erotisk massasje er et nivå over en alminnelige massasje, hvor man dermed i enda høyere grad dyrker sanseligheten og den intime samhørighet.

Bruk den erotiske massasjen som et redskap for å pirre hverandre eller som en del av et forspill, hvor dere bruker god til på å varme hverandre opp, kjenne på stemningen og komme nærmere hverandre. Dere skal derfor fokusere på hele kroppen, og de mange erogene sonene vi har der, og ikke bare ha fokus på de mer intime områder.

Massasjeolje er selvfølgelig en viktig ingrediens i massasjen. Og spar endelig ikke på oljen. Det er så deilig å merke partnerens hender gli rundt over ens kropp i lange, myke strøk eller små, sirkulære bevegelser, uten for mye motstand. Dere kan også bruke annet en bare hendene til massasjen, tunger og lepper f.eks er opplagte “redskaper” til å supplere de sensuelle berøringene med.

Nakke, ører og skuldre

De fleste mennesker kan like å bli kost med i naken og på ørene. En erotisk massasje går litt mer i dybden. Bruk oljen og gi dere tid til å massere nakke og skuldre mildt og mykt. Stryk fingrene lett over ansiktet, øynene, nese og lepper. Gi også ørene og øreflippene ekstra oppmerksomhet, ved å stryke og massere lett over dem. Prøv også å puste forsiktig på dem, slikke og bite lett på dem.

Føtter og hender

shutterstock_57712288.massagehånd

Det er våre føtter og hender som tar i mot største del av vår aktivitet i løpet av en dag. De fortjener derfor også kjærlig oppmerksomhet. Masser mykt hver eneste finger – riv lett i dem, drei dem og strekk dem forsiktig. Bruk lette trykk i hele håndflaten og over håndryggen. Her kan du også med fordel bruke leppene – sutt lett på fingrene og la tungespissen utforske hvert et ledd og bøy på fingrene. Det samme gjelder for tærne.

Bein, knehaser og rumpeballene

La hendene gli opp og ned langs beina i lange og milde strøk – hele veien oppe fra lårene og ned til føttene og opp igjen. Gi leggmusklene myke men faste trykk. Og glem ikke knehasene. Det er et litt oversett område på kroppen, men faktisk et sted som er svært følsomt. Rumpeballene er også en svært erogen sone, men unngå å bare kna løs på dem. Berør dem mildt, klem dem lett, stryk over dem og masser forsiktig for å løse opp alle slags spenninger – også ute på sidene.

All-in

Ettersom dere nå har brukt lang tid på å røre ved hverandre, massere, stryke, kose og kysse alle de deilige og følsomme stedene på kroppen, og forhåpentligvis har blitt gode og varme, kan dere nå inkludere kjønnsdelene. Her er det en god idé å benytte en massasjeolje som er beregnet til intimt bruk. Og bruk gjerne rikelig, så merker dere den herlige opplevelsen av å være helt glatte og mottagelige for hverandre. Hun kan massere hans penis og testikler mykt og sensuelt med lange og glatte strøk. Han kan massere hennes kjønnslepper i området rundt klitoris og rundt skjedeinngangen, og dere vil helt sikkert begge merke hvordan blodet strømmer til i området og at det gjør hverandre tente.