Anmeldelser

Fun Factory Laya II

Generelt

Fun Factory liker å gjøre eksisterende vibratorer i sortimentet enda bedre, smartere og flottere.

Denne gangen har de valgt å oppgradere sin mest populære klitorisvibrator; Layaspot, og har dermed gitt den nye modellen navnet Laya II. Jeg har ikke prøvd Layaspot og kan derfor ikke sammenligne dem – uten at det stopper meg for å teste ut Laya II. 🙂

Opplevelse og funksjoner

Min første tanke da jeg så Laya II er at størrelsen er perfekt for en klitorisvibrator. Jeg synes de små klitorisvibratorer som ligner leppestifter kan bli litt for små for meg. Jeg liker godt at leketøyet fyller litt i hånden, slik at man får en følelse av at man holder rundt noe – uten at det kjennes for mye. Der landet Laya II perfekt størrelsesmessig. Det er den beste passformen jeg har vært borti på en klitorisvibrator.

De nye forbedringene med Laya er at vibratoren er kraftigere, den kan lades opp og er vanntett. Det betyr både raskere orgasmer, ingen batteri og mulighet for å ta den med i dusjen. Sistnevnte gjør den også enkel å rengjøre. Overflaten er dekket av 100 % medisinsk silikon og er myk og god mot huden.

Laya II er enkel å betjene. Man skrur den av og på ved «FUN»-knappen og kan styre vibrasjonene på + og – knappene.
Den har også en reiselås, som gjør at vibratoren ikke skrur seg på av seg selv i vesken eller kofferten. Dermed trenger man ikke være bekymret under frakt. Når reiselåsen er av igjen, kan man kjøre de ulike vibrasjonene; 3 konstante vibrasjoner i 3 ulike nivåer, og dessuten også 6 ulike vibrationsmønster.

fun factory laya 2

Laya II blir markedsført som en ganske kraftig klitorisvibrator. Vibrasjonene kjennes raske ut og blir liggende i «overflaten» av vibratoren, noe som gjør at de forsvinner litt hvis man presser den for hardt mot huden. Det er en vibrator med ganske god futt i, men jeg synes ikke den kan kalles ekstra kraftig.
Det laveste nivået er veldig svakt, så jeg tror man skal være veldig følsom for å få noe ut av dette. På det høyeste nivået tok det meg en god stund (over 10 minutter) for å oppnå klimaks.
Det er ikke veldig lang tid, men jeg hadde forventet dypere, tyngre vibrasjoner med et litt raskere resultat.

Da jeg hadde vært i gang i ca. 10 minutter merket jeg at tuppen på Laya begynte å bli varm. Ikke så mye at det brant mot huden, men nok til at det var merkbart. Det er kanskje noen som synes at det gir litt ekstra til leken, men det var heller ikke noe for meg.

Bedømmelse

Den ligger ergonomisk ekstremt godt i hånden, er lydsvak, vanntett, oppladbar og herlig enkel å benytte. Men den manglet ekstra kraftige vibrasjonene til meg, og med den plutselige varmen i tuppen, gir jeg Laya II 3 stjerner.