Anmeldelser

FUN FACTORY DELIGHT – JUST DELIGHTFUL!

Nok en gang har jeg fått lov til å teste et fantastisk deilig produkt fra Fun Factory, og denne gangen er det den flotte og kurvete G-punksvibratoren Delight.

Jeg har hørt at denne svanelignende vibratoren skal være en mester til å stimulere G-punktet, og etter å ha kost meg med den i et par dager kan jeg si meg enig i denne påstanden.

Generelt:Fun Factory Delight

Formen til Delights er rett og slett genial! Det kurvete håndtaket er fast, mens selve delen som føres inn er mykere og ganske fleksibelt. Den krumme spissen gjør det enkelt for meg å treffe akkurat der det føles godt. Den er lett å kontrollere både bevegelsesmessig, men også med hensyn til det tekniske.

De to + og -knappene på håndtaket styrer intensiteten av vibrasjonene. Det er fire slags vibrasjoner. Den konstante vibrasjonen kommer i åtte forskjellige nivåer, fra meget milde til mer kraftige, og deretter er det tre pulserende mønster. Så alt i alt 11 vibrasjonsmønster å boltre seg i.

+ og – knappene buler dessverre ikke opp, men går litt i ett med håndtaket, så jeg synes det er litt vanskelig å finne dem, med mindre man ser etter. Det irriterer meg, men det er vel et luksusproblem.

Opplevelser og funksjoner:Fun Factory Delight

Det er vanskelig å forklare kraften og følelsen av vibrasjoner, men jeg vil plassere dem i den milde til den moderate enden, og liggende i «overflaten» av vibratoren. Det er altså ikke de dypeste og tyngste vibrasjonene vi har å gjøre med her. Det er egentlig det jeg foretrekker, spesielt på klitoris. Men innført synes jeg også at Delight gjør det meget bra, og jeg er stor fan av de pulserende vibrasjonene.

Den lille bulen rundt midten av vibratoren er beregnet til å stimulere klitoris, samtidig som spissen til Delights skal treffe G-punktet. Jeg synes det er ganske smart tenkt av folkene bak Delights, men jeg fikk den ikke virke ut ifra plasseringen av mine egne erogene punkter. Enten traff den på G-punktet, eller så traff den på klitoris. Så dobbel stimulering virket ikke. I hvert fall ikke på min kropp. Det som virket best for meg, var å bruke Delight innvendig og med en ekstra vibrator på klitoris. Men da kan jeg love deg at det ble fest!

Bedømmelse:

Som G-punksdildo vil jeg gjerne hoppe med på følgen: Det er den beste dildoen til g-punkt jeg har prøvd. Formen er helt perfekt, den har en god lengre, og det er enkelt å bevege den uten at man skal ligge med hånden i en merkelig forvrengt stilling.

Vibrasjonenen kunne godt vært kraftigere for min del, men det andre på Delighten fungerer som bare det! Tyskerne har tydeligvis god peiling på god kvalitet og godt design. 🙂