GuidesUncategorized @no

Forfør din kvinne

Går du ofte og tenker på å forføre din kvinne? Men er du også i tvil om hvordan du best mulig kan gjøre det? Kanskje har du mange gode intensjoner, men de blir sjeldent realisert? Så les guiden videre her med noen gode tips til hvordan du med ganske få midler og noen gode råd kan forføre henne i senk.

Det er ikke mye som skal til før en kvinne føler seg elsket og godt tilpass. Noe av det mange kvinner setter aller størst pris på er nærhet og intimitet. Og faktisk behøver ikke forførelse ende opp med sex. Det kan like gjerne være en intim seanse, gjerne med sensuelle undertoner, hvor forpleielsen av henne står i sentrum.

Det er viktig å gjøre det klart både ovenfor henne og deg selv at hun ikke nødvendigvis skal «gi noe igjen». Hvis hun ønsker å ha sex er det bare et ekstra pluss. Så lenge du får gitt henne en fantastisk opplevelse, kanskje akkurat på det tidspunktet hun trenger det, så vil du nok bli belønnet ved et senere tidspunkt.

Planlegning, planlegning, planlegning

Selv om de plutselige impulsive handlinger er noe som gir et forhold gnist og gode opplevelser, bør du innen operasjon forførelse spare litt på impulsene og heller fokusere på å planlegge så det passer perfekt inn i hennes program.

Det er viktig hun ikke føler seg stresset av praktiske gjøremål, som barnepass, skittentøyshauger og innkjøpslister. Sørg derfor å avtale med henne om at du har en overraskelse, få på plass barnepass og gjort det ryddig i hjemmet først. Alternativt kan du jo også invitere henne med ut av huset, på en helgetur eller en enkel natt på hotell.

Skap de beste rammene for at hun føler seg vel. Varm opp rommet (de fleste sover i et kaldt soverom), sett på noe rolig musikk og tenn gjerne noen stearinlys for å gjøre stemningen fullendt.

Forfør din kvinne med tre effektive midler

Det finnes flere forskjellige produkter som er perfekte å benytte til forførelse. Det er enkle produkter som ikke krever store investeringer å få i hus. I denne guiden har vi valgt ut tre produkter: blindfold, fjær og massasjeolje.

Start med å gi din kvinne et blindfold – eller en lovemask. Du kan ta dette på allerede før hun tas med inn i rommet, eller vente til du har fortalt henne hva som skal foregå. Innen neste steg er det dermed en god idé å ta noe tøy av, og hør med henne om hun vil beholde noe på. Kanskje har hun det best med å beholde trusene på, det er opp til henne.

blindfold sinful
Blindfoldet gjør at hennes sanser, unntatt synet, vil bli intensivert. Hun vil derfor bli ekstra oppmerksom og følsom for pirrende berøringer, også kyss, pust og lyder.

kilefjaer
Etter at hun har fått på seg et blindfold, kan det være på tide å streife kroppen hennes med en kilefjær. Dette vil føles både pirrende og deilig. Før gjerne fjæren rundt på hele kroppen hennes, og dette vil bidra til å få henne til å slappe fullstendig av og bare nyte hele seansen.

Når du synes det er på tide, går du i gang med en full kroppsmassasje. Til dette er Joan Ørtings massasjeolje virkelig ideell. Dette er en av de absolutt bestselgerne hos Sinful.no, både på grunn av den gode konsistensen, men også glideevnen og duften.

olje

Når du masserer, forsøk gjerne å unngå berøring av hennes mest intime områder. Dette vil gjøre opplevelsen enda mer pirrende. Husk igjen at det er hennes nytelse som skal være i fokus, og vær forberedt på at det hele ikke nødvendigvis skal ende opp med sex.

Som du kan se skal det ikke så mye til for å gi henne en virkelig forpleiende og sensuell opplevelse, og at det ikke trenger å være en vannvittig set-up. Ofte er det de små tingene som gjør en forskjell i hverdagen. Og bare at du viser at du tenker på henne kan være viktigere enn selve seansens forløp. Så oppfordringen herfra er ikke annet enn: forfør din kvinne!

Lykke til og god fornøyelse.